Седмичен хороскоп


29 Май 2015, Петък


29 май - 4 юни 2015 г.


Овен Периодът е предназначен за въздържание и борба срещу земните страсти. Опитвайте се да се занимавате само с най-необходимите неща. Свойствената ви щедрост може да доведе до усложнения при деловите разговори с партньори, които няма да са във ваша полза. Следва да бъдете по-предпазливи и да следите за собствените си интереси и тези на вашите партньори. Бъдете умерени във всичко и няма да имате проблеми.

Телец Грешната представа за хората или невярна оценка на ситуацията може да ви доведе до финансови загуби. Звездите ви предсказват неочакван подарък или приятно известие. Прибързани обещания от странични хора може да ви разочароват и подведат. Постарайте се да се концентрирате върху положителни мисли, не обръщайте прекалено внимание на случайно казаните думи.

Близнаци Интересни срещи и нови впечатления ви помагат да се избавите от сивото ежедневие. Обидите остават само спомен. Вашият оптимизъм се връща наново. В личния ви живот може да се натъкнете на избор, който да изисква важно решение със съдбоносни последици. Периодът може да бъде изключително приятен, ако сте спокойни и уверени в себе си. В противен случай излишните емоции могат да ви донесат разочарование.

Рак Ключът към успеха е добросъвестност и усърдие. Признайте си, че и двете не ви достигат. Бъдете щедри – не отказвайте на молби за помощ. Малко повече релаксация и общуване с приятни хора са ви от полза. Обменяйки си мисли, вие може да достигнете до интересни заключения. В името на интересите си може да се наложи да направите компромис със съвестта си. Опитайте се да отстоявате своята гледна точка.

Лъв Пред вас се откриват неочаквани перспективи. Вашите изяви ви карат да се чувствате горди от себе си. Обзети сте от оптимизъм, вяра в собствените сили, дружелюбие и умение да следвате обществените норми. Вътрешният ви потенциал намира благоприятно проявление. Но звездите ви предупреждават да не се занимавате с тежък физически труд и да не участвате в колективни проекти.

Дева Съдбата ви изпраща изпитание за целеустременост и търпение. Вероятно е жените от знака да изпитат със задоволство специалното внимание на мъжете върху себе си. Не е изключено ново увлечение. Но не бързайте да се впускате във връзката, защото мъжът може и да не отговаря на вашия идеал за съвършенство. За мъжете от зодията е препоръчително да се захванат с колективна работа. Вашите идеи увличат останалите.

Везни Любителите на оригинални решения постигат големи успехи. Те могат изцяло да покажат същността си и индивидуалността си. Вашият богат вътрешен свят може да изисква нетрадиционна обстановка и обкръжение. Но звездите ви предупреждават, че чуждото влияние може да окаже негативно въздействие върху съдбата ви. Периодът е наситен с изненади и неочаквани остри завои по житейския ви път.

Скорпион Умът ви е зает с различни ангажименти. Възможно е да получите изгодно предложение, но не бива да се залавяте веднага с него, защото резултатът може да се окаже не толкова голям. Няма да сбъркате, ако си направите разходка сред природата или посетите басейн. Може да се почувствате заредени с повече енергия и да усетите как се изпълвате с ентусиазъм. Препоръчва ви се добре да обмислите плановете за дейността си.

Стрелец Сдържайте своята емоционалност и мерете приказките си. Лъжлива информация, капани на недоброжелатели или вашето нежелание да се съобразявате със здравия разум може да ви попречат да се възползвате от благоприятна възможност. Жените от знака може да имат любовно разочарование, а мъжете - възможност да решат успешно битов проблем, възникнал неочаквано. Възможни са ситуации, които изискват вашата компетентност и трезв поглед върху нещата.

Козирог Мислете положително. Подтиснете егоизма си. Самоконтролът ви помага да се справите с всичко. Не се опитвайте да прехвърляте своите задължения другиму. Благоприятна е реализацията на вашите таланти. Трябва да осмислите ценностите си и да преодолеете съмненията си. Звездите ви съветват да приключите започнатата работа. Предстоят ви ангажименти, които ще отнемат много сили и време.

Водолей Звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Жизненият ви потенциал е на високо ниво. Очакват ви делови и лични успехи. Възможно е да очаровате околните. Периодът е подходящ както за делова активност и командировки, така и за разходки в парка и срещи с приятели. Звездите ви предвещават неочакван подарък, но помнете, че за всичко се заплаща.

Риби Освободете се от всичко неприятно, което е затлачило съзнанието и мислите ви. Проявете търпение и тактичност с околните, за да избегнете безпричинни конфликти, породени от вашия характер. Така може да имате възможност да се измъкнете от отчуждението. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Мир и възстановяване на равновесието. Седмицата ви е интересна и успешна.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки