Кое е общото между Василий ІІ, „миротворецът“ САЩ и Ердоган


28 Май 2015, Четвъртък


Император Василий ІІ ослепил Самуиловите войници и нарекъл себе си Василий Българоубиец. По-късно най-малкият брат на Асен и Петър – цар Калоян разбива ромеите



и се нарича Калоян Ромеубиец. Наполеон напада Русия и е на крачка да я завладее, но е разбит позорно.
Османската империя завладява големи територии от Балканския полуостров. В  манията си за господство султаните са искали целия свят в краката си, но биват разгромени и върнати в сегашните територии на турската държава, заграбени по време на османското нашествие. И ако не бяха интересите на така наречените „Велики сили“ по време на Балканската война, България щеше да си върне земите, простиращи се на три морета.

Хитлер в своя безумен шизофреничен поход срещу човечеството по нищо не се различава от султаните на Османската империя. Той също провежда геноцид срещу човечеството, за да създаде чиста „арийска нация“, завладява със сила и огън много държави, избива милиони хора, но също си намира майстора.
Самозабравилият се човечец Ердоган в своя химерен сън бленува за нова Османска империя с цел налагане на ислямската религия и шериатското управление с права само за мюсюлманите и робско подчинение за изповядващите други религии.

Негови маши за постигане на целите му в България са представители на противоконституционната ДПС и измислените религиозни мюсюлмански водачи, подтикващи, сплашващи, принуждаващи обикновените български граждани, изповядващи исляма, към приемане на краен радикален ислям, към разделение между хората на религиозен принцип с една единствена цел – отцепване на територии от България като автономни, които по-късно да бъдат присъединени към Турция – области васални и с шериатско управление.

Но тези фанатици забравят, че техните действия ще бъдат последвани от равностойни противодействия и може дори да се стигне до военни действия. Ердоганци искат тази война, разчитайки на голямата си войска и техника, но забравят, че Голиат е победен от Давид. Ердоган принуждава Турция да започне осъществяването на имперските си амбиции първо с България, като началото е положено със строежа на многото и ненужни джамии, с  ислямизирането на коренното българско население, с „връщане“ на имоти от османско робство и дори с масовото потурчване на циганите, подкупвайки ги да се самоопределят като турци и да приемат исляма. Но колкото и да продължи шизофреничният сън на Ердоган, в един момент той ще свърши.

Нарекла себе си „световен миротворец“, Америка с нейните протежета, васали и лакеи, винаги е имала една и съща цел – да се свалят законните президенти и министри, които не изпълняват волята и желанията на САЩ, и да се причини разруха. А също така и да се завладеят и експлоатират природните богатства на други страни чрез американски фирми, а населението в тези държави да бъде държано в бедност и робско подчинение чрез подставени управляващи.

И макар че Щатите загубиха войната във Виетнам, сега пак се опитват да диктуват волята си там, като не дават на виетнамците да предоставят на Русия достъп до един от островите си за разполагане на военна техника.
Лакомейки се да владеят цяла Евразия, САЩ и НАТО водят планетата към Трета световна война. Ако не беше Америка да възбуди бандеровски желания в Украйна например, нямаше да има Кримски събития, проруски опълченци и т.н. Престъпникът винаги има предимството на първата крачка, но световният полицай, защитаващ законните интереси на гражданите, винаги го хваща и наказва. Разликата е, че тези, които предизвикват тези събития, ще станат по-богати, а за обикновените хора и войници пак ще останат страданията и бедността.

В България все управляват тези, които са в съюз с ДПС, защото Америка така е казала – който не е с ДПС, си отива от властта. Затова всички свободомислещи и патриоти трябва да се обединят и да вземат да си върнат властта в свои ръце, за да не бъде изтървана България.
Повече от 25 години българският народ вижда, гледа и търпи действията на политиците, управниците, олигарсите, икономическите мошеници, банкерите, чиновниците и всякакви измамници.

Тези неграмотници с купени дипломи окрадоха държавата и докараха народа до просешка тояга, като ни принуждават да се самоубиваме или да се убиваме за по 20 лв. и дори за жълти стотинки, защото ликвидираха заводи, предприятия, овцеферми и кравеферми, ликвидираха поминъка на хората по села и градове. Оградиха се с бодигардове за наша сметка и се превърнаха в недосегаеми.
От кого се пазят, от кого се страхуват – от народната любов ли?
Димитър Душков,
Белене


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки