Седмичен хороскоп


22 Май 2015, Петък


22 - 28 април 2015 г.


Овен Периодът е благоприятен да се справите с лошите си навици и да се избавите от ненужни и обременяващи ви вещи. Новите ви идеи са толкова много, че ви е трудно да изберете на коя да се спрете. Възможно е силно изразено влияние на странични хора. По възможност съкратете до минимум общуването си с непознати хора. Бъдете сдържани в приказките си и не се опитвайте да въведете ред в обкръжаващия ви свят.

Телец  Звездите ви предупреждават за неочаквано известие, което може да е препятствие за желанията ви. Обърнете внимание на себе си, спортувайте, хранете се рационално, стремете се да сте лъчезарни и общителни. Добре е да простите или да подарите нещо някому. Откликнете на молбите на приятели и близки. Изключете всякаква агресия от поведението си.

Близнаци Възникват неочаквани ситуации в живота ви. За да излезете от тях с чест, трябва да се концентрирате и да намерите правилния подход. Отдайте се на по-приятни занимания и укрепване на самочувствието. Не се претоварвайте със сериозни ангажименти, а намерете време за разходка на чист въздух и общуване с приятни и интересни хора. При занимание с личните дела трябва да се уповавате единствено на себе си.

Рак Служебните ви и обществени задължения изискват максимално отдаване. Обстоятелствата предполагат изключително внимание и самоотверженост. Възможно е да ви терзаят вътрешни противоречия. Постарайте се да не се отдавате на мрачни мисли и да не кроите планове за отмъщение. Главното е да не претупвате нещата и да правите всичко навреме. При този подход успехът ви е гарантиран. Очаква ви приятна среща със стари познати.

Лъв Вие сте съвършено нетърпими към критиката и съветите на околните. Вашият изменчив вътрешен свят изисква нетрадиционни начини на работа, срещи и компании. Звездите ви предупреждават да бъдете по-внимателни в контактите си. Избягвайте авантюрите и приключенията. Не бъдете агресивни. Съхранете щедростта си и вашето благородство. Упорито защитавате своите интереси.

Дева Динамичен период, изпълнен с много възможности, но и с много рискови ситуации. Доброто ви образование, умението да се държите добре с всички и способността ви да привличате необходимите хора ви помагат да постигнете желаното. Вероятно в личните ви отношения трябва да заложите на стари и изпитани способи. Избягвайте разговорите на висок тон, не се опитвайте да изяснявате отношенията с колегите си. Добре е да простите грешките на околните.

Везни Период, изпълнен с изненади в семеен и обществен план. Лесно завоювате все нови и нови сърца, съблазнявайки и очаровайки. Сложни жизнени обстоятелства могат да станат причина да промените мнението си по някои въпроси. Не губете инерция и продължавайте да изменяте към по-добро личния си живот. Звездите ви обещават скоро да се появи такава възможност. Преосмислете миналото и си извлечете поуки.

Скорпион Изключително благоприятно време да се покажете в цялата си светлина. Не изпускайте възможността да завържете маса нови и интересни запознанства. Предстои ви да покажете всичките си способности и да проявите творчески подход към нещата от живота. Възстановете отношенията си с хора, с които сте били скарани. Постарайте се да завършите започнатите ангажименти. При такъв подход успехът е гарантиран.

Стрелец  Звездите ви взимат под покровителството си. Жизненият ви потенциал е на високо ниво, което гарантира успеха на вашите действия. Поддръжката на влиятелни хора през седмицата може да ви издигне по служебната стълбица и да увеличи финансовите ви приходи. Проявете сдържаност и внимание в приказките. От това зависят вашите планове за дълго време напред. Обърнете внимание на добрата си кондиция. Не прехвърляйте настроенията си върху други хора.

Козирог Планирайте нещата си предварително. Не бъдете прекалено упорити и настъпателни, съобразявайте се и с чуждите мнения и интереси. Не се занимавайте с неща, които не са ви по душа, а опитайте да намерите хармония за себе си. Вероятно е да получите интересни предложения, но преди да ги приемете, добре обмислете всичко. Възможни са известни недоразумения с някои хора. Бъдете внимателни.

Водолей Звездите ви предсказват неочаквани ситуации, в които се налага да покажете на какво сте способни. Бъдете трудолюбиви и прощавайте грешките на другите. Концентрирайте цялата си енергия за отстояване на целите си. Не настоявайте на своето, а правете компромиси. От вас се изисква така да уредите семейния си живот, че той да не пречи на вашата кариера и на професионалните постижения на половинката ви.

Риби Много вероятно е да получите примамливо предложение, което веднага да привлече интереса и ентусиазма ви. Обаче не бързайте да приемате, защото работата може да се окаже твърде съмнителна. Помислете си дали не може да постигнете желаното по други начини и с други хора. Разговорите с интересни личности могат да разкрият пред вас неподозирани хоризонти и вие да насочите интересите си в нови области. Възприемайте нещата такива, каквито са.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки