Доверието в НФСБ и ПФ продължава да расте


Доверието в НФСБ и ПФ продължава да расте
На срещата в Стара Загора регионалните координатори на НФСБ активно подкрепиха инициативите на родолюбивата коалиция
15 Май 2015, Петък


На среща на регионалните координатори на Националния фронт бе обсъдена подготовката за местния вот

Автор: Десант

Подкрепата към „Национален фронт за спасение на България“ расте, а структурите на родолюбивата формация се множат с всеки изминал ден. Това бе основният извод, направен  на срещата на регионалните координатори на партията на СКАТ, проведен в Стара Загора на 8 май. Гости на форума бяха лидерът на НФСБ Валери Симеонов, народният представител от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Христиан Митев и секретарят на формацията Мария Петрова.

По време на обсъжданията стана ясно, че мнозинството от членовете и симпатизантите на партията на СКАТ одобряват напълно инициативите на народните представители от Патриотичния фронт. Те приветстваха приемането от Народното събрание на декларацията, с която се признава масовото изтребление на арменците в Османската империя през периода 1915-1922 г.

Регионалните координатори изказаха своята пълна подкрепа и за проекта на родолюбивата коалиция, с който се иска 17 май да бъде обявен за ден на възпоминание на българите, загинали през периода на османското робство и падналите в боевете в Руско-турската освободителната война (1877-1878 г.).„За ръководството на Националния фронт това съвещание бе изключително важно, защото на него бе получено одобрението на активистите на формацията за политиката на парламентарната група.

Ние се придържаме строго към принципите и програмата на НФСБ, честно обясняваме пред симпатизантите всяка наша стъпка и спазваме предизборните си обещания. Затова и доверието към Националния фронт расте с всеки изминал ден“, подчерта Валери Симеонов. Той добави, че Патриотичният фронт се е превърнал в истински пътепоказател за правителството, който показва на управляващите техните грешки и начините, по които могат да бъдат поправени. „Все повече политически сили в Народното събрание и извън него припознават идеите на НФСБ и Патриотичния фронт. Хората от цялата страна редовно ни поздравяват за нашите позиции и инициативи. Те виждат в Националния фронт партията на истинските български родолюбци“, категоричен бе председателят на патриотичната формация.

Депутатът Христиан Митев изрази увереност, че усилената подготовка по места на организациите на Националния фронт ще донесе високи резултати на предстоящите през октомври местни избори.
„Структурите са мобилизирани, работи се активно и по стратегията на предизборната кампания. Затова и очаквам НФСБ да увеличи в пъти броя на своите общински съветници по места, както и да спечели първите си кметски позиции“, подчерта народният представител.

В края на срещата присъстващите активисти изразиха своята подкрепа за законопроектите на родолюбивата коалиция и призоваха за конструктивни действия с другите парламентарни сили без ДПС, които да изведат страната от продължаващата икономическа и политическа криза.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки