Седмичен хороскоп


15 Май 2015, Петък


15 - 21 май 2015 г.


Овен Звездите ви съветват откровено и ясно да направите рязка граница между желанията и възможностите си. Не бързайте да си правите конкретни планове за бъдещето, защото те зависят до голяма степен от разширяването на собствения ви мироглед, духовното ви израстване и от хармонията на партньорските ви отношения. Желанието да се разкриете творчески и да обичате ви изпълва с енергия и ентусиазъм.

Телец Периодът е благоприятен за делова активност и любовни приключения. Не е изключено да се наложи да вземете важно решение за личния си живот. Звездите ви съветват да прецените възможностите си и да не предявявате прекалени изисквания към другите. Желанието да бъдете обичани ви подтиква към търсене на любим човек сред деловите партньори и колегите.

Близнаци Вашата активност и ентусиазъм могат да създадат чудесни условия за укрепване на служебния комфорт. Вие получавате свидетелства за уважение и грижа от страна на колеги или делови партньори. Основен източник на доходите ви е вашата работа и деловото ви сътрудничество. Вашите запознанства могат да изиграят положителна роля в бъдеще. Възможно е да се появят нови идеи, които да повдигнат имиджа ви.  Но е рано да ги споделяте с околните.

Рак Всяко ваше действие може да се обърне срещу вас. Затова не предприемайте важни решения. Вътрешното ви чувство може да ви помогне да определите приятелите и враговете си много отчетливо. Така може да предотвратите интригите. Налага се да се разкъсвате между работа и лични ангажименти. Времето е благоприятно за бизнес, свързан с предмети на изкуството. Възможно е възникването на тайна любовна връзка.

Лъв Жизненият ви потенциал е висок. Но успехът идва само ако правилно оцените възможностите си. Обмисляйте всяко свое действие. Не заобикаляйте проблемите. Честолюбието и активността ви могат да постигнат върхове и с позволени средства. Разпределете приоритетите си, осланяйте се на собствените си сили. Успехът идва скоро, но не оставяйте без внимание близките си хора.

Дева Възможни са сериозни промени. Материалната заинтересованост и умението да се приспособявате към новата обстановка ви помагат бързо да свикнете с новите обстоятелства. Премисляйте добре постъпките си. Не споделяйте с никой плановете си. Вашето умение да прощавате и да бъдете дипломатични създават благоприятни условия за укрепване на служебния комфорт и подобряване на материалното ви състояние.

Везни Звездите ви препоръчват да бъдете сдържани в поведението си. Може да се почувствате по-щастливи, ако излезете от рамките на обичайното си всекидневие. Жените от знака имат нови контакти, в които може да блеснат с целия си ум и чар. При мъжете от зодията неочаквани ситуации могат да влошат отношенията им с някои хора. Периодът е характерен със значително коригиране на дългосрочните планове.

Скорпион Периодът е символичен с получаването на съкровени знания и израстване в духовен аспект. Контактите ви са успешни. Вие може да блеснете с нещо оригинално, което да повиши авторитета ви. Вашата активност и деловитост импонират на обкръжаващите ви. Възможно е да ви предложат нова идея за работа. Съгласете се без да се замисляте много, защото в скоро време ви очакват значителни промени в живота. 

Стрелец Седмицата носи рискове и неочаквани събития. При общуване може да ви е много трудно да постигнете съгласие с общото мнение. Разногласия по принципни въпроси спъват намеренията ви. Може да се наложи да измените приоритетите си. Периодът е благоприятен както за деловитост и кариера, така и за семейни отношения и любовни приключения. Чувствата ви нарастват. Имате възможност да разкриете същността си. Може да проявите остроумието си и да пожънете успех.

Козирог Суетност или желание да се захванете едновременно с много неща може да ви изкара от душевно равновесие. Постарайте се да се осланяте на помощта на колеги. Тяхната съпричастност ви помага. Вероятно е различни ангажименти да ви накарат да проявите максимална активност. Желателно е да се откажете от предишни заблуждения и от всичко, което ви пречи за пълноценна духовна и творческа изява.

Водолей Звездите ви съветват да споделите очакванията си с партньорите и да опитате да синхронизирате нещата. Пазете се от непредизвикана агресия от непознати. Вашата активност и ентусиазъм може да укрепят творческия комфорт. Много неща ви се отдават, но се постарайте да избягвайте неоправдания риск. Вероятни са недомлъвки или чисти измислици, които да ви попречат в реализиране на плановете.

Риби  Умението ви да отстоявате своите възгледи без да прибягвате до натиск ви помага да избегнете острите камъни. Не се стеснявайте да поискате съвет или подкрепа от висшестоящи личности и началници, тъй като по този начин демонстрирате своята заинтересованост от това нещата да вървят успешно. Очакват ви приятни и интересни срещи и запознанства.  Задоволството от свършената работа е награда за положените усилия.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки