При болки в корема е нужна консултация със специалисти


14 Май 2015, Четвъртък


От няколко месеца нещо ме срязва през цялата лява половина на корема, придружено с болки и парене. Имам също и много газове.


Автор: доц. д-р Гео Нешев, дн

Лекарите се опасяваха, че става въпрос за проблеми в пикочните пътища, но се оказа, че там всичко е наред. На какво може да се дължат тези оплаквания и каква диета трябва да спазвам?
Ана Георгиева,
Чирпан

За голямо съжаление в научната медицина (за разлика от т. нар. алтернативна) не могат да се правят качествени консултации по описани било чрез писма или по телефона най-общи оплаквания. Това важи особено когато става въпрос за оплаквания в коремната област.
Спомням си, че моите учители (а това бяха лекари от европейска и даже световна величина) ни учеха, че „женският корем е бомба със закъснител“ и да бъдем много внимателни в такива случаи.

Ето защо съветът, който си позволявам да дам в конкретния случай, е читателката на „Десант“ спешно да бъде заведена в някоя от нашите университетски болници (евентуално в ИСУЛ), където в съвременни болнични условия да й бъде уточнена диагнозата. Само дано да не попадне в противоконституционната измишльотина „Листа на чакащите“ и да има пари да си плаща, тъй като болниците, както е известно, станаха търговски дружества!


В категории: Горещи новини , Алтернативно лечение

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки