Националният фронт с две нови организации


Националният фронт с две нови организации
На ръководството на новата организация в шуменското село Иваново ще помага областният координатор за Шуменска област Наталия Стефанова (правата)
08 Май 2015, Петък


Патриотичната формация учреди свои структури в селата Долно Абланово и Стамболийски

Автор: Десант

Десетки жители на русенското село Долно Абланово учредиха местна структура на партия „Национален фронт за спасение на България“. На 3 май местните родолюбци заявиха пълната си подкрепа на достойната политика на партията на СКАТ в Народното събрание в рамките на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“.
Присъстващите си поставиха за цел да привлекат нови привърженици към каузата за възраждането на Родината и нацията, както и да се представят успешно на местните избори през есента.

Организацията на родолюбците в русенското село бе оглавена от Петко Савчев. НФСБ доказа с инициативи в парламента, че е партия, която не отстъпва от своите принципи. Формацията не забрави предизборните обещания, поети пред хората, и веднага започна да работи по тяхното изпълнение, категоричен бе новоизбраният председател.
В работата ще му помага Светлана Атанасова, която бе избрана за секретар. Тя заяви, че ще работи за разширяването на влиянието на партията сред младите хора в региона и за привличането на нови членове. Ръководството на новата структура ще получава помощ и ценни съвети от регионалния координатор за Русенска област Тодор Койнов, който бе гост на форума.

В разговора си с него жителите на Долно Абланово споделиха своите дългогодишни проблеми. Това са амортизираната пътна инфраструктура и нехайството на общинската власт за нейното обновяване, липсата на пречиствателна станция за питейната вода, както и непрозрачното ползване на земята на хората от големите арендатори.
„Поехме ангажимент народните представители от Патриотичния фронт да проучват въпроса и ако е възможно, да предложат промени в нормативната уредба, които да прекратят произвола на арендаторите“, заяви в края на форума Тодор Койнов.
Той добави, че увеличаването на членската маса на партията на СКАТ в региона е показател за добро представяне на местния вот, като патриотите ще издигнат самостоятелен кандидат за кмет на Долно Абланово.

Няколко час по-късно към най-българската партия се присъединиха и жителите на китното хасковско село Стамболийски. Привърженици на каузата за спасение на България се събраха, за да поставят основите на местна структура на родолюбивата формация. За да чуят проблемите на местните жители, тук специално бе дошъл регионалният координатор за Хасковска област Кръстьо Кръстев.

„Мнозинството от селата в нашата страна са изоставени на изживяване от управляващите. Затова на Стамболийски и на България трябват честни родолюбци, които поставят интересите на родината над всичко. НФСБ е единствената политическа сила, която последователно отстоява тази позиция, за да бъде спасена и възродена България“, обърна се към присъстващите Кръстьо Кръстев. Единодушно за председател на новата структура на партията на СКАТ бе избран Кирчо Нанев.

„Подкрепата за НФСБ е единственият начин да се противопоставим на огромната корупция в държавата и обществото. За мен Националният фронт е партията, която полага реални грижи и за хората в малките населени места като Стамболийски. Затова сред първите ни цели ще бъде да се борим за възстановяване на сградата на основното училище в селото. Така ще бъде създаден стимул за младите хора да се завърнат тук“, заяви Нанев.

Голяма тревога сред местните хора предизвиква масовата сеч на горския масив в областта, която преди въвеждането на мораториума върху дърводобивната дейност по идея на ПФ почти е довела до обезлесяването на околността. Кръстьо Кръстев пое ангажимент да предаде сигналите на местните хора на парламентарната група на Патриотичния фронт.
На следващия ден - 4 май, бяха учредени организации на НФСБ в пловдивското село Цалапица, както и в шуменското село Иваново.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки