Те го казаха


02 Май 2015, Събота


„Харчим много пари за това. Завчера бяхме на съвет - цяла Европа е разтревожена. Огромни усилия се хвърлиха в Средиземно море заради огромния брой жертви.


 Но това ще доведе повече бежанци към нас. С всички съм разговарял, но най-вече ние трябва да си стабилизираме работата по границите и да ударим каналджиите тежко. Колкото до оградата по границата - правим заграждение, което да спира и диви животни, и шап, и много други работи. Строим си заграждения просто"
ами, стройте, г-н премиер Борисов. Каналджиите също „удряйте”. Това ви е работата, а лошото е, че само говорите

„Дейността на министрите на външните работи, на отбраната не само ерозира влиянието на управляващата коалиция, тя е вредна за България и българите в стратегически план. В енергетиката само безпомощно се инкасират загуба след загуба, това, което и сега се случва, неизбежно ни води до истински срив. В Министерството на икономиката не се случва нищо, освен кадрови чистки, в образованието пък се случват странни неща. Няма как с толкова пробойни в кабинета да кажем, че правителството е силно"
Георги Първанов от АБВ критикува само министрите на Реформаторския блок. Защото останалите са на ГЕРБ, а той е във властта

„Това е ставало и на други места и това е проблемът. Наивно е да се смята, че това е дело на петима митничари. Става въпрос за организирана престъпна група, може би с международно участие. За съжаление, в повечето случаи се стига само до най-ниските нива - задържане на митничари и граничари. Така или иначе не сме успели да стигнем до върховете"
шефът на агенция „Митници” Ваньо Танов говори очевадни неща, но нищо не върши

„Ваньо Танов е камикадзето на Бойко Борисов. Тези 17 камиона с нелегални цигари минали ли са? От тук нататък ще се крият всякакви такива сигнали, а ще се показват разкритията”
депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро казва безпощадната истина

„Жалко, че за дребни парички сте се съгласили да участвате"
съдия Евдокия Кемалова очевидно жали обвиняемите за контрабанда на цигари митничари от пункт „Капитан Андреево”

„Едва ли е тайна, че на българските митници има анархия. Дано това дело да помогне нещо да се промени. Едва ли моят клиент и колегите му са най-виновни. Аз не знам защо не се търси отговорност на много по-високо ниво”
адвoкат Стефан Левашки, защитник на един от митничарите

„Ако Емилия Ковачева е такъв урод, за каквато я представяте, е можела да убие детето и с един удар. Абсурд е да се твърди опит за умишлено убийство. Тя не помни какво се е случило заради тежкото състояние, в което е била. Спомня си, че детето й е направило впечатление, че не изглежда добре и има жълтеникав тен. Немотията и мизерията, в която много българи живеят, е наложило тя да работи извънредно. Преди доста години Емилия е останала вдовица, отгледала е сама две деца. Непрекъснато е работила, родителите й са с влошено здравословно състояние"
трудният живот не е повод за умишлено убиване на тридневно бебе, адвокат Владислав Янев

„Емилия Ковачева беше представена от герой до страдалец. Има данни, че е извършила престъпление, за което законът предвижда дори доживотен затвор без право на замяна”
прокурор Николай Христов говори според закона, а не според истеричните изблици на някои медии и адвоката на Ковачева

„100 лева ще му дадем, да се успокои и да не пее, ако може. Аз 50 лева ще му дам от джоба си"
министърът на културата Вежди Рашидов простее цинично по повод уволнения певец от хора “Йоан Кукузел“ Георги Петров

„Аз съм човек. Не съм се родил хорист. Не съм обиден, аз съм омерзен от това, че министърът на културата се радва на есемеса на рибарите. Защо не е министър на рибарите, а на културата? Не желая да общувам с такива хора, не съм ги избирал, но законовото положение е аз да си плащам данъците и хората, които са на власт, да получават заплатата си от такива като мен"
певецът Георги Петров отвръща на министъра

„Тичах, тичах, а снежната вълна, приличаща на 50-етажна бяла сграда, ме събори. Опитах се да стана и отново бях съборен. Не можех да дишам, мислех, че съм умрял. Когато най-накрая се надигнах, не повярвах, че вълната е преминала над мен и аз съм почти невредим". Спестявах години наред, за да изкача Еверест, но смятам, че планината се опитва да ни каже, че засега не иска да вижда повече алпинисти",
биологът от Сингапур Джордж Фулшъм разказва как Еверест вече не иска алпинисти, прогонвайки ги с лавина, вследствие на опустошителните земетресения в Хималаите


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки