Седмичен хороскоп


01 Май 2015, Петък


1 - 7 май 2015 г.


Овен Седмицата е напрегната и в емоционално отношение. Периодът е предназначен за активен живот и пробуждане на вътрешната енергия. Това може да възроди духовните ви сили. Жизненият ви потенциал осезателно се повишава. Това влияе положително върху живота ви и вашата работа. Можете да си създавате по-точно мнение за хората. Не проявявайте прекалено открито гордостта си. Ако изпаднете в конфликт, по-добре отстъпете.

Телец Звездите ви съветват да се откажете от стандартния подход към нещата и да проявите изобретателност. Възможни са значителни събития в личния живот. Притежавате засилена дарба за убеждение. Интуицията ви е на високо ниво. Звездите ви помагат да реализирате идеите и плановете си. Вашата настойчивост и оптимизъм ви водят до добри резултати. Периодът е напрегнат и носи изненади и рискове.

Близнаци Този период символизира защита на интересите и постигане на целите. Вашият вътрешен свят може да влезе в противоречие със съществуващата реалност. Както никога досега може да ви се наложи да проявите търпение и прозорливост. Мнението и действията на околните могат да навредят на социалното и материалното ви положение. Това е период, през който може да осъзнаете какво ви е необходимо, за да бъдете щастливи и да се трудите плодотворно.

Рак Постарайте се да бъдете критични към себе си и да не изисквате прекалено много от околните. Не се натоварвайте и следете за добрата си форма. Разчитайте на партньора си. Може да получите подкрепа и от близки хора. Вероятно е да се наложи да отстоявате своята гледна точка и принципи. Не е изключено да възникнат разнообразни проблеми. Прояви на ревност от ваша страна може да усложнят положението.

Лъв Периодът е подходящ за обмисляне на делови ангажименти. Умението ви да убеждавате привлича влиятелни съюзници. Вашето обаяние и енергичност са гаранция за успеха ви. Преодолявате всички изпитания и прегради по пътя си. Възможно е събитията да не се развият както сте си мечтали. За съжаление, няма да може да повлияете на техния ход, колкото и да ви се иска това.

Дева Всичко, с което се захванете, ви носи успех. Дори от най-трудните ситуации успявате да извлечете полза. Борбата със самите себе си е основната тенденция. Желателно е да поправите недостатъците в имиджа си и да решите проблемите от личен характер. Жените от знака трябва да очакват приятно познанство. Но стремежът ви да доминирате може да изиграе лоша шега. Мъжете от знака трябва да подтиснат излишната си недоверчивост.

Везни Периодът е благоприятен за творчески занимания. Вероятно е да изпаднете в множество непредвидими ситуации. Постарайте се да избегнете всевъзможните спорове и конфликти. Не обръщайте внимание на критиките. Седмицата е свързана с любовта, хармонията, изобилието и богатството. Предназначена е за активност и пробуждане на вътрешната духовност. Настанало е подходящо време за сътрудничество.

Скорпион Звездите ви съветват да се придържате към здрав и морален климат около вас. Запазете спокойствието си пред изпитанията и пречките по пътя към успеха си. Самочувствието ви е добро, а работоспособността ви висока. Вашата сериозност и дисциплинираност са забелязани от влиятелни личности. Звездите ви подкрепят при срещи и контакти. Вашите усилия са възнаградени в много отношения.

Стрелец Положителният резултат идва постепенно. Вашето нетрадиционно поведение може да бъде изтълкувано противоречиво. Околните може да се дразнят от вашата мнителност и придирчивост. Възможно е да се почувствате емоционално напрегнати. Вероятни са и семейни разногласия. Не си позволявайте мнителност и ревност. Творческият ви потенциал гарантира успехи в личен план. Опитайте да завършите започнати по-рано неща. Невероятно леко може да постигнете целите си.

Козирог Поради заблуди и необмислени постъпки може да имате неуспешни контакти и общуване с околните. Лекомислието ви може да подложи на риск вашата репутация. Но ако твърдо защитите позицията си, нещата се оправят. Така може да овладеете ситуацията и спокойно да продължите намисленото. Вероятни са неразбории, породени от лъжлива информация. Тайни капани значително могат да усложнят живота ви.

Водолей Периодът е белязан със знака на вътрешната духовна сила и началото на нови дела и завършване на важни задължения. Вие може да получите интересно предложение за колективна работа от свои познати. Съгласете се, това може да ви донесе приходи. Техните разсъждения са правилни, своевременни и точни. Засилва се интуицията ви, но е необходимо до бъдете сдържани, за да постигнете резултат.

Риби Отворете сърцето си за радостта и любовта. Може да се почувствате под покровителството на планетите. Не си заслужава да се занимавате с важни и необратими неща. Проявете сдържаност и търпение. Периодът е благоприятен за активност и растеж в кариерата. Излишната нервност, капризите ви и честата смяна на настроението могат да станат причина да усложните отношенията си с партньорите и околните.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки