Националният фронт с нови структури


Националният фронт с нови структури
Гост на учредителното събрание в Мандра бе регионалният координатор за Хасковска област Кръстьо Кръстев (правият)
24 Април 2015, Петък


Патриотите учредиха местни организации в селата Мандра и Дълго поле

Автор: Десант

Политическа партия „Национален фронт за спасение на България” продължава активно да разширява своята мрежа от структури в различни кътчета на страната.
Към каузата на патриотите се присъединиха и жителите на живописното хасковско село Мандра, където на 18 април бе учредена поредната структура на партията на СКАТ.
Гост на събранието бе регионалният координатор за Хасковска област Кръстьо Кръстев. С него хората от родопското село споделиха убеждението си, че патриотичната формация е единствената сила, способна да се противопостави на антиконституционната ДПС.

Влиянието на протурската партия в региона е особено силно заради смесения характер на местното население. Учредяването на новата организация на НФСБ премина при голям интерес от страна на местните жители. Ръководството й бе поверено на енергични хора, които искат да реализират програмата на партията и да популяризират идеите й на местно ниво.

За председател на местните патриоти бе избран Кольо Христозов. „За мен Националният фронт не само е най-българската партия, но и единствената политическа сила, която е загрижена за обикновените трудови хора и дребния семеен бизнес. Това е основното, което различава НФСБ и неговите членове от останалите партии в парламента“, заяви Христозов.

Длъжността секретар на новата организация на родолюбците в Мандра бе поверена на Иван Генов, който изрази мнението, че изпълнението на приоритетите на програмата на „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО“ ще спомогне за създаването на нови работни места в този край на България.
След избора на ръководство присъстващите на срещата обсъдиха проблемите и болките на местните жители. Основната тема, която вълнува хората от Мандра, е липсата на адекватна социална и здравна политика от страна на общинските власти в Хасково, които от години не са отпускали средства за развитието на селото.

„Обикновените българи не само в Мандра, но и в цялата страна, дълго време бяха лъгани от властта и вече не се доверяват лесно на каквито и да е партии. Към днешна дата обаче все повече стават хората, които са дълбоко убедени, че НФСБ е една различна политическа сила, чиято единствена цел е да спаси и възроди България.
Затова и местните хора одобряват законопроектите и инициативите на Патриотичния фронт, свързани с преодоляване на икономическата криза и най-важното – да бъде изолирано ДПС от управлението на България“, заяви Кръстьо Кръстев.

В краят на форума той добави, че увеличаването на членската маса и симпатизантите на партията на СКАТ в региона е показател за добро представяне на местните избори през 2015 г.
Най-българската партия учреди своя структура и в пловдивското село Дълго поле на 20 април. Гост на срещата бе регионалният координатор за Пловдивска област Андон Андонов. За председател на местните родолюбци бе подкрепен Димитър Аргиров, а за секретар бе избран Александър Петров.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки