Седмичен хороскоп


24 Април 2015, Петък


24 - 30 април 2015 г.


Овен По-добре е да завършите започнати работи и да осмислите контактите си. Общуването с нови хора е трудно, но съветите на добри приятели са на място. Не се отпускайте и не се отвличайте с глупаво прекарване на времето. Отпускането и мързелът може да ви накарат да пропуснете доста шансове, които много трудно може да получите след време. Все пак не проявявайте прекалена активност и се занимавайте само с обичайните си работи.

Телец Посветете този период на детайлно разглеждане на досегашния си път. Доверявайте се повече на своята интуиция и не чакайте помощ отвън. Звездите ви препоръчват детайлно да обмислите вашето финансово бъдеще. Рискованите дейности може да ви донесат само неуспехи. Вероятно е да допуснете конкретна грешка в службата, която да доведе до падане на авторитета ви.

Близнаци Препоръчва ви се да се посветите на планиране, да поставите в ред документите си и да се подготвите за реализирането на някои идеи. Насочете усилията си към срещи и разговори с хора, от които зависи материалното и професионалното ви благополучие. Пари може да очаквате от съвместна дейност с партньори. В материално отношение развитието на нещата все пак няма да ви устройва напълно, но създалата се ситуация е с добри перспективи за бъдеще.

Рак Постарайте се да сложите точка на стар спор. Не е изключен поврат в съдбата ви. Мъжете от знака може да проявят максимална активност. Жените от зодията може да имат проблеми с документи или материални ценности. Нестандартният ви подход води до желаните резултати. Но в личния си живот, ако сте твърде взискателни и не правите компромиси, няма да сте прекалено щастливи! Има прогрес в бизнес плановете ви.

Лъв Вашият творчески подем и целеустременост водят до високи резултати. Но въпреки това, като цяло периодът е труден, защото сте започнали много неща, които искат бързи решения. Не се занимавайте със сключване на сделки. Успехът е доста съмнителен. Възможно е да бъдете обзети от съмнения и духовна нерешителност. За да избегнете тези усещания, ви е необходимо разнообразие.

Дева През този период енергиите се сменят, затова не обещавайте нищо, защото то няма да бъде изпълнено. Трябва да избягвате активните действия и неоправдания риск. Съблазните и изкушенията ви предизвикват, но е по-добре да се отдадете на планиране и анализ. Не е изключено някакво пререкание с колеги или близки. Сдържайте емоциите си и не се поддавайте на страсти. Звездите ви съветват да се отдадете на духовното си развитие и на личния си живот.

Везни Необходимо е да поставите черта под старите планове, дела и контакти. От друга страна, приятели и роднини могат да ви дадат ценни съвети относно общуването с нови познати. Вероятно е да получите новини, които съществено да повлияят на вашите делови планове. Особено внимателни в това отношение трябва да бъдат онези от вас, които имат творчески професии. Бъдете сдържани.

Скорпион Периодът е изпълнен с непредсказуеми и заплетени ситуации. Бъдете подготвени да погледнете философски на нещата, които ви се случват. Не си заслужава да взимате необратими решения, рисковани постъпки и да изказвате крайни мнения, особено отнасящи се до семейните отношения. Проявете сдържаност и търпение. По всяка вероятност сте завладени от творчески ентусиазъм и желание за изява.

Стрелец Пригответе се за важна, кармично предопределена ви среща. Вероятни са усложнения в личен или обществен план. Съкратете контактите си с досадни хора. За да не попаднете под чужда зависимост, оставете си една вратичка за връщане назад. Вашият чар привлича и недобросъвестни хора. Избягвайте колективната работа. Няма да може да концентрирате усилията си в общата насока. В края на седмицата тенденцията е положителна и имате финансови успехи.

Козирог Новите положителни емоции изтласкват някои натрапчиви мисли от главата ви. Забравете старите обиди и погледнете смело напред. Романтичните отношения са толкова благоприятни, че повечето може да завършат със сватба. Ако вие действате планомерно и последователно, може да постигнете успех в най-различни области. Подтиснете суетата си и неустойчивостта на възгледите.

Водолей Периодът е основополагащ. Чувствате прилив на сили. Набелязаните планове са успешни и контактите ви създават възможност да се придвижите по служебната стълбица. Всичко, за което се захванете, се увенчава с добър край. От най-заплетените ситуации може да извлечете полза. Това ви учудва, но и окрилява едновременно. Сега може да осъществите и най-смелите си планове и намерения.

Риби Подтиснете гордостта си и действайте в съгласие с общите цели. Вашите интереси се придвижват бавно. Дори може да се натъкнете на някои препятствия. Възникват противоречия между реалното и желаното. Това може да ви раздразни, затова отделете повече време за срещи с приятели, разходки и посещение на интересни места. Може да се сбъднат различни предчувствия. Бъдете внимателни в изказванията и постъпките си.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки