Те го казаха


11 Април 2015, Събота


„Аз понеже имам големи гърди, само за кърменето в мола не ме е питал някой"


Бойко Борисов отговаря на въпрос дали очаква да бъде извикан по случая КТБ

„Според мен сделка няма, никой не би покрил не 900 милиона евро кредити, а и половин милион евро, без да знае дали ще стане собственик на тези компании. Те са купили опция. Според мен Цветан Василев няма намерение да се връща в България и иска да си продаде активите. Понеже това не става лесно, той е намерил инвестиционни банкери, с които е сключил договор с опция, които да търсят инвеститори"
икономистът Владимир Каролев коментира КТБ

„Благодаря ви, да сте живи и здрави! По една чаша шампанско и ви каня всички заедно да отидем на посещение при президента. Само малко се безпокоя да не ни срещне Волен Сидеров и да реши, че сме решили в този състав да нападаме Русия"
военният министър Николай Ненчев на награждаване на 38 служещи

„Днес България е най-бедната страна в Европейския съюз, произвеждаща стоки с ниска добавена стойност, износ на суровини, с тежка демографска перспектива и население с намаляваща грамотност. Нямаме индустрия, но имаме тежки регионални и най-вече социално-икономически диспропорции. По-малко износ на Запад и на Изток и внос на стоки, които до вчера изнасяхме. Без перспектива за работещите, за младите, за дребния и средния предприемач, за интелигенцията. И с много, много приказки за реформи с простащина, издигната в ранг на държавна политика. С нереализирани европейски възможности, със сервилна и комплексарска външна политика”
Михаил Миков от БСП не е далеч от истината

„Моралът на настоящото управление е много далеч от желанието на българските граждани. И доколкото това се докаже в перспективата, практически означава дали България ще успее да върви в някаква посока. Нали си даваме сметка, че тегленето на заем от 16 000 000 000 лева фактически означава, че България влиза в дългово задължение, от което няма излизане? Или практически трябва да гоним развитие на икономика, или в крайна сметка трябва да си кажем съвсем директно, че не се справяме с управлението"
Костадин Паскалев, един от малкото читави регионални министри през последните правителства, е много, много прав

„Най-верният съюзник на ГЕРБ е ДПС. Те винаги са работили много добре. Те са цели мастодонти, финансови структури, политически и медийни и с тях да се пребори човек е невъзможно. Какво ли не съм чул за себе си и не съм изтърпял. Това, че бях смазан от политическата система не ме прави по-малко упорит да се боря с нея. Цветан Василев да каже занесе ли моята глава на тепсия на Бойко Борисов в гаража в Банкя. Това ли беше сделката - да бъда унищожен от политическата класа"
Николай Бареков още живее в паралелна действителност. И не се сеща, че когато свършиха парите на Цветан Василев, политически свърши и той

„Месечен размер на пенсиите между 1200 и 1900 лева трябва да е напълно нормален след 10-15 години, ако бъде осъществена тази реформа”
вярвате ли, че ние, сега работещите, ще дочакаме такова време, министър Калфин?

„Българският парадокс е, че сме неудовлетворени, но щастливи. Удовлетвореността се доминира от материалния свят, докато щастието - от вътрешния ни свят. Именно това разграничение често не се прави”
коментар на психолога Маргарита Бакрачева

„Българското правителство беше купено от Вашингтон като съюзник срещу Русия. Може би българите са смятали, че това е добре заради предишния контрол над страната от Съветския съюз. Вероятно мозъците на българите са промити от американската пропаганда и не разбират, че България е под контрола на Вашингтон, който е купил правителството им. Българското правителство служи на американците, а не на народа си” 
американският икономист Пол Крейг Робъртс, помощник-министър на финансите в администрацията на Роналд Рейгън. Суровата истина боли, казана от чужденци

„В насокитe за кандидатстване по оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност" субективизмът не е сведен до минимум, него просто го няма. За първи път имаме количествено измерими критерии, за сметка на преди, когато имахме качествени"
някой разбра ли какво изобщо има предвид икономическият министър Божидар Лукарски


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки