НФСБ продължава да печели доверието на българите


НФСБ продължава да печели доверието на българите
Председателят на НФСБ Валери Симеонов бе посрещнат радушно от шуменските граждани
10 Април 2015, Петък


Патриотите учредиха своя структура в Белослав, а членове на националното ръководство се срещнаха със симпатизанти от Шуменския край

Автор: Десант

На 7 април в живописното варненско градче Белослав бе създадена поредната структура на „Национален фронт за спасение на България“. На учредяването й присъстваха председателят на НФСБ Валери Симеонов, зам.-председателят на партията Валентин Касабов и председателят на Националната контролна комисия на патриотичната формация Християн Митев, които са и народни представители от групата на коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“.

Учредяването на белославската градска организация на НФСБ премина при голям интерес от страна на местните жители. Ръководството й бе поверено на млади и енергични хора, които искат да реализират програмата на партията и да популяризират идеите й на местно ниво. Неин председател стана Илия Митев, а секретар – Галин Савов.
Валентин Касабов подчерта, че създаването на поредната структура на НФСБ затвърждава позициите на партията и е сигурен белег, че все повече хора познават програмата и приемат идеите на родолюбивата коалиция. „Ние сме автентичната партия. Тази, която все повече и повече хора разпознават като истински българската, отстояваща интересите на народа. Продължаваме да изпълняваме това, което обещахме в нашата предизборна платформа“.

По време на събранието белославци емоционално дискутираха случващото се на политическата карта на страната. Председателят на партията Валери Симеонов високо оцени тяхната активност и след края на форума обобщи: „Хората са непримирими към неправдите и ни зададоха много въпроси. Опитахме се да отговорим на всички тях и мисля, че не случайно тук НФСБ има такъв висок резултат. Сигурен съм, че на следващите избори коалицията на Патриотичния фронт ще се представи много добре“.

Освен Белослав, депутатите от ПФ посетиха градовете Вълчи дол и Суворово, където отново се срещнаха със симпатизанти и граждани и обсъдиха с тях досегашните действия на патриотичната коалиция в Народното събрание.
В първия ден от изминалата седмица те бяха и в Шумен. При контактите си с тях местните жители изразиха тревогата си от засилващата се турцизация на региона, от неспиращата поголовна сеч във величествените му гори, от високите сметки за ток и своеволията на електроразпределителните дружества.

„Воят на имамите от години ни тормози“, оплакаха се те, на което Валери Симеонов отговори, че задължително трябва да се вземат мерки и да се спре излъчването по високоговорители на службите в джамиите. „Това е в нарушение на наредбите за обществения ред. Посъветвахме хората какво да направят, а ние, от своя страна, ще съдействаме да се спре това безобразие“ - категоричен бе председателят на НФСБ.

Във вторник той тържествено преряза лентата на новия клуб на „Националния фронт за спасение на България“ в шуменското село Тодор Икономово. Така партията затвърди силното си присъствие в населеното място.
Тукашният председател на НФСБ Ирфан Ибрям изрази надеждата, че новооткритият клуб ще се превърне в средище на българщината, където ще бъдат обсъждани и разрешавани сериозни проблеми.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
15.04.2015 12:39:34
0
0
Не ви искаме вече скатаджии.Гласувахме за вас,а вие ни предадохте!!!
АТАКА и Волен-това е...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки