Форматът на Патриотичния фронт е изключително успешен


Форматът на Патриотичния фронт е изключително успешен
В края на миналата седмица евродепутатът Ангел Джамбазки откри приемна във Варна
10 Април 2015, Петък


Евродепутатът Ангел Джамбазки се срещна с жители на Добрич и Шабла, с които дискутира актуални проблеми

Автор: Пламен Николов

Комисията за защита от дискриминация е излишна и трябва да се закрие. Нейните членове получават заплати, за да работят като правозащитници. Не мога да се съглася, че някой ще ни диктува как да наричаме определени етнически групи. Това ограничава свободата на словото, заяви на пресконференция в Добрич зам.-председателят на ВМРО и български евродепутат Ангел Джамбазки.

Той бе категоричен, че измислянето на политически коректен език не решава проблемите, които съществуват у нас с циганската общност. Един от тях е неконтролираният и безотговорен прираст на български граждани от цигански произход, които раждат на по 12-13 години. Това според евродепутата се прави не с идеята за продължаване на рода, а за да се източва социалната система. „Затова няма пари за пенсии и хората, които десетилетия наред достойно са работили с надеждата да оставят нещо на децата и внуците си, сега се намират в  унизително положение. В същото време едни паразити източват социалните фондове, в които нашите родители са внасяли, което никак не е справедливо” - подчерта Ангел Джамбазки.

Той изтъкна още, че в страната са регистрирани десетки жертви на циганската битова престъпност, че има множество автономни квартали и населени места, в които законът не важи, в които не се плаща ток и вода, в които педофилията е традиция. „Това не може да се определи с друга дума освен паразитизъм. Да, не звучи политически коректно, не е любезно, може и някои да се стряскат, но това е истинското име – тези хора са паразити, които оцеляват на гърба на другите само защото някой има полза от техните гласове на избори”  – категоричен бе евродепутатът.

Той посети и Шабла, където проведе среща с местните жители. Основният акцент в разговора му с тях падна върху българската природа. Джамбазки отбеляза, че у нас съществуват много добри условия за развитието на екологично земеделие и туризъм и подчерта, че при едно разумно използване на околната среда тя може да носи добри приходи на населените места и общините. Евродепутатът потвърди при гостуването си в добруджанския крайморски град  принципната позиция на патриотите срещу добива на шистов газ и за оставане в сила на мораториума върху използването на опасната технология за хидравлично разбиване.

Що се отнася до ситуацията в Украйна, той обяви, че предстои в Народното събрание да бъде внесено предложение от Патриотичния фронт за законодателни промени, които предвиждат улесняване на процедурата за издаване на работни визи на украинските българи. „Това е един от нашите последни шансове да променим катастрофалния ход на демографските процеси в държавата и да намерим механизми за противодействие на циганизацията“, убеден е Ангел Джамбазки.

В края на срещата в Шабла той уточни, че за предстоящите местни избори стремежът е форматът на Патриотичния фронт да се запази, тъй като е  изключително успешен, като целта е той да обедини всички родолюбци и националисти у нас.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Карпов
10.04.2015 17:54:36
0
0
Да се ваведе Търновската конситуция,и всичко що е неграмотно във Балгария няма да може да гласува.Това е единствения начин да имами умни и чисти управници.По този случеи,гос.Джамбазки нека да иска от Европа да се задалжи Референдом,за да се смени коституцията и изберателната ни система,със чиста мажуретарна.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки