Седмичен хороскоп


10 Април 2015, Петък


10 -16 април 2015 г.


Овен Радвате се на душевно равновесие и може да отстоявате принципите си. Мнението ви е чуто от необходимите хора. Без усилия са справяте с всяка ситуация. Вероятни се резки промени на настроението, липса на емоционално равновесие и вътрешно безпокойство. Всичко това може да се отрази на отношенията ви с околните. Откровен разговор и споделяне на притесненията могат да възвърнат спокойствието ви.

Телец Периодът е изпълнен с интересни събития. Настъпват промени в личен план, които дълбоко ви засягат. Вашият чар и обаяние са забелязани. Вие притежавате стил и своя представа за живота. Постарайте се това да бъде споделено от околните. Обзема ви завидна увереност в собствените сили. Звездите са благосклонни към вас. Имате възможност за много и разнообразни неща.

Близнаци Съдбата може да изпитва вашата твърдост. Проявете предвидливост и внимание в общуването. От вашата настойчивост и разсъдък зависи изцяло успехът на всичките ви занимания. В спорни ситуации постъпвате като миротворец. За израстване в кариерата и по обществената стълбица трябва да разчитате на своите лични качества. Вие сте защитени от Висшите сили и злините ви отминават. Неприятел може да ви подложи крак, но сам да се спъне.

Рак Звездите ви съветват да бъдете по-активни. Иначе нещата няма да се развиват във ваша полза. Вие сте твърде привлекателни за представителите на другия пол. Мъжете бизнесмени са предпочитани. Страстните романтични отношения може да повлияят на отношенията с родителите, които може да не одобрят вашия избор. Периодът е изпълнен с рискове и неочаквани събития. Обрат в нещата може да предизвика извънредни разходи.

Лъв Избягвайте да се затваряте в себе си. Но не се отнасяйте и екзалтирано към живота. По-добре е да се придържате към златната среда и да прекарвате повече време със семейството си. Така може да съумеете да възстановите своето равновесие и да се почувствате спокойни. Бъдете внимателни, защото ви очакват изяснявания с любимия човек. От вас зависи дали няма да се стигне до пълно охладняване.

Дева Седмицата преминава под знака на достигане на целите и отстояване на принципите. Вероятно е да почувствате прилив на жизнени сили. Всичко, за което се захванете, има успех. Дори и от най-заплетените ситуации може да извлечете полза. Жените от знака може да имат любовен роман. Мъжете от зодията може да проявят излишна доверчивост. Времето е благоприятно за открито сътрудничество с други хора. Избягвайте всякакви недомлъвки и тайни.

Везни Периодът е предназначен за борба със съблазните и отстояване на вътрешната свобода. Не бива да правите конкретен план, защото постоянно може да се променя. Желанието ви да се налагате и да се държите надменно може да ви създава неприятности. Не си изпускайте нервите. Появилата се яснота на възгледите ви и лекотата на живота ви помагат в решаването на много задачи през текущия период.

Рак Прекалената чувствителност и нарастването на вътрешното напрежение може да породят подтиснати чувства. Трябва да се освободите от това чрез среща с приятели и приятни часове с тях. Налага се да поставите на изпитание вашата зрялост в отношенията с околните. Работата изисква да се съсредоточите и да вложите всичките си сили, а в дома ви трябва да проявявате търпение и съпричастие към проблемите на близките си.

Стрелец Звездите ви предричат, че имате всички шансове за постигане на някои мечти, но също така е възможно и предателството на приятели или измяната на любим човек. Не е изключено вашата активност и отговорност да провокира одобрението на ръководството в службата ви. Може да се появят нови идеи за намиране на допълнителни доходи. Емоционалното ви състояние оказва благотворно въздействие върху вас във физически план.

Козирог Периодът е благоприятен за срещи, пътуване и зареждане с нови впечатления. Може да планирате нови ангажименти, защото всичките ви намерения намират подкрепата на околните. Творческият ви подем може да намери изява в интересен проект с удивителни резултати. Очаква ви кипящ социален живот. Не трябва да сдържате вътрешното си напрежение. Трябва да се освободите. 

Водолей Вашият авторитет укрепва. Вредите ви заобикалят. Бизнес плановете ви са успешни, не спирайте полета на вашата фантазия и претворете в реалност вашите идеи. Имате възможност да осмислите изминатия път. Потърсете връзка с духовните сили. Започва период за отстояване на вътрешната свобода, постигане на душевно равновесие и противопоставяне на низките страсти. Справяте се във всичко много добре.

Риби Мислите, постъпките и чувствата ви са силни и хармонични. Вие може да се окажете в нова ситуация. Но се ориентирате твърде бързо. Благодарение на съчетанието от интуиция и трезв разчет са възможни успехи в творческата дейност, личния и обществен живот. Вие привличате внимание от страна на обществото. Вашата популярност, породена от многостранните ви интереси и лъчезарното ви излъчване, се покачва.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки