Докога ще бъдат търпени провокациите на Сидеров?


Докога ще бъдат търпени провокациите на Сидеров?
09 Април 2015, Четвъртък


На 25 февруари 2015 г. Волен Сидеров и депутатите му направиха поредния скандал в Народното събрание. Чудя се какво още трябва да сътворят от „Атака“,



за да бъдат впечатлени органите, овластени и задължени да осигурят реда и спокойствието в парламента и в държавата. Ами като нищо те могат да влязат някой ден в НС с „Калашници“ и да прекратят диалога с колегите си от другите парламентарни групи – така, както е направил духовният им събрат Менгисту Хайле Мариам в Етиопия.
Не че сега атакистите влизат с някой друг в диалог, разбира се.

Сидеров сипе хули и закани срещу политическите си противници. Зове за повсеместни акции за свалянето на законно избраното правителство на България. Призивите ги чуват десетки полицаи, които са в непосредствена близост до трибуната на Сидеров. Чува го и народното представителство, ръководството на парламента. Но ако се потърси намесата на прокуратурата, оттам ще искат сезиране по официален ред. После ще ни навират в очите депутатския имунитет...

Да, Сидеров и групата му депутати са с имунитет. Лъжат ни, че той се отнема трудно. Няма оправдание обаче за белите, които този човек може да ни натресе.
В Кремъл, например, Сидеров бе награден с високи руски отличия. И сигурно бе насърчен да засили антинатовската и антиевропейска пропаганда в страната ни. Без всякакъв свян, с безочие той пропагандира сближаване с освободителката, от която все още не сме се освободили, след половин век болшевишки деспотизъм.

Знае ли Сидеров, че жертвите на режима в бившия Съветски съюз са над 75 милиона, че 32 000 души загинаха в България, а 500 000 минаха през лагерите и затворите на нашите болшевики. Убеден съм, че знае, но говори според това, кой и за какво му плаща.
Аз мисля, че е дошло времето за доказване произхода на средствата на Сидеров за: 
1. Издаването на вестник „Атака“ в огромен тираж, разпространяван безплатно.
2. Издаването на книга, отпечатана на луксозна хартия, в огромен тираж и разпространена безплатно.

3. Откриване на тв канал „Алфа“, рекламиран върху огромни плакати навред в страната. Ежедневно Сидеров излива върху главите ни от там реки от омраза, лъжи и клевети.
4. Преди години Сидеров и „Атака“ пребиха баща и син на магистрала „Тракия“. Вината на Сидеров пое Павел Чернев, за да бъде оневинен подстрекателят Сидеров. Защо разследването не стигна до края?
5. Кой ще плати обезщетението за побоя над мюсюлманите пред джамията в София? Сидеров или бедстваща България?

6. С какви пари нае руския военен ансамбъл (над 200 души) за озвучаване на предизборната му кампания (избори 2014 г.).
7. С повод или без повод Сидеров прави митинги навред из страната. Митингуващите са предимно цигани от гетата. Един автобус ще превози двадесетина цигани от Видин и обратно (два курса) сигурно срещу 2000 лева. Парите за това откъде са?
8. При честите воайяжи до Куба и Русия се ползват прескъпи хотели. Една нощувка струва около 6 000 лева. Отделно са разпивките, а откъде са парите?
9. Докъде стигна разследването на инцидента в самолета за Варна?

10. При заседание на кабинета „М. Райков“ Сидеров и „Атака“ се опитват да влязат с взлом на заседанието. Охраната ги спира. Счупена е бравата на входа на правителството, Сидеров нарежда на охраната: „Доведете ми веднага тоя простак“ (М. Райков – премиера). Ако всеки опит за погазване на законите и нормите на поведение срещаше адекватна реакция на правоохранителните органи, всеки потенциален престъпник като Сидеров щеше да се позамисли, преди да направи закононарушението.

Сигурно бившият министър на правосъдието на Румъния  Моника Маковей е права в твърдението си: „Прочистим ли съдебната система, ние прочистваме цялото общество“. В затворите на Румъния има място за цяло правителство. Зад решетките е и бивш премиер на Румъния. А в България компрометирани политици като Сидеров ни показват от екрана среден пръст.
Докога?
Иван Стоянов,
Монтана


В категории: Горещи новини , Трибуна

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
Иван3
13.04.2015 23:24:56
0
0
По принцип съм привърженик на ПФ, но не ми пречи да слушам какво казва и Сидеров. Само той излезе открито да изкрещи на запада да спре да ни третира като колония. За фалшивите атентати на 11 септември 2001 година когато Правителството на САЩ уби няколко хиляди свои раждани, за да оправдае започването на нови войни. Също Сидеров пръв разкри, как Шърли Ебдо е просто една пародия, Сега ни предупреждава за тази огромна опасност. Война срещу Русия?В която ние да сме на грешната страна!?! Кое ви се е видяло предателство, да не иска война и то срещу Русия ? Обсъдете тогава патриотизма на другите подлоги, които подкрепят САЩ в тая лудост. Подкрепят някой за война. България в нея... Изравяли ли сте близки от руини ?
От друга страна съм доволен, че ПФ целенасочено и умно се опитват да решат основния ни етнически проблем.
3
с добри чуства ,без омраза.
10.04.2015 06:02:23
0
0
РУСКИТЕ ШЕФОВЕ ГУБЯТ СИМПАТИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ КАТО ИМАТ ТАКЪВ ''ЧОВЕК' КАТО СИДЕРОВ.ПРОЧЕТЕТЕ КНИГИТЕ МУ ''БУМЕРАНГЪТ'' И ПИСАНИЯТА МУ ВВ-ДЕМОКРАЦИЯ ЗА ДА ВИДЕТЕ НЕГОВАТА ''ПОЛИТИЧЕСКА УБЕЖДЕННОСТ.ТОВ.ПУТИН ИМА ПО ДОСТОЙНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ РУСОФИЛИ.С ТОЗИ ГУБИТЕ БЪЛГАРИТЕ КОИТО СИМПАТИЗИРАТ ОТ ВЕК НА РУСИЯ.
2
не съм от тях како сиике.
10.04.2015 05:53:21
0
0
ТОЛКОВА ЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ ЧЕ СИДЕРОВ СИ РАЗВЯВА БАЙРЯКА ,ЗАЩОТО Е ГРАЖДАНИН НА РУСИЯ И НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ГО БУТНЕ/ДАЖЕ И АКО БИЕ НЯКОЙ В НС.БСП ,ДПС,БДЦ,АБВ СА РУС'ОФИЛИ/И ЕВРОФИЛИ/ А ПЪК БОЙКО Е РАЗКРАЧЕН М/У ЕС,САЩ И РУСИЯ.ТАКА ЧЕ ВОЛЕНЧО ЩЕ ВИ БИЕ КОЛКОТО СИ ИСКА ,А ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ СА СВИКНАЛИ НА БОЙ/Т.Е С РОБСКО СЪЗНАНИЕ/.
1
privat opinion privat solution
09.04.2015 14:53:29
0
0
taj kato imame naloshena demokrazia spored dogovorites evropejskia sajus vsekio ima pravo na mnenie i raslishni gledni toshki no njama pravo da kleveti i zlepostavja drugi osobeno vashni lishnosti
az naprimer smenjam moite gledni toshki koito sa njakoj pat kato na putin njakoj pat na plevneliev njakoj pat na g,ganshev njakoj pat solomon pasi njakoj pat kato seljanin kato kelner i t.n.
taj kato sam rabotil kakto mnogo balgari nad 20 godini za nebalgarski firmi
ot koito imam i pensii a ot balgaria njammam i pensia to otnoshenieto mi kam balgaria ,balgarite nebalgarite i sveta e she ako doprinesa za peshalbi oshakvam
djal peshalbi % za da moga da blagoslovja peshalbi spomognati ot mene
tova ne mi preshi da bada i patriot i targovez zashtoto kato si naprjagam mosaka za peshelivshi targovii oshakvam i az da imam djal peshalbi
na tova mnenie sa moshe bi mnogo milioni balgari nebalgari koito znajat she meshdunarodnite otnoshebia i dogovori ne se otnasjat za shastni liza i sobstvenosti a se otnasjat za meshdudarshavnite a ne za otnosheniata meshdu narodite
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки