Те го казаха


28 Март 2015, Събота


„БСП трябва да подходи смело и иновативно към предстоящия местен вот и има шансове за успех.


Ние не можем да оставим, да разчитаме на успех, нашите кметове или нашите кандидати сами да се борят с машината на ГЕРБ и цялата държава. Те трябва да чувстват, че имат гръб, че имат обща кауза, че имат отбор, които е зад тях. Ако подходим смело на тези избори, иновативно, със самочувствие, отворено към гражданското общество, към реалните проблеми с реален ляв разказа и на местно, и на национално ниво, убеден съм, че имаме добри шансове за успех”
Сергей Станишев, както обикновено, в зоната на мечтанията

„През есента "България без цензура" ще е голямата изненада. На 31-ви май ние ще издигнем първата порция от кандидати. Нашите анализи показват 30 кметски места за ББЦ, 2-3 от които на областни градове, и 30 председателя на общински съвети. Имаме хора, които още на първи тур ще спечелят"
Николай Бареков продължава с глупостите. Всъщност, той си е добре, в Европарламента

„ГЕРБ може би е единствената партия, която от 25-годишния преход не е имала проблем между първия и втория. Докато във всички останали политически формации проблемите са възниквали в това кой да ръководи партията"
Цветан Цветанов - демагогия, граничеща с откровена наглост

„България има изключително добър, достоен, прекрасен президент”
премиерът Бойко Борисов си пази протежето, няма как

„Радан Кънев вчера се изказа, че има съмнения в експертния потенциал. Аз мисля, че моята преценка е правилна, а неговото лично предложение за по-сериозен и експертен потенциал беше в лицето на неговата съдружничка в адвокатската кантора като член на Комисията за защита на потребителите, но аз прецених, че при положение че нейният съпруг е зам.-министър на енергетиката, наистина ако беше назначена и тя, щеше да има преяждане с власт и щяхме да дадем прекалено много храна на опозицията"
за шуробаджанащина ли намеква енергийният министър Божидар Лукарски?

„Първо, аз съм посочена от Бойко Борисов. Второ, не мисля, че един вътрешен министър по принцип би могъл да е самостоятелен. Той е част от екип и трябва да се съобразява. Какво значи пионка на Борисов? Да правя вместо него нещо тук, означава той да се занимава с МВР. Той има толкова много неща, с които се занимава, че това физически не е възможно. Аз много разчитам на неговия опит. Въпросът не е до самостоятелност. Предполагам, че това е продукт на една представа за МВР като заложник на политически и икономически лобита и мен ме възприемат като поредното. Не, не принадлежа на никакво лоби. Интересът МВР да работи нормално е много по-голям от някакви частни интереси”
ясно е, Румяна Бъчварова изобщо не мисли, че който я е назначил за министър на вътрешните работи, няма право да се меси в нейните решения

„България е на първо място в Европа по употреба на забранени и вредни вещества при практикуване на спорт в свободното време, основно във фитнес центровете”
вие вижте националите по вдигане на тежести, за пореден път изгърмели с допингова проба, г-н министър на младежта и спорта Красен Кралев

„Като президент на Партията на европейските социалисти Станишев вля нова сила в партията и даде пример с организирането за първи път на кампания за председател на Европейската комисия на целия континент, а не само в една държава. Благодарение на Сергей направихме голяма кампания - от Португалия до Финландия и от Шотландия до Италия. Това ни донесе голям успех на изборите и така запазихме местата си в Европейския парламент, докато други загубиха”
генералният секретар на ПЕС Ахим Пост хвали Станишев, изгубил в родината си абсолютно всички избори, на които се е явил

"И ти ли, Бруте?"
заглавие, под което вестник "Московский комсомолец" съобщава, че българският президент Росен Плевнелиев отказва да присъства на парада на 9 май в Москва за 70- ата годишнина от Деня на победата


В категории: Отблизо , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
обективен ,без омраза .
01.04.2015 07:30:07
0
0
БСП ЗА ДА СТАНЕ НОРМАЛА ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ДЪРТИТЕ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ И НА ТЯХНО МЯСТО ДА ДОЙАТ МЛАДИ С ИСТИНСКИ ЛЕВИ УЬЕЖДЕНИЯ/ЕВРОПЕЙСКИ А НЕ АЗИАТСКИ/.И НАЙ ВАЖНОТО ЧЕСТНИ .БАБА ЦОЛА БЕШЕ КАЗАЛА ЧЕ МНОГО КРИМИНАЛНИ ПРЕСТХПНИЦИ ИЗЛЯЗОХА ОТ ЗАТВОРИТЕ СЛЕ ДЕВЕТИ СЕ СТАНАХА АБПФ А ИДЕАЛИСТИТЕ БЯЗА ИЗЬИТИ ИЛИ ИЗБУТАНИ./НАЙ ЖЕСТОКИТЕ БЯХА СТАЛИНИСТИТЕ/КАКТО БАЩА ИМ/
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки