Седмичен хороскоп


27 Март 2015, Петък


27 март - 2 април 2015 г.


Овен Периодът е добър за укрепване на собственото здраве. Всичко, което направите за себе си, може да се възнагради, така че проявете малко егоизъм и оставете другите да се оправят сами със задачите си. Възможно е да тръгнете на път, за да решите делови въпрос. Вълненията ви са големи, защото не сте сигурни в някои хора. Очаквате усложнения, но мрачните ви прогнози няма да се сбъднат. Мислете прагматично, не се изкушавайте.

Телец Опитайте да бъдете деликатни и принципни, въздържайте се от претенции и упреци. Даже и да не сте съгласни с мнението на някои хора, не го показвайте грубо. Представителите на този знак поставят пред себе си реални цели. Едно внезапно интуитивно решение може да ви озари. Ако до вас има Стрелец или Лъв, можете да ги използвате до края, от вашето сътрудничество може да спечелят всички.

Близнаци Сега можете да се отпуснете и да разнообразите ежедневието си. Около вас има хора, които споделят настроенията ви, затова е много весело. Едно пътуване може да се окаже по-емоционално, отколкото си мислите. Възможно е да се наложи да решавате административни и юридически въпроси. Всичко в крайна сметка опира до парите. Ако намерите начин да си ги осигурите, всичко е наред. Не се срещайте с хора, които предизвикват във вас противоречиви емоции.

Рак На успех се радват онези, които знаят какви са реалностите и от какво трябва да се откажат. Не съжалявайте за нищо пропуснато, всичко, което правите, е правилно за този момент. Не си задавайте въпроса какво е щяло да бъде в миналото или какво ще се случи в бъдещето. Може да се огорчите от дочути думи. Това, което хората говорят, е нещо не толкова важно. Планетите може да си поиграят с вас на криеница в сферата на деловите начинания.

Лъв Късметът ви през този период е изразителен, сега е моментът да се заемете с наистина важните дела в живота си. Любимият човек може да ви направи приятна изненада. Това може да е скъпо бижу или пътуване до екзотично място. В краен случай може да е в най-близкия курорт. Приемете с радост, не търсете основания да откажете. Имате много контакти. Вашата инициативност е похвална, носи полза на много хора.

Дева Напрежението от изминалите дни намалява, нови идеи и мисли ви завладяват напълно. Не е изключено някои да се замислят за пътуване зад граница. Необвързаните от зодията имат романтични пориви. Възможно е да срещнете човек, който мисли като вас и е готов да ви последва в начинанията. Трябва обаче да се разделите с прословутата си мнителност и подозрителност. Вашата интуиция е силна, в съчетание с разума ви се оказва голяма сила.

Везни Прагматизмът е водещо начало във философията ви. В любовта не се страхувате да бъдете себе си, защото знаете, че така трябва. Всяко погрешно впечатление, което оставяте, може да рефлектира в най-неподходящия момент към вас. Ако имате желание, споделете ги гласно, за да ви разберат и подкрепят. Даже и да не сте съгласни с хората около вас, опитайте се да бъдете тактични и коректни.

Скорпион Периодът като цяло е успешен и ползотворен, въпреки че хората около вас ви дърпат в разни посоки. Доволни сте от отварящите се пред вас възможности. Работата ви носи печалби. Можете да си позволите и по-независима позиция, приятни придобивки и нови удоволствия. От правилната ви преценка за ситуацията зависи дали успявате да постигнете намеренията си. Мислете разумно, като отчитате обстоятелствата.

Стрелец Стъпили сте здраво на земята, продължавайте да се държите уверено и да отдавате предпочитание на прагматичните действия и всичко е наред. Звездите изпитват вашата лоялност. Високопоставени лица искат от вас неща, които са ви трудни за изпълнение или неприятни. В душата ви се борят две противоположни линии, коя ще победи зависи от хората около вас. Съумявате да извлечете изгода от чужда грешка. Всичко, което сте планували, се реализира, макар и по друг начин.

Козирог Решителните действия са силната ви страна. Конфликтните ситуации ви мотивират и зареждат с ярост по отношение на неправдите. Усмивката на лицето ви може да направи чудеса. Особено ако движите административни въпроси, се опитайте да бъдете любезни и достатъчно убедителни. Така може да получите дори повече, отколкото очаквате. Хората от този знак не трябва да робуват на скучни задължения.

Водолей Планетите ви изпращат мир и спокойствие. Може да се погрижите за домашния уют, да купите нещо хубаво и полезно за децата си. В дома ви цари добро настроение и добри чувства. Една новина обединява всички ви, скоро ще има празнично събитие, което ви вълнува много. Колкото по-малко разказвате на околните за своите финанси, толкова по-добре. Стъпете здраво на земята.

Риби Периодът ви предоставя делови възможности, които не са за изпускане. Бъдете откровени, това ви помага. Безкомпромисно отстоявате позициите си. Това може да ви скара с някои хора, но чувството ви за справедливост е много силно. Планетите си играят с вас, но вие издържате на предизвикателствата. Използвайте своята интуиция и във финансовите въпроси, така няма да загубите пари.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки