Срам за титлата ви, г-жо професор Мариана Георгиева!


26 Март 2015, Четвъртък


Уважаема госпожо „професор“ българист, бивш министър и настоящ депутат от ДПС Мариана Георгиева!



Срам за титлата ви, срам и позор за тези, които са ви я връчили! 
Като ви слушах как агитирахте от народната трибуна „децата мохамедани“ да учат турски език или т.нар. майчин език, много се учудих, че вие не знаете, че хората, родени в България, са българи и че имат майчин език – българският.
Недоумявам и се възмущавам с какво право и от чие име ще търсите подкрепата и съдействието на генералния директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова? С какво право ще занимавате Европейския съюз да ви разреши да агитирате на турски език?

Що за логика, като думата Родина има корен думата „род“ и така още думи – роден, роднина, родова кръв, родова памет, а всички знаем как са покръстени нашите мохамедани с дръвник и секира.
Истинските турци си тръгваха с отстъпващите османлии още по време на Руско-турската освободителна война, г-жо Георгиева.
И ако вие се чувствате туркиня, а не българка, пътят ви е само един – надолу, към Анадола.

По същата причина искам да попитам г-н Александър Маринов (бат Сали) защо се обижда от изказването на г-н Валери Симеонов. Та ние, обикновените хора, наричаме нещата със същите имена, че и много по-драстично.
Какво друго са циганите, които убиват, изнасилват, крадат реколтата от полето, крадат от къщите на възрастните хора, ако не изроди. Защото един човек, който вярва в Бог, никога няма да направи тези ужаси. Но голяма вина за това има и нашето правосъдие – над 700 престъпници да са на свобода.

Изборите са придружени с купуване на избирателите на ДПС. В Ботевград се даваха по 50 лв. на глас, а в Монтана, Видин, Враца и всички села - по 70 лв. на глас. Господин Маринов, ако вашият брат е убит умишлено, с жестоко ритане в главата от 14- до 18-годишни момчета, ако вашата майка е душена, измъчвана и изнасилена за 8 лв., как ще реагирате?

Сигурна съм, че и вие ще наречете тези цигани изроди.
В Франция, например, има много цигански семейства от България. И там всяка сутрин от катуна, с полиция, децата отиват на училище и учат всичко на френски, няма майчин език, защото там има власт.
Господа народни представители, господа управляващи, народът иска задължително гласуване на избори!
Искам обаче да благодаря на нашите народни представители от Патриотичния фронт за защитата която устояват за доброто на България.
Виолета Орманджиева,
Ботевград


В категории: Горещи новини , Трибуна

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Българка
29.03.2015 19:22:03
0
0
Щом си в България и искаш да живееш тук ,ще спазваш българските закони,ще учиш български език и ще говориш български.Това е майчиния език и майчиния дом,но ако пък се чувстваш ,че не са твой потърси своята родина.[helloween][helloween
2
werty
28.03.2015 22:04:08
0
0
Браво на авторката за хубавата статия!Много точно и правдиво е представено фактическото отношение и на"голямата загриженост" на ДПС и на циганските им помощници към потърпевшите общности и въобще към целият български народ.Госпожо Орманджиева,благодаря Ви!
1
26.03.2015 19:31:15
0
0
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки