Те го казаха


21 Март 2015, Събота


„От политическите сили в България ГЕРБ единствена има политически живот. "Очакваме ГЕРБ да бъде доминираща сила,


очакваме на изборите не само Реформаторският блок, а всички демократично мислещи да ни подкрепят. Ако ние сме трети, което е малко вероятно, ние бихме подкрепили партиите, които са част от управлението на страната, за да укрепим управлението, което е в момента"
Цветан Цветанов от ГЕРБ, осъден вече веднъж шеф на предизборния щаб на партията си

„Молбата ми е, когато си давате оставки, давайте ги накуп, защото виждате какъв панаир е в парламента. Моля ви, ако има някои, които да желаят да дават оставки, съберете се в група, защото така един по един не е приятна работата. Това ми е молбата, ако някой се засили в тази посока. Сиреч, събирайте. Като влезем тези три-четири часа, да има защо. Дето се вика – за една оставка не си заслужава"
министър-председателят – веселяк и шегаджия, заради прекрасното положение на България в момента

„С години ходя по медиите на дебати с българските комунисти-социалисти (имам предвид наследниците на БКП, включително БСП) и все повече ми правят впечатление няколко абсурдни положения:  1. Искат България да бъде ориентирана към Русия и по-малко към Европейския съюз или поне Русия да бъдела наравно с ЕС. Личният им живот обаче е тотално ориентиран към Западна Европа, децата им учат във Великобритания, Германия и така нататък. Постоянно посещават страни от ЕС, обменят опит, връщат се и пак започват да говорят, че България трябвало да се преориентира към Русия. Добре, защо не си пращат тогава децата да учат в Москва, като е толкова хубаво? 2. Ходят на почивки на френската Ривиера (наскоро се появиха снимки на основен политик-русофил), а на нас обясняват колко било хубаво в Северна Корея. Добре, защо като парламентарна група БСП не си направят една почивка в Северна Корея, за да покажат, че няма разминаване между дела и думи. 3. След участие в медии гледам българските комунисти се качват основно на германски автомобили от най-скъпите. Често ги питам, а защо не руска кола, бе хора? 4. Ходят на лекари и си правят операции в ЕС и САЩ. Като става въпрос за тяхното здраве, въобще не им се ходи на Изток. 5. Не си държат парите в рубли, ами предпочитат евро и долари. Да докажат, че са истински комунисти и да подкрепят рублата, като си конвертират личните пари в тази валута, ама не искат. Списъкът не е изчерпателен. Тази демагогия започва да ми идва в повече!”
Мартин Димитров от СДС

„Държим се като опозиция, защото ни идва в повече това, което се случва. Няма никакъв диалог, премиерът и правителството си формират своята политика, независимо от това какво ще мислят и решат коалиционните партии"
Георги Първанов от АБВ май съжалява за подкрепата за ГЕРБ

„Няма вариант, ако АБВ оттегли подкрепата си за правителството, аз да остана министър. Докато съм на поста си, няма да участвам в битката за лидер на партията. Дори да получа номинация, ще я откажа, защото за мен е по-важно да си свърша работата като министър”
Ивайло Калфин – твърде убедителен

„Ако внушението, че ДПС управлява или контролира системата за сигурност в държавата беше вярно, тези системи нямаше да бъдат в това положение, щяха да бъдат в по-добро положение"
Мустафа Карадайъ от ДПС – не по-малко нагъл от своя паша Местан

„Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза Хробок за 6 години и половина са получили над 2 000 000 лева печалба от сеч на горите в Рила.”
експерти в Софийски окръжен съд по едно от делата за „царските“ имоти


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки