НФСБ с две нови структури в Северна България


НФСБ с две нови структури в Северна България
Регионалният координатор на НФСБ за Шуменска област Румен Русев (в средата) е убеден, че членската маса на партията в региона ще нараства
20 Март 2015, Петък


Патриотите учредиха организации в шуменското село Кюлевча и в Сухиндол

Автор: Десант

Голямото семейство на „Национален фронт за спасение на България” продължава активно да разширява своята мрежа от структури в различни кътчета на родината ни. Достойната защита на националните интереси и отстояването на родолюбивата кауза в Народното събрание от страна на депутатите от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ привличат все повече българи в редовете на партията на СКАТ. Тези дни към каузата на патриотите се присъединиха и десетки жители на шуменското село Кюлевча, където на 13 март бе учредена поредната структура на Националния фронт.

Селището и регионът са едни от районите на страната в най-тежко икономическо положение, висока безработица и изключително нисък стандарт на живот на местното население. Затова и жителите на Кюлевча възлагат своите надежди на НФСБ, което споделиха с госта на срещата - регионалния координатор за Шуменска област Румен Русев.
Новата организация бе оглавена от Жоро Стойнев, който заяви: „Вярвам, че именно НФСБ и Патриотичният фронт са силата, която може да възроди националната ни гордост и самочувствие. Доказателство за това е фактът, че народните представители на родолюбивото обединение изпълняват своето обещание да отстранят емисарите на антиконституционната партия ДПС от висшите етажи на властта“.

Негов пръв помощник ще бъде Галина Димова, която бе избрана за секретар на патриотите в Кюлевча. Тя заяви, че ще работи за разширяване влиянието на партията сред младите хора в региона и привличането на нови членове.
След избора на ръководство се проведе дискусия, в която жителите на шуменското село споделиха своите виждания за проблемите в енергетиката, високия процент безработица и конфликта в Украйна.

Голяма тревога сред местните хора предизвиква масовата сеч на горския масив в региона, която преди въвеждането на мораториума върху дърводобивната дейност почти е довела до обезлесяването на околността. Румен Русев пое ангажимент да предаде сигналите на местните хора на парламентарната група на Патриотичния фронт.
В края на форума регионалният координатор обобщи, че увеличаването на членската маса и симпатизантите на партията на СКАТ в Шуменско е показател за добро представяне на местните избори през 2015 г.

На следващия ден – 14 март, най-българската партия учреди своя общинска организация и в Сухиндол. Привърженици на каузата за спасение на България се събраха в пенсионерския клуб, за да поставят основите на местна структура на патриотичната формация. За да чуе проблемите на жителите на града, известен със своите отлични вина, специално беше дошъл регионалният координатор за област Велико Търново Красимир Хаджидосев. Пред него присъстващите изразиха своето убеждение, че на предстоящите местни избори през октомври партията на СКАТ ще увеличи своята подкрепа в региона.

Дамски екип оглави новата организация на родолюбивата формация. Председател стана Руска Колева, а за секретар бе избрана Радка Драганчева.
„НФСБ и „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ направиха много, за да изобличат демагогията и престъпленията на самозабравилите се управници и олигарси в Народното събрание. Затова аз вярвам, че на предстоящите местни избори през октомври Националният фронт ще бъде подкрепен от всички честни и трудови българи“, заяви новоизбраният председател.

Сред проблемите на Сухиндол се откроява най-вече безработицата, която е обхванала почти 60 процента от населението му. Преди 1989 г. жителите на този край, наричан „Българската Шампания”, намираха своето препитание в лозарската и винопроизводителната индустрия. След това обаче в продължение на близо две десетилетия той прогресивно запада. „Липсата на работни места буквално обрича на бавна смърт този древен български град.

Освен масовата безработица, тревога буди и обезлюдяването, което за последните 20 години е довело до там, че населението в общината е намаляло с близо 30 процента. Не са за подценяване и ниските доходи на сухиндолци, както и миграцията на младото поколение към София или чужбина, в търсене на по-добра перспектива за живот“, заяви в края на учредителното събрание Красимир Хаджидосев.


„Липсата на работни места буквално обрича на бавна смърт този древен български град“ - тревожи се за бъдещето на Сухиндол  Красимир Хаджидосев (правият)

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки