Седмичен хороскоп


20 Март 2015, Петък


20 - 26 март 2015 г.


Овен Периодът е благоприятен за активност и растеж в кариерата. Излишната нервност, капризите ви и честата смяна на настроението могат да станат причина да усложните отношенията си с партньорите и околните. Завързвате познанства доста внимателно, но те няма да прераснат в дълготрайни отношения. Браковете, сключени сега, обещават да са здрави, особено с по-възрастни мъже. Може да ви предложат нови по-приятни ангажименти.

Телец Вашата енергия търси проявление, затова мнозина от вас може да се отправят на походи, пътувания и недалечни пътешествия. Новите впечатления и новите познанства ви зареждат с положителни емоции и стимулират творческите ви импулси. Периодът е изключително благоприятен за писатели, журналисти, филолози, хора на изкуството и свързаните с туристическия бизнес.

Близнаци Очакват ви нови планове и нова работа. Най-добре е да бъдете сдържани и да запазвате самообладание във всички ситуации. Работата ви изисква максимално себеотдаване. Лекомислието ви може да подложи на риск вашата репутация. Но ако твърдо защитите позицията си, нещата се оправят. Така може да овладеете ситуацията и спокойно да продължите намисленото. Вашата емоционалност и чувствителност може да доведе до кавги.

Рак Прибързаност или липса на дипломация в отношенията ви с околните може да окаже отрицателно въздействие за постигането на вашите намерения. Участието в спекулативни сделки и хазартни игри по-скоро може да ви донесе разочарование, отколкото печалби. Възможно е да ви се наложи активно да отстоявате своите принципи, авторитет и жизнени възгледи. Иначе събитията може да се развиват не във ваша полза.

Лъв Постарайте се да не губите връзка с реалността. Личните ви отношения се развиват в атмосфера на разбиране. Мъжете от знака са принудени да решават въпроси, натрупани от доста време. Звездите ви съветват да се придържате към здрав и морален климат около вас. Запазете спокойствието си пред изпитанията и пречките по пътя към успеха си. Периодът е предназначен за придобивки и покровителство.

Дева Настанало е подходящо време за сътрудничество. Това може да ви донесе голяма полза и вие да имате успех в различни сфери. Но е необходимо да внимавате, защото са възможни недобросъвестни и агресивни постъпки към вас от страна на завистници и недоброжелатели. Ако се поддадете на чуждо влияние, може да затрудните действията си. Може да се наложи да изплащате дългове, натрупани от съдбата ви. Възможно е да бъдат позитивни и негативни.

Везни Всичко, с което се захванете, ви носи успех. Дори от най-трудните ситуации успявате да извлечете полза. Борбата със самите себе си е основната тенденция. Желателно е да поправите недостатъците в имиджа си и да решите проблемите от личен характер. Жените от знака трябва да очакват приятно познанство. Мъжете от знака трябва да подтиснат излишната си недоверчивост и упорство.

Скорпион Предстои ви една сериозна седмица, свързана с творческо търсене и разкриване на житейски истини. Усилва се дарбата ви да предвиждате и вашата интуиция. Но е необходимо да бъдете сдържани, за да достигнете положителни резултати. Когато изразявате чувствата си, проявете далновидност и дори предпазливост. Обектът на стремежите ви налага да се вгледате обстойно в него и да се предпазите от възможни изненади.

Стрелец Не бива да се отпускате. Старайте се да запазите инициативата в собствените си ръце. Отнасяйте се по-критично към себе си. Не оставяйте без внимание делови предложения от страна на колеги или приятели. Но не им се доверявайте сляпо. Проверете логиката на тяхното мислене. Вашата разсъдливост и проницателност ви помагат при правилния избор. За самотните сърца съдбата предоставя шанс да намерят човека, с когото да прекарат своя живот.

Козирог Този период символизира защита на интересите и постигане на целите. Вашият вътрешен свят може да влезе в противоречие със съществуващата реалност. Както никога досега може да ви се наложи да проявите търпение и прозорливост. Мнението и действията на околните могат да навредят. Това е период, през който може да осъзнаете какво ви е необходимо, за да бъдете щастливи.

Водолей Звездите ви съветват да се откажете от стандартния подход към нещата и да проявите изобретателност. Възможни са значителни събития в личния живот. Притежавате засилена дарба за убеждение. Интуицията ви е на високо ниво. Звездите ви помагат да реализирате идеите и плановете си. Вашата настойчивост и оптимизъм ви водят до добри резултати. Периодът е напрегнат и носи изненади и рискове.

Риби Излишната откровеност и липсата на дипломация може да повлияе отрицателно на отношението ви с околните и да ви попречи да се издигнете в обществото. Вашите успехи може да са поставени на карта, ако не съумеете да си държите езика зад зъбите. По същата причина са вероятни недоразумения с най-близките. Но вашата отстъпчивост и липса на злопаметност намират пътя към примирието. Нещата се нареждат сами.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки