Седмичен хороскоп


13 Март 2015, Петък


13 - 19 април 2015 г.


Овен Бъдете внимателни в изказванията и постъпките си. Не участвайте в съмнителни мероприятия и не приемайте предложения от съмнителни хора. Възможно е неочаквано известие или неканени гости. Жените от зодията могат да получат знак на внимание от страна на нов ухажор. Може да се случи нещо, което да повлияе благоприятно на вашите дела и духовно състояние. Не се съгласявайте на бляскави предложения.

Телец Съдбата може да ви предостави малки изненади в любовта. Звездите ви съветват да се погрижите за физическата си кондиция и добрия си външен вид. Романтичните ви отношения са бурни, страстни и с продължение. Периодът е основополагащ. Чувствате прилив на сили. Набелязаните планове са успешни и контактите ви създават възможност да се придвижите по служебната стълбица.

Близнаци Сега е благоприятен момент за колективни проекти и работа в група. Ако успеете да се ръководите от доброта и справедливост, вие можете да обедините около себе си единомишленици. Но от друга страна съществува вероятност да изпаднете в искрено заблуждение и да поведете след себе си също такива сантиментални хора като вас. Представителите на противоположния пол може да въртят на пръста си мнозина от вас, които притежават мек характер.

Рак Пригответе се за важна, кармично предопределена ви среща. Вероятни са усложнения в личен или обществен план. Съкратете контактите си с досадни хора. За да не попаднете под чужда зависимост, оставете си една вратичка за връщане назад. Вашият чар привлича и недобросъвестни хора. Избягвайте колективната работа. Няма да може да концентрирате усилията си в общата насока. Финансовото ви положение е неустойчиво.

Лъв Периодът е изпълнен с непредсказуеми и заплетени ситуации. Бъдете подготвени да погледнете философски на нещата, които ви се случват. Не си заслужава да взимате необратими решения, рисковани постъпки и да изказвате крайни мнения, особено отнасящи се до семейните отношения. Проявете сдържаност и търпение. По всяка вероятност сте завладени от творчески ентусиазъм и желание за изява.

Дева Периодът е благоприятен и ви носи спокойствие, но в търговските дела трябва да бъдете внимателни и да не приемате неоправдан риск. Не си заслужава да планирате важни неща. Това може да повлече след себе си неочаквани последици. Не трябва да обещавате нищо, което трудно може да изпълните. Звездите ви препоръчват да обърнете повече внимание на личния си живот и духовното си развитие, което ще помогне да се повиши авторитетът ви.

Везни Звездите ви съветват да се отдадете на духовното си развитие и на личния си живот. Положете всички усилия за духовно израстване. Опитайте да решите материален проблем. Емоциите преобладават над разума. Това може да донесе конфликти и разочарования предимно за вас. Ако успеете да преодолеете с воля тази тенденция, деловите ви контакти и сделки може да са успешни. Вие може да вземете важни решения.

Скорпион Успехът ви съпътства във всяко едно начинание. Очакват ви дори парични постъпления. Жизненият ви потенциал е на високо ниво. Вероятно е да чуете много ласкави и положителни оценки за себе си. Това безусловно ви е приятно и по този начин самочувствието ви се издига. Проявете мъдрост и такт. Това е единственият начин да избегнете необмислените действия по отношение на друг човек.

Стрелец Постарайте се да сложите точка на стар спор. Не е изключен поврат в съдбата ви. Мъжете от знака може да проявят максимална активност. Жените от зодията може да имат проблеми с документи или материални ценности. Нестандартният ви подход води до желаните резултати. Но в личния си живот, ако сте твърде взискателни и не правите компромиси, няма да сте прекалено щастливи. Периодът е благоприятен и за пътешествия и екскурзии. Бъдете общителни и дружелюбни.

Козирог Приятели и близки хора се радват на общуването с вас. Жизненият ви потенциал има тенденция към повишение. Вслушайте се в съвета на приятели. Техните разсъждения са своевременни и точни. Вероятно е да проявите категоричност и невъздържаност в общуването с обкръжаващите. Може да започнете нови дейности, но не забравяйте да завършите изоставените начинания.

Водолей Доверявайте се повече на вътрешния си глас. Интуицията ви помага да се измъкнете от противоречиви ситуации и да обърнете нещата в своя полза. По всякакъв начин се старайте да избегнете съвместни финансови проекти с роднини или близки приятели. В работата си с държавните ведомства имате успехи. Възможно е да получите примамливо предложение. Съгласете се – звездите са с вас.

Риби Периодът символизира успех във всички дела. Съумявате да преодолеете съмненията си. Вие сте способни да излезете с чест от заплетена ситуация. За реализиране на вашите стремежи трябва да се въоръжите с търпение. Сериозно внимание обърнете на срещите и контактите, тъй като те могат да имат съдбоносен характер. Не бива да се отдавате на мрачни чувства. Само с положителна настройка може да разрешите възникналите проблеми.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки