Седмичен хороскоп


06 Март 2015, Петък


6 - 12 март 2015 г.


Овен Догадките и подозренията ви по отношение на любимия човек може да имат основания. В общуването си с близките може да сте нервни и саркастични. Изключително благоприятно време за почивка, пътешествия и общуване с роднините. Не си заслужава да съжалявате за разрива в отношенията. При вероятни конфликти сте виновни изцяло вие, тъй като се стараете да натрапите на всички волята си.  Възможно е да ви очаква наследство.

Телец Звездите ви съветват да прецените своите възможности и да не предявявате към избраника си повишени изисквания. Не се включвайте в празни спорове, които няма да донесат нищо друго освен взаимно раздразнение. Хармонията при общуването с близкия човек, доверието и доброжелателността се отразяват благоприятно на душевния ви комфорт. Избягвайте упоритостта.

Близнаци  Очакват ви изгодни делови предложения, но проверявайте старателно получената информация и не бързайте с изводите. Заемете се с планирането на своята дейност, в резултат на която е вероятно да подобрите социалното си положение. На работното място просто ви затрупват със задачи, но не следва да се огорчавате по този повод, тъй като вашите старания в близко време са възнаградени. Възможно е творческата активност да донесе дългоочакваните резултати.

Рак Успехът зависи само от вас самите. Може да осъществите смелите решения, но те няма да донесат очаквания резултат. Тежестта от ежедневните грижи може да провокира у вас раздразнителност и умора. Нужен е нестандартен подход към работата и разкриването на творческия потенциал. Не трябва да отказвате да изпълнявате молбите. Съществува вероятността за връзка и с друг човек, която е страстна, но не и продължителна.

Лъв Звездите ви предупреждават да се пазите от съмнителни познанства и дейности, свързани с риск за здравето. Най-вероятно вашите предчувствия за съдбата на близките ви хора няма да са напразни. Липсата на ясна и понятна идея може да всели у вас известна разсеяност и неувереност в постъпките ви. Постарайте се да прекарвате повече време с любимия си човек. Бъдете предпазливи в обещанията.

Дева Отнесете се особено старателно към преките си задължения. Трябва да ви повишат в длъжност и да ви определят по-висока заплата. Само се постарайте да не се суетите толкова много. Няма да ви навреди предпазливост в отношенията с партньорите. Възможно е известно придвижване по служебната стълбица, но в каква посока – нагоре или надолу, това няма да зависи от вас. Не забравяйте, че целта не оправдава всички средства.

Везни Деловият и творчески живот обещават да бъдат доста наситени. Главното е да не нарушавате установената хармония в отношенията с любимия човек. Може да ви се наложи да направите поредния избор – максимална реализация на творческите и професионални способности или активна почивка в компанията на весели приятели. Периодът е идеален за примирение и разрешаването на много проблеми.

Скорпион Скоро неприятностите трябва да ви изоставят, а засега едно малко разтърсване няма да ви навреди. Вероятно е да ви съпровожда известна разсеяност и неувереност. Не трябва да се отпускате, тъй като трябва на момента да се ориентирате в няколко неща или въпроси.  Интуицията и способността ви да предвиждате събитията няма да излъжат добрите ви очаквания.  Старайте се да бъдете по-мъдри и не завиждайте на никого.

Стрелец Звездите не ви препоръчват да взимате глобални решения. Въведете ред в личните си документи. Добре би било, ако съумеете колкото се може по-старателно да въведете ред в личните си дела и да си платите старите дългове. Напълно възможно е у вас да се появят нереални мечти и фантазии. Възможни са негативни постъпки на хора, които могат да ви изкарат от равновесие, променяйки настроението или самочувствието ви към по-лошо. Неприятно известие може да обърка работата ви.

Козирог Успехът ви зависи директно от умението ви да проявявате гъвкавост при общуването и да променяте тактиката си на поведение в зависимост от ситуацията. Вежливостта, оптимизмът и сериозността в работата трябва да ви донесат положителни резултати. Постарайте се да заемете изчаквателна позиция. Не предприемайте отговорни стъпки. Не се изолирайте, общувайте повече.

Водолей Звездите препоръчват да не бързате с новите инвестиции – по-добре е да ги отложите за ноември. Възможни са недоразумения, възникнали поради прибързани обещания. Настъпва прекрасно време за размисли относно прехода към нов етап в живота ви, възстановяването и укрепването на старите връзки или оказването на помощ на близките. Ако проявите своята индивидуалност, постигате успех в любовта.

Риби Трябва да проанализирате своите възможности и склонности. Това ви позволява да разберете и преосмислите много неща. Не отхвърляйте помощта на приятелите и близките си – в нея е ключът за решаването на проблемите. Резултатът зависи само от вас самите. Голяма е вероятността в края на седмицата да проявите несдържаност и да се скарате с любимия си човек. Трябва да вземете бързо важни решения, но при това действайте обмислено.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки