Те го казаха


28 Февруари 2015, Събота


„Аз винаги твърдо съм бил зад Дянков, въпреки непопулярните му икономически мерки.


След него държавата се срина, хайде пак да дойде селянчето от Банкя и изтегли каруцата"
Бойко Борисов в характерната си мания за величие

„Ситуацията в Гърция позволи на много сериозни инвеститори от Европа и САЩ да припознаят България като остров на стабилност и атрактивна възможност за инвестиции”
министърът на икономиката Божидар Лукарски обещава инвеститори, които никой не е виждал и чувал

„Аз мисля, че министър-председателят може да иска прошка, но не от нас по въпроса за дълга, а от българските граждани, ако оттегли предложението за дълга в този размер и по начина, по който той е направен"
Янаки Стоилов от БСП

„Седма година България живее на дефицит - ако правителството получи картбланш да тегли толкова голям дълг, ще циментираме предварително намерението всяка година страната да има по няколко милиарда бюджетен дефицит. Защо толкова голям дълг се пуска в последния момент и парламентът трябва като машина след пет минути да го гласува? Защо никой не е обяснил за какво точно ще се използва? Защо точно тези четири банки - не че са лоши, ама как без конкурс? Защо адвокатски кантори и банки ще вземат комисиони без конкурс? Това, че не се знае колко, аз като данъкоплатец се чувствам доста обиден. Вероятно на сделките на други държави знаем параметрите, само на сделките на българската държава не знаем параметрите"
Николай Василев, бивш министър на икономиката в кабинета „Сакскобургготски“

„Ние с „Атака" не сме под едно знаме, ние сме под един дълг. Вие сте под този дълг, както и всички граждани"
Мая Манолова от БСП си е намерила нов съюзник

„Мая Манолова от четирите аритметични действия знае само да събира. Жената е юристка. Но трябва да се научи и на „изваждане". Чула, че миналата година са гласували 8 милиарда дълг, чула сега едни нови 16 милиарда, и ги събира. А тези 8 милиарда са част от 16- те. И онзи ден говори за 24 милиарда. Ужас, трагедия, какво да правим сега - държавата ще се изпари! Хората не разбират и ето как ги подвеждат"
Муравей Радев, бивш финансов министър

„След загубата на изборите БСП бе в стрес. Сега нещата обаче се възраждат и партията е в кондиция. БСП влиза в ролята си на алтернативна опозиция. Хората в БСП трябва да имат самочувствието, че сме направили много при управлението на Пламен Орешарски. Намирайки се в опозиция, БСП е в добра позиция да развие каузата си“
Сергей Станишев в облаци от мечтание

"Съществува външнополитическата фалшификация, че има заплаха за война и че ние сме държава с войнолюбиви намерения. В момента БСП и Волен Сидеров плашат обществото, ретранслират руска заплаха към българите и всяват страх, което е почти криминално"
Радан Кънев от Реформаторския блок не е далеч от истината


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки