Доверието към Патриотичния фронт нараства с всеки изминал ден


Доверието към Патриотичния фронт нараства с всеки изминал ден
27 Февруари 2015, Петък


При огромен интерес протекоха срещите на народния представител от Патриотичен фронт Димитър Байрактаров в Стара Загора и Казанлък на 23 февруари.

Автор: Десант

Десетки граждани се изправиха пред своя избраник, за да потърсят помощ за конкретни случаи, с които очевидно институциите не желаят или отказват да се справят.
Най-често става въпрос за проблеми с правораздавателните органи и съдебната система, чиито решения според потърпевшите са далеч от справедливостта и това създава чувство за несигурност в обществото и недоверие към институциите като цяло. Дискусиите обаче основно се въртяха около реформите в здравеопазването, битовата престъпност и безработицата.

Хората благодариха на народния представител, че отделя от времето си за срещи с тях, за да обсъдят наболелите обществено-политически въпроси и свършената парламентарна работа в последните три месеца.
„Както сами виждате, доверието към Патриотичния фронт нараства все повече и повече, хората виждат, че мисията, с която са ни натоварили, не е никак лесна и съжаляват, че сме малко. Те сега разбират колко важно беше да има по-сериозен вот на изборите за нас. Така или иначе ние вършим това, което сме поели като ангажимент, и няма да предадем доверието и надеждите на хората, с които те са ни изпратили в парламента”, категоричен беше Димитър Байрактаров.

Гласуването на 16-те милиарда лв. искан дълг продължава да вълнува цялото общество, тъй като към момента няма конкретен разчет как точно ще бъдат разходвани сумите, затова и нагласите за поемането на поредното задължение на страната са негативни. Всички искат да им се разясни за какво точно ще бъдат похарчени средствата и настояват част от тях да бъдат вложени в селското стопанство, където икономическите показатели показват тотален срив.

Присъстващите бяха категорични, че подкрепят и вярват във всяко решение на Патриотичния фронт до момента, тъй като разписаната програма продължава да се спазва целенасочено, стъпка по стъпка. Водената политика в името на националния интерес вече даде своите плодове и по южната ни граница се строи ограда, работи се по свалянето от ефира на БНТ на новините на турски език, както и по мораториума за износ на дървесина.

Непрестанна битка се води и в социалната комисия за недостойно ниските доходи на пенсионерите, които живеят под минималния праг на бедността. Търсят се варианти как да бъдат платени великденски добавки на възрастните хора. За увеличение на пенсиите обаче в момента е трудно да се говори, тъй като средства за целта няма.
„Промените не стават изведнъж, ние не сме вълшебници, но продължаваме да следваме програмата на Патриотичния фронт. За разлика от много други политически сили обаче, Фронтът направи повече за народа за три месеца, отколкото останалите за 25 години”, категоричен беше Димитър Байрактаров.

Освен същността на парламентарния живот, присъстващите на срещите в Стара Загора и Казанлък се вълнуваха какво се случва с ограбването на КТБ и с нескрит интерес изслушаха сценария, че зад този „пладнешки обир” стои ДПС, с идеята народът да плати сметката накрая. 
Хората бяха благодарни на Димитър Байрактаров, че откликва на техните проблеми и ги поставя на по-високо равнище, когато се налага те да бъдат решавани и от по-висши инстанции.

Народният представител от своя страна ги призова да бъдат още по-отговорни и взискателни, да спрат да чакат някой друг да подобри живота им, а да се борят по всички законови начини срещу неправдата.



В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки