Седмичен хороскоп


27 Февруари 2015, Петък


27 февруари - 5 март 2015 г.


Овен Постарайте се да внесете ред в чувствата и емоциите си. Сега събитията са пряко отражение на вашата същност. Затова се постарайте да наблюдавате и анализирате случващото се. Пазете се от влиянието на лъжливи и коварни приятели, които може да ви нанесат не само морални, но и материални вреди. Може да решите проблемите си от обществен и личен характер, да свършите заплануваната работа и да поставите нещата си в ред.

Телец През тази седмица проявявате всичките си интелектуални и творчески способности. Единствено не трябва да се захващате за работа, която може да причини нервно напрежение и натоварване. Може да ви е интересно да се занимавате с обществена дейност и да участвате в различни движения. Не е изключено деловите ви отношения да прераснат в приятелски. Всяко влагане на пари е успешно.

Близнаци В живота ви се появява необходимост да бъдат провокирани неочаквани и нестандартни постъпки. Нарастващото ви обаяние ви позволява да преодолеете всички пречки по пътя си към успеха. Не е изключено да се появят интересни идеи, които да ви позволят да намерите нови източници на средства. Вероятно е да изпаднете в конфликтни ситуации, които изискват вашето по-гъвкаво поведение. Добре е да внимавате какво говорите.

Рак Периодът е подходящ за активни самостоятелни действия. На вълка за това му е дебел вратът, защото сам си върши работата. Забравяте за безпокойството си и досадните дреболии. Ако не сте прекалено взискателни към обкръжаващите, приятната изненада от тяхното отношение е налице. Ценете настоящия момент и се наслаждавайте на всяка приятна минута. Може да почувствате удивителна лекота и свобода.

Лъв Вероятно е ново романтично приключение, обаче поради вродената ви страст в преследване на Златния телец няма да сте способни да проявите достатъчно дълбоки чувства. Не е изключено вашите интересни идеи да породят нови планове и източници на средства. Служебните пътувания ви разведряват. Звездите съветват жените от знака да обмислят своите романтични връзки.

Дева Звездите ви съветват правилно да определите приоритетите си и да разпределите добре времето си. Вашата енергичност може да удиви и привлече околните. Не е изключено появяването на нови идеи, които да ви подскажат допълнителни източници на доходи. Вероятни са конфликти с непознати и всякакви изненади. Може да станете обект на сплетни и клевети. Затова е необходимо да проявите спокойствие и да обмисляте всичко добре.

Везни Започва период на хармония, стремежи и чувства. Планетите ви помагат. Мощните процеси засягат живота на мнозина от знака. Вероятно любовта, удоволствията, радостта от съзиданието и увереността в собствените сили осмислят ежедневието ви. Повишаващото ви се обаяние позволява да преодолеете всички прегради по пътя към успеха си. Не е изключено да се появят интересни идеи.

Скорпион Научете се да се радвате на това, което ви се предоставя от живота. Не искайте невъзможни неща. Мнението ви няма да остане без внимание, защото авторитетът ви се повишава. Работата, колективът и деловата обстановка могат да станат източник на голямо удоволствие. Възможно е във вас да се зароди вкус към предприемачеството и започването на собствен бизнес. През цялото време следва да бъдете внимателни.

Стрелец Периодът изисква да бъдете гъвкави и да проявявате умение да лавирате. Ако искате да опитате късмета си, сега е най-подходящото време. Бъдете много внимателни при извършването на покупки, те могат да се окажат неуспешни. Избягвайте конфликтите с непознати хора. Вашата честност и доблест могат в този случай да ви изиграят лоша шега. Седмицата е благоприятна за тези представители на знака, които се занимават с творчески дейности.

Козирог Периодът е изключително благоприятен за реализиране на малки промени. Работата може да ви отвлече от проблемите на ежедневието. В дома ви цари мир и съгласие. Благодарение на интуицията си, вие може да планирате живота си за близкото бъдеще. Звездите ви съветват да насочите мислите си към някакви възможности за подобряване на материалното си положение.

Водолей Съхранете спокойствие и търпение. Не се опитвайте да реагирате на всичко, което става. Може да станете мнителни и да си въобразите, че с вас не се съобразяват и нарушават вашите права. Финансовото ви положение зависи изцяло от вашата активност и работоспособност. Не губете самообладание и проявявайте смелост. Използвайте красноречието си в разрешаване на конфликтните ситуации.

Риби Постарайте се да се наслаждавате на усещанията си всяка минута. Нуждаете се от повече лична свобода. Отсъствието на чувство за дълг към близки хора може да провокира известни сблъсъци. Вероятно е финансовото ви положение да се подобри. Възможно е дейности или сделки, сключени по-рано, да ви донесат печалба. С каквото и да се захванете, ви върви. Следвайте своята интуиция. Тя ви подсказва много.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки