Нараства доверието в каузата на НФСБ


Нараства доверието в каузата на НФСБ
В Твърдица депутатите от Патриотичния фронт и членове на ръководството на НФСБ бяха посрещнати по стар български обичай с пита и мед
20 Февруари 2015, Петък


При препълнени зали и голям интерес преминаха откриването на нов клуб на родолюбците в Твърдица и учредяването на младежка структура в Дряново

Автор: Десант

Ново кътче на родолюбието се обособи в Твърдица на 13 февруари с откриването на нов партиен офис на „Национален фронт за спасение на България“. Събитието привлече десетки симпатизанти на партията на СКАТ от сливенското градче, които препълниха залата на местния пенсионерски клуб.

Гости на откриването бяха народните представители от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Валери Симеонов, Валентин Касабов и Петър Петров, както и областният координатор Доброслав Иванов. Те бяха посрещнати сърдечно по стар български обичай с пита и мед. С откриването на новия клуб родолюбците от най-българската партия за пореден път показват, че грижата за техните избиратели и защитата на националните интереси не са само предизборни обещания.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов призова присъстващите да запазят вярата си в патриотичната кауза и да продължават да работят за възраждането на Родината.
„Искам да благодаря на всички, който дойдоха за откриването на новия клуб. Огромният интерес на хората от Твърдица и региона към НФСБ  говори не само за растящото доверие към нас, но и показва, че обикновените трудови хора са доволни от инициативите и каузите, които защитават депутатите от Патриотичния фронт в Народното събрание“, подчерта той.

Народният представител Петър Петров, който е избран от Сливенска област, очерта основните приоритети, които ще следва в своята работа в парламента. „Най-големият проблем в Твърдица са безработицата и обезлюдяването заради бягството на младите хора от града. Особено тревожно е, че приходите от богатия горски фонд на общината не отиват за нуждите на местните хора. Вместо това дървесните масиви се изсичат масово от фирми, приближени на местната власт и свързани с партията на Лютви Местан“, отбеляза депутатът в края на събитието.

Последователната политика на партията на СКАТ привлича все повече млади хора към родолюбивата кауза. Това се доказва и от факта, че на следващия ден – 14 февруари, десетки млади симпатизанти на НФСБ от Дряново се обединиха и учредиха местна младежка организация на патриотичната формация.
За да пожелае попътен вятър на младите патриоти от възрожденския град, на трибуната на учредителното събрание застана областният координатор на партията за Габрово Ивелин Райчев.

Младежите очертаха основния приоритет на новата структура – да бъдат привлечени към идеите и каузата на Националния фронт повече техни връстници от региона. Като за начало са предвидени редица благотворителни мероприятия и инициативи, свързани с изучаването и популяризирането на богатата история на Дряново.
Организацията бе оглавена от 21-годишния студент по финанси Станислав Крумов, завършил с отличие местната икономическа гимназия.

„Младите хора в България са патриотично настроени. Нашето поколение може да помогне много за съхраняването на културните и християнски ценности на българския народ. Нужно е да се противопоставим твърдо на настъплението на радикалния ислям и на ширещата се циганизация в държавата“, заяви новоизбраният председател.

В работата ще му помага студентката по право Пламена Ангелова, която бе подкрепена за секретар на младите родолюбци от Дряново. Тя наблегна на това, че е много важно децата да се образоват, защото голяма част от родените след началото на прехода не знаят нищо за нашите велики поети и личности. „Затова основният ни стремеж ще бъде да научим младите хора да отстояват патриотичната кауза и да работят за Родината. Това ще доведе и до намаляването на миграцията на младите семейства в чужбина“, категорична бе тя.
В края на срещата Ивелин Райчев отбеляза: „Дряновските младежи ясно показаха, че след нас идва ново поколение, за което България е нещо свято“.


В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
privat opinion privat solution
22.02.2015 12:11:24
0
0
neofizialnoto mnenie na mnogo playboys i platgirls i playmates bi bilo she vojnite koito tajnite slushbi i organisazii vodjat po sveta ne sa balgarski vojni
vapreki she moshe da ima i balgarski neofizialni interesi kam tjah .
zatova balgarite koito sa rabotili ili rabotjat za shushdi firmi kompanii darshavi
e dobre da gledat da sa dobre plateni a ne oshteteni tova e pravil verojatno i milen velshev i georg ganshev i bog da go prosti zografski i mnogo umni balgari koito gledat da shivejat spored zakonnite vasmoshnosti na mestoto kadeto shivejat i znajat she ne e nesakonno kato sa
gledali kato doprinesat za peshalbi peshalbite da ne gi pribirat kradlivi ,,,shefove,,, itehnite prijateli rodnini sanarodnizi i svodnizi .i moshe bi kato mene
sa iskali da pesheljat sobstveni pari i shiveja sobstven shivot
no ne kato posrednizi za ljubovni i drugi istorii kato sutenjort dori i ne kato gigola
no ako njakoi sutenjori im dadat mladi hubavi prosti tutki na koito da sa dobre plateni gigola to se zamisljat dali mogat da ustojat na iskusheniata
da imat mladi zdravi hubavi ljubovnizi koito im davat i mnogo pari za
platonisheska ili drug vid ljubov i si puskat po internet filmi i na tasi tematika
az lishno predposhitam da imam statut kato swejzareza s balgarski proishod rumen hranov bjulov i mnogo podoni na nego koito ne sa zavisimi ot sutenjori i gigola a sa vsimali % komisionni za posrednisheski sdelki i sa natrupali mnogo milioni bes da kopajat s lopata motika i dori ne i s traktor
taka she kato se proshetat biografiite dosietata na milionite milioneri po sveta balgari i nebalgari moshe shovek da se poushi i naushi kak da stane i ostane bogat bes da predisvikva alshni zavislivi i drugi negativni energii.





1
privat opinion privat solution
20.02.2015 17:15:23
0
0
doverieto kam nfsb i balgarskite NAZIonalisti moshe da se podobri kato naselenieto se prosvetli i za istoriata na balgarskite NAZIonalisti pres zarsko i pres komunistishesko vreme i sled promenite 1989 godina s kakvo balgarskite NAZIonalisti sa doprinesli za NAZIonalnata kausa a sashto bi bilo dobre ako balgarskite naziONALISTI imat prijatelski vraski s naziONALISTI ot zjal svjat
i dali mogat da se ljubjat i shenjat omashvat vsaimno i kakvi mogat da badat plodovete na tjahnata ljubov
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки