Те го казаха


14 Февруари 2015, Събота


„Ше намериме… Нека да дое Великден, да напраиме църквата, хората да доат там… Ше намериме!“


министър-председателят Бойко Борисов, в любимия си стил „Тодор Живков“ обещава добавки към пенсиите за Великден

„Разполагането на командно-контролните центрове на НАТО не означава подготовка за война. Тези центрове ще поддържат колективното отбранително планиране и ще подпомагат координацията на многонационалната подготовка и военните учения. Предвижда се разполагане на минимално оборудване, което не може да бъде използвано за каквито и да е било настъпателни действия. Мерките за засилване на отбранителните способности на съюзниците са в отговор на агресивните действия на Русия и са част от нашите задължения за колективна отбрана”
военният министър Николай Ненчев внимава много какво говори

„На наближаващата световна война може да се гледа и като на спор между евреи. Тези в Световната банка и МВФ казаха на руските: Вие благодарение на нас забогатяхте повече от нас, купувате яхти, острови, футболни отбори, имоти на Запад, децата ви учат при нас. Всичко това ще ви го вземем, ако не махнете Путин, който пречи да разфасоваме Русия и да й вземем природните богатства”
големият журналист и анализатор Димитри Иванов с мрачни прогнози за бъдещето

„Хората не искат да участваме във военни действия. Обръщам се към правителството да се събере утре и да реши, че ще се състои референдум за участието на страната ни в НАТО. Днешното държавно управление е изключително опасно, то е много по-опасно даже от тези управления, които допуснаха криминалното ограбване на България, защото позволява страната ни да стане част от бойното поле"
Волен Сидеров, от когото в този парламент нищо не зависи, раздухва с пълни сили напълно невъзможната истерия „война с Русия“

„Партията на Волен Сидеров ще се опита да извлече максимална полза от възхода на СИРИЗА в Гърция. Сидеров ще засили антиевропейското си говорене, но потенциалът за растеж на партията е силно ограничен. Много от тезите на Сидеров съвпадат с тези на СИРИЗА. Особено по оста на противопоставянето между ЕС и Русия. По всяка вероятност Сидеров ще засили още повече антиевропейското си говорене и ще го гарнира с още по-голяма доза крайно лява реторика"
из доклад на „Институт за дясна политика“ у нас

„Родителите, които изоставят децата си или пътуват често в чужбина, няма да получават помощ от държавата. Майки под 18 години ще получава помощите в натура, но тези, които посещават училище и завършват годините, може да получават допълнителна сума”
социалният министър Ивайло Калфин за бъдещите законови промени срещу малолетните цигански майки

„Историческо задължение на новото гръцко правителство е да търси репарации за щетите, нанесени през Втората световна война. Това е наше историческо задължение. Германия дължи на Гърция над 160 000 000 евро"
новоизбраният премиер на Гърция Алексис Ципрас продължава с безумните популистки изказвания по повод един от най-сериозните кредитори на страната му

„Седемдесет и четирима души, обявили се като български клиенти, са се възползвали от швейцарската пътека за укриване на доходи
статия във френския вестник „Льо Монд“


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки