Седмичен хороскоп


13 Февруари 2015, Петък


13 - 19 февруари 2015 г.


Овен Богатото ви въображение ражда какви ли не сценарии, кой от кой по-неправдоподобни. Реагирайте спокойно на мнението на околните, за да не се стига до сблъсъци. Не досаждайте на хората около вас с прекалената си грижа. Оставете ги сами да свършат работата си, да вземат решение. Често ги дразните с емоционалните си реакции.  Имате нужда да се разтоварите, затова не влизайте в спорове, не си губете времето с излишни неща.

Телец Звездите ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Вземете нещата присърце и се опитайте да решите възникналите проблеми. Не трябва да разчитате много на съдбата. Тя няма да ви направи подаръци, трябва да се потрудите сами. Стъпили сте здраво на земята, усилията ви дават резултати. Може да лансирате една идея благодарение на Лъв или Стрелец.

Близнаци Покажете твърдост и решителност, за да пресечете опитите на някои да блокират действията ви. Имате много идеи за конструктивно решаване на техническите въпроси, но постоянно възникват затруднения и в крайна сметка приемате това като негативно въздействие от страна на други хора. Не търсете причините около себе си, а в себе си. Когато вършите нещо, трябва да сте убедени, че това е начинът. До вас има човек от зодия Лъв, който ви е безценен помощник.

Рак Непредвидените разходи ви докарват нерви, но това е нещо, с което всеки се сблъсква. Не драматизирайте, съумявате да се справите с положението, в което сте изпаднали. Бъдете готови за компромис. Близките ви хора имат проблеми, които се опитват да решат, затова настроението им не е блестящо. Не се опитвайте допълнително да ги натоварвате с изисквания. Имате много хубави мигове в компанията на обичани хора.

Лъв Обществото вижда във ваше лице мислещ човек, човек с бъдеще. Вашата активност е похвална и околните я оценяват, но това ви оставя без сили. В главата ви има много мисли, доста хаотични, и това ви натоварва повече, отколкото трябва. Успокойте се, всичко завършва добре. Трябва да спестите пари. Навлизате в труден период, трябва да бъдете скромни и аскетични дори.

Дева Стъпили сте здраво на земята, усилията ви дават резултати. След една инцидентна ситуация сте по-внимателни. Слушайте разума си. Пред прага сте на отговорен проект. Сега трябва да покажете конструктивно мислене и прагматизъм. За необвързаните седмицата може да стане начало на нова любов или нов етап от живота. Всичко, което поставяте като основа сега, има по-нататъшно продължение. Голяма част от вас променят нещо в начина си на живот.

Везни Животът ви става по-пъстър и богат на емоции. Мислите за другите с добри чувства. Сложете здраво юздите на своята щедрост, защото има опасност да похарчите всичките си пари. Около вас има много хора. Това ви изморява, но съзнанието, че така трябва и сте на верен път, е най-хубавото нещо. Много неща са направени благодарение на вас и на вашия труд. Можете да се гордеете с това.

Скорпион Всичко се нарежда добре, не се безпокойте за битови и финансови въпроси. Желанието ви да експериментирате е много силно. Възможно е в един момент да съжалите за някои свои решения, но смело продължавате напред. Ако някой ви провокира, може да направите нещо на инат. Многото задължения, които имате, ви натоварват. Това ви е за урок друг път да не се нагърбвате с толкова неща наведнъж.

Стрелец Получавате възможност да довършите задачите си. Чист и равен е пътят, който се открива пред вас. Трябва да се възползвате от това, да не чакате нещо или някой. Сега и тук, това трябва да е девизът ви. В службата е много динамично. Очакват се събития, довършване на проекти. Спазвайте правилата, не бъдете припрени. Всичко може да приключи добре, ако мислите разумно. Приключвате период, който не е бил лек, но затова пък сте успели да постигнете целта си.

Козирог Разногласията с колегите или членовете на семейството могат да се изгладят, ако допуснете, че истината е някъде по средата. Не си мислете, че сте прави винаги и за всичко, има неща, които определено не разбирате. Леко и положително възприемате чуждите мнения, дори може да извлечете поука от тях за собствените си действия и грешки. Може да се опитате да възстановите една загуба или едно приятелство.

Водолей Периодът е добър за обучение, за интелектуални занимания. Всичко, което вършите, обогатява познанията и опита ви, а след време може да се окаже полезно за постигане на една цел и повишаване на благосъстоянието ви. Не са изключени технически проблеми. Бързате, искате всичко да се изпълни на часа. Сега може да сключите сделка, да съберете екип за важен проект.

Риби Имате емоционално наситена седмица. Представяте се много добре пред познати и непознати. Към вас има нов любовен интерес и това ви мотивира и зарежда с нови сили и енергия. Има какво да направите, за да оправите една грешка. Пътят ви е ясен, а това е половината от успеха. Може да ви провърви в сферата на интимните дела и приятелските отношения. Сега може да се отпуснете и да плувате по течението, нищо лошо не ви заплашва.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки