Седмичен хороскоп


06 Февруари 2015, Петък


6 - 12 февруари


Овен  Пред вас се откриват нови възможности, поради неочакван обрат в съдбата. Знаете точно какво желаете и какво е нужно. Наистина това носи резултати, но не всички ваши действия са достойни. Подреждането на звездите е такова, че може да сте въвлечени в много безсмислени действия и повтарящи се събития. Добре е да се въздържате от прекалена активност. Предстои ви да преодолеете не малко препятствия, поставени от съдбата.

Телец Пред вас се открива възможност да поставите черта под всички неприятни неща от изминали дни. Затова се налага да завършите всичко започнато и спокойно да обмислите бъдещите си стъпки. Помислете за магистралните неща в своето развитие. Не фокусирайте вниманието си на предстоящите трудности, а на добрите резултати. Запазете емоционалното си равновесие.

Близнаци Неочаквани промени в събитията ви дават възможност за сполучливи ходове, които да подобрят финансовото ви състояние. Уповавайте се на собствените сили и на творческия подход към задачите. Желание да се захванете с нови и непознати неща може да загуби голяма част от времето ви. Необходимо е да изчистите мисълта си от всички агресивни помисли. Много е важно да не се поддавате на собствените си изкушения.

Рак Предоставя ви се добра възможност да покажете качества и да получите добри предложения. Приятелите са готови да ви помогнат. Доверете се на съветите им. Сега трябва да бъдете отворени за учене и за нови неща. Задачите и ситуациите, в които попадате, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време.

Лъв Звездите продължават да ви подкрепят. Каквото и да предприемете го изпълнявате качествено и съзнателно, с мисията, че работите в полза на обществото и най-близките си хора. Краят на периода крие малка изненада, поднесена от близък човек. Звездите ви препоръчват да бъдете по-сдържани, излишъкът на енергия да  вложите в решаването на стари проблеми, а не в излишни приказки.

Дева Вашите приоритети се променят, защото и обстоятелствата се променят динамично. Искате вие да ръководите нещата. Не е изключено да заемете по-висок пост. Внимателно се вслушвайте в това, което ви казват хората. Предстоят ви разговори, пътуване, срещи. Един подарък може да ви трогне. Възможни са ситуации, които изискват твърдост. Ако сега отстъпите, това може да даде на опонентите ви коз и те да постъпват винаги така.

Везни Делата не трябва да се форсират, на този етап е по-добре да знаете какво правите и да го правите бавно и старателно. Само с изпитани методи стигате до целта. Започват промените в живота ви, много размествания има, хората ви предлагат възможности, които са добри, но за съжаление няма да можете да използвате в максимална степен. Трябва да поработите върху своя имидж.

Скорпион Като цяло периодът е ползотворен. Даже и да проявят недоволство към вас, вие продължавате по начина, който сте избрали. И той се оказва правилен. Близък човек се опитва да ви окаже натиск. От вас се иска изпълнителност, но чувството ви за лично достойнство и гордост е силно и ви пречи да се разбирате достатъчно добре с хората. Имате силна интуиция, използвайте я. Рисковете трябва да се избягват.

Стрелец Получавате предложение, което кардинално може да промени начина ви на живот. Важното е да обмислите всичко добре, да поговорите с близките си и да не се влияете от чувството на страх пред неизвестното. Смелостта ви помага. Планът ви е изпълнен изцяло, дори ви остава време за приятни удоволствия. Мислите ви се въртят около нещо ново, което все още не е назряло. Опитайте да се избавите от илюзиите, критичното ви мислене е плюс за вас.

Козирог Навлизате в нов период за професионални изяви и трудностите са напълно естествени. Нужна ви е помощ, това, което не знаете, можете да компенсирате с много четене. За жените от знака – радост вкъщи. Мъжете откриват нов източник на радост. Някакви щети са компенсирани, укрепвате връзки и осъществявате идеите си. Не си играйте с емоциите на близките си хора. Шансът е на ваша страна.

Водолей Приключвате решаването на задачи, поети отдавна, с проверки и изпитания от всякакъв характер. Щадете нервите на хората около вас, мълчете си, ако става въпрос за дреболии. Запазвате вътрешното си равновесие, каквото и да ви струва това. Вашата стабилност впечатлява околните, а умението ви да действате в сложни ситуации ви носи изгодни оферти в най-скоро време.

Риби В тези дни интуицията може много да ви помогне. Не е изключено да преминете на нова работа. Тя е по-отговорна и по-платена. Добре е, ако получите подкрепата на своите близки, защото за тях няма да ви остане много време. Може да си помислите, че съдбата е несправедлива. Може да се отдадете на мрачно настроение, но близък приятел да ви помогне да го преодолеете. Една безцелна разходка също може да помогне да съберете мислите.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Анонимен-читател
06.02.2015 10:55:12
0
0
Хороскопите са измислица от човеци някога.Х-скопа нее с покритие от Библията.Господ Исус Христос нее дал хороскоп на Адам и Ева в Битие.Сит сина на Ева и Адам също нее имал хороскоп.[bluescreen]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки