В Пловдив НФСБ ще излъчи достойни кандидат-кметове


В Пловдив НФСБ ще излъчи достойни кандидат-кметове
На срещата в Пловдив бе решено да започне подготовката за предстоящите местни избори
30 Януари 2015, Петък


В Града под тепетата се проведе събрание на ръководствата на структурите на родолюбците от областта

Автор: Десант

Предстоящите избори за местна власт и подготовката на „Национален фронт за спасение на България“ за тях бяха темите, обсъдени на събрание на ръководствата на структурите на родолюбците в Пловдивска област. Гости на срещата, която се състоя на 25 януари, бяха заместник-председателят на НФСБ и народен представител от групата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Борис Ячев.

На база добрите резултати от парламентарните избори през октомври 2014 г., активистите на партията на СКАТ в Пловдивско решиха да се увеличи броят на структурите на формацията в региона. Целта е на местния вот през октомври Националният фронт да представи пред избирателите достойни кандидатури на хора, доказали се като истински и последователни патриоти.

„Искам да благодаря на всички членове и симпатизанти на НФСБ за всеотдайната работа, свършена за парламентарния вот. Резултатите на Националния фронт от предните избори са се повишили почти два пъти и половина. За успеха спомогна много и фактът, че посланията на националните ръководства на НФСБ и ВМРО обединиха под знамето на патриотизма всички българи от региона, които милеят за бъдещето на страната.
От голямо значение е да се изградят нови партийни организации, защото интересът към Патриотичния фронт расте и постоянно получаваме писма от членове и симпатизанти за учредяване на нови структури“, подчерта областният координатор за Пловдив Андон Андонов.

Борис Ячев пък бе категоричен, че патриотите трябва да издигнат кандидати за кметове във всички по-големи села на областта. „Сред нашите симпатизанти има достатъчно специалисти и родолюбци, способни да решат натрупалите се през годините проблеми на местните хора. Аз съм убеден, че Патриотичният фронт ще постигне още по-висок резултат на изборите през есента“, категоричен бе депутатът.
На срещата бе приветствана и работата на парламентарната група на Патриотичния фронт.
Пловдивските родолюбци бяха единодушни, че е в процес на изпълнение най-важният приоритет на партията на СКАТ – отстраняването на антиконституционната ДПС от позициите във властта.

Причина за нарастващото доверие към Патриотичния фронт са и редицата успешни инициативи на депутатите от родолюбивата коалиция. Сред тях са решението на правителството за удължаване на оградата по българо-турската граница с цел възпиране на бежанския поток, реформите в здравната система, отмяната на решението за спиране на голям брой пътнически влакове и законопроектът на патриотите за поправки в ГПК в защита на хората против монополите и банковото лоби.
Присъстващите общински лидери на НФСБ отправиха и редица предложения за нови инициативи на родолюбивата коалиция.

„Хората от региона се вълнуват от предстоящото разпределение на субсидиите за земеделците и дали може да се увеличи техният размер. Голяма е нуждата и от мерки в подкрепа на зеленчукопроизводителите. Бяха направени и много интересни предложения за  промени в Закона за енергетиката и начина, по който се формира цената на електронергията, с които ще запозная парламентарната група на Патриотичния фронт“, обобщи в края на събранието Борис Ячев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки