Седмичен хороскоп


30 Януари 2015, Петък


30 януари - 5 февруари 2015 г.


Овен Проблеми и лични преживявания могат да ви попречат да се съсредоточите както трябва. Звездите ви съветват да потърсите начини за постигане на душевен покой. Добре е да не се занимавате с важни неща. Обърнете внимание на духовната страна на живота. Така може да достигнете до важни истини. Периодът е успешен за подписване на договори и участие в големи проекти. Онези, които се занимават с политика, имат шанс за реализация.

Телец Тази седмица преминава под знака на спокойни служебни занимания. Желателно е да намалите социалната си активност и деловото общуване. Най-добре се чувствате в компанията на приятели и единомишленици. Те ви помагат да намерите решение на важни въпроси. Така може да си върнете душевния покой. Възможно е проблеми от юридически характер отново да ви напомнят за себе си. 

Близнаци Сега сте прекалено мнителни и чувствителни. Часовете прекарани с приятели ви носят успокоение. Съветите им са ви от полза. Склонността ви да проявявате настойчивост е предизвикана от нетрадиционните ви идеи и неразбирането от страна на околните. Това може да ви доведе конфликти. За това е добре да се заемете с традиционните си задължения. При никакви обстоятелства не се впускайте в изясняване на отношенията с колегите.

Рак Звездите постепенно се настройват да придадат хармония на мирогледа ви. Не бъдете прекалено активни, не подписвайте важни договори и не давайте обещания. Има опасност да повторите стари грешки. Тайни неща могат да станат явни. Чувствате се значително по-мнителни и подозрителни. Може да проявите своята смелост и сръчност. Откриват ви се възможности за работа с парите на партньора. Започва нов цикъл в живота ви.

Лъв  Този период е изключително подходящ за занимания със спорт. Но ако това не ви е по сърцето, посветете свободното си време на културни занимания. Те може да дадат богата храна на вашето добро настроение и емоции. Мнозина от вас обръщат внимание предимно на негативната страна на живота. По тази причина е подходящо общуването с положително настроени хора.

Дева Желанието ви да споделите притесненията си с околните е прието с равнодушие. Независимо от това, всичко ви се отдава с успех. Вероятно е да бъдете разочаровани от мнозина около вас, които са склонни да виждат само лошата страна на нещата. Не се отчайвайте! Обърнете се към Вечните истини и правила в живота. Сега изучаването на езици и компютърни програми е благоприятно. Полезно е да се насочите и към тайните на психологията.

Везни Началото на седмицата е изпълнено с космическата енергия на любовта. Подходящо е да се срещнете с приятели. Не отказвайте помощ и бъдете милосърдни. В личен план следва да бъдете внимателни към подробностите, особено в отношенията с околните. Може да ви се наложи да изплащате стари задължения. Но това ви помага да се чувствате свободен човек през идващите дни. Звездите ви карат да почувствате хармонично света.

Скорпион Благодарение на способностите ви да ръководите, трудолюбието и смелостта ви може да осъществите в живота си много проекти. Трябва да търсите златната среда между желания и възможности. Компромисът е начинът ви на поведение. Чувствате се напрегнати и е добре да си изберете занимания, които ви допадат. Има опасност да повторите стари грешки. Звездите ви препоръчват да съчетаете полезното с приятното.

Стрелец Многочислените астрологически фактори подсказват, че може да се окажете на предела на силите си. Разположението на звездите ви кара да се чувствате раздразнителни и мнителни. Общуването с вас е обременително. Затова седмицата е благоприятна за индивидуални занимания и грижи за добрия външен вид. Съдбата ви насърчава да докажете собствените си способности. Съсредоточете вашето внимание върху изучаването на нещо ново.

Козирог Периодът е подходящ за срещи и обмяна на информация. Направете малък подарък на любимия човек, това приятно го сюрпризира. Приятните емоции и продължителна разходка на чист въздух ви зареждат с много положителна енергия. Заемете се с неотложната работа. Желателно е да не подписвате важни документи и да не давате никакви обещания. Свършете нещо, което отдавна отлагате.

Водолей Звездите ви съветват да си спомните за хубавите неща, които са се случвали с вас. Вслушайте се в своя вътрешен глас. Намерете онова добро в душата си, което да ви превърне в успешен и волеви човек. Подозрението към околните може да ви превърне в трудни събеседници. Заредете се с повече положителни емоции, като посетите спектакъл, концерт или изложба.

Риби Вероятно е през този период във вас да се променят някои възгледи и неочаквано за другите да постигнете много неща. Имате желанието във всичко да сте първи и в действителност имате реални шансове. В личен план сте склонни да бъдете настъпателни. Идеите ви са доста смели и това може да провокира конфликти с околните. Не се забърквайте в авантюри. Посветете се на обичайни занимания.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки