Четири идеи как да има ред и законност у нас


Четири идеи как да има ред и законност у нас
Така нареченият „възродителен процес“ не престава да е трън в петата на Лютви Местан
29 Януари 2015, Четвъртък


Лъжа е, че Турция се нуждае от силна България, както твърдеше в свое изказване турският посланик в София Сюлейман Гьокче.



Защо тогава неведнъж въпросният амбасадор и всякакви турски държавни управници, религиозни водачи и представители на граждански организации, представляващи само и единствено ислямската религия, се надпреварват да натрапват свои мнения за промяна на закони в една суверенна държава като България.
Защо Турция в лицето на нейния президент Ердоган дава милиони долари на противоконституционната ДПС, на разни временни и случайно появили се на бял свят религиозни фанатици като Хюсеин Хафъзов, заплашил от трибуната на българския парламент всички български граждани, българския народ и българската държава, че ще следва пътя на предатели, шпиони и терористи. За да стане България силна ли?!

Излиза, че българските мюсюлмани, които се определят като турци, са „спящи клетки“ на Османската империя, които са се преселили по време на гоненията и геноцида над тракийските българи и са се приютили в българските земи като змии, за да изпълнят днес коварните цели на османистите от Турция – по всякакъв начин (чрез терористични актове, религиозна инвазия и пр.) да съборят християнския държавен и обществен строй в България, да наложат управление на шериата, да възстановят умрялата омразна Османска империя, окървавила всеки дом по време на нейното наложено с ятагана робство над българския народ.

Сега видяха в толерантността на българския народ към всички друговерци възможност за реваншизъм и окупация на българските села и градове със строеж на излишен брой джамии, като с това маркират свои територии, както куче препикава пътя, през който случайно е минало. Това трябва да се спре и ограничи.
България е благословена територия, а под прикритие на уж права и свободи ДПС и Турция в лицето на Ердоган и сие се опитват да я откраднат с цел възстановяване на Оманската империя и домогване до Европейския съюз.

Това се видя и на процеса срещу имамите в Пазарджик с тяхното неуважение към съда заради религията им, както и в Стара Загора, когато при криминален инцидент бе отказана аутопсия заради религиозни съображения.
Ако неуважаваният от мен бай Лютви Местан (казвам бай, защото е българско обръщение към български гражданин, а не ага, защото агите са ни държали в робско подчинение и са клали и са се гаврили с българския народ по време на турско робство) продължава да плаче, че „възродителният процес“ му е трън в петата, да съди бай Ахмед Доган и кръга около него, които са го измислили и осъществили, а сега го експлоатират като аргумент за малцинствено положение.

Но преди това бай Лютви да заведе дело против Турция за признаване гоненията и геноцида над тракийските българи, щом се бие в гърдите, че мисли за България и с това да докаже своята принадлежност към нашата страна, а не към югоизточната ни съседка – той и другите като него.
Затова е крайно време с участието на Патриотичния фронт в парламента да се приемат няколко важни закони. Първо, за отговорността на държавния служител – всеки лично да отговаря за действията и решенията си, а не да съдим всеки път държавата заради нечие незаконно действие или бездействие.

Второ, политиците, които се главят да управляват държавата, след като бъдат избрани да подписват договор и да носят административна и наказателна отговорност за своите действия или бездействия, грешки и решения, а не само да дават една помпозна, но гола клетва в Народното събрание.
Трето, според споразумение между Гърция, Турция и България да се приеме най-после закон, който да заяви ясно, че родените, живеещи, работещи и т. н. в България са българи, български граждани наред със всички права и задължения и могат да изповядват каквато си искат разрешена от закона вяра и религия.

Само така всички български граждани ще могат да се почувстват свободни и да упражняват свободно изборното си право, включително и най-вече тези, които са мюсюлмани, а не както е досега под строй и заплахи да гласуват на верска и етническа основа.
Четвърто, да се забрани на български граждани с двойно гражданство да гласуват на местни и парламентарни избори, ако не са живели в страната ни в последните 6 месеца, или пък да им се отнеме българското гражданство.

Щом са решили да са чужди граждани, автоматично да губят българско гражданство, да не се месят на нас, които сме останали в родината си и даваме всичко от себе си, за да решаваме нейните проблеми. На нас търтеи не ни трябват. Най-вече не ни трябват хора, решени да променят и подменят християнския държавен и обществен ред в България.
Само така ще има ред и законност и за бедния, и за богатия, и за властимащия, и за всички редови граждани на родината ни.

Димитър Душков,
Белене


В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
privat opinion privat solution
29.01.2015 10:52:38
0
0
taj kato sme v evropejskia sajus i imame podpisani dogovori nie moshem samo da se posovem na tesi darshavi s koito imame shodni interesi.i dogovori
i ako njakoi si ot drugi narodnosti nasilvat balgari da se otrekat ot balgarskia si proishod i samosasnanie ,samoopredelenie to nasilnizite da badat nasileni da se otrekat ot tehnia si narod i samosasnanie samoopredelenie .
az sam na mnenie na balgarite da se rasdadat pasporti na evropejskia sajus
v koito da e vpisano proishod balgarin ,turshin ,ziganin ,evrein i t.n.
i moshe s taen schrift da se vpishe dori vnimanie kradliv ziganin ,
rasbira se she moshe i da se vpishe kradljovzi na informazia za takiva koito shetat shushdi pisma ,e-maili i drugi raboti koito sa intelektualna sobstvenost na sobstvenika .i taj kato mnogo balgari imat firmi izvan balgaria i mnogo nebalgari firmi v balgaria tova shte bade polesno za tjah PREPORAKA
honorarite za tesi konsultazii da se platjat na avtora a ne na kradljovzite na informazii
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки