Те го казаха


25 Януари 2015, Неделя


„При нас за квоти и за назначения, както в Европа много често се казва да се дадат повече жени, защото са малко, докато в ГЕРБ това не е стояло никога на дневен ред.


Погледнете на тези постове, където имаме жени, ние просто нямаме по-добър мъж. Ние нямахме председател на Народното събрание, сега имаме два мандата, нямахме кмет на София, сега имаме два мандата. Защо не се напънем и за президентските избори да сложим една жена президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме."
Бойко Борисов в гордо признание, че жените в ГЕРБ са по-добри от мъжете

„Няма една дума за Бойко Борисов. Той е мъж с трудна работа, уникален мъж, уникален премиер. Той не е като професионалните политици от другите държави, мисля, че затова той има близко приятелство с моя премиер Дейвид Камерън, който много го харесва. Те са заедно в Брюксел и от време на време не знаят защо са там.”
Джонатан Алън, посланик на Великобритания. Без думи…

„Властта няма проблем с ДПС, но има проблем със своята управленска и реформаторска немощ. Ако не се разсече националпопулисткият възел, оплетен около врата на Бойко Борисов, предсрочните избори могат да се окажат необходимост до края на 2015 година. Любопитно ми е как идеите на крайните националисти ще бъдат вплетени в общата програма на европейска България"
агата на ДПС Лютви Местан  бълва гущери и змии, тъй като е далеч от държавното управление на европейска България

„Хубавото е, че това, което Местан говори, няма никакво значение за управлението на страната.”
министърът на здравеопазването Петър Москов, твърд и безкомпромисен

„Как ще стане диверсификация на газ като унищожихме всички проекти, свързани с газа? България трябва да води директни преговори с Русия по енергийните проекти, без посредничеството на Европейската комисия”
заместник-председателят на енергийната комисия в парламента Кирил Цочев

„Моля, не купувайте храни от животински произход от кооперативните пазари. На тема кооперативен пазар съм изключително чувствителна. Все пак нашата работа е да защитим живота и здравето на същия потребител, който иска да купи тези непроверени храни. На пазара, това е предлагане за обществена консумация. Не бих се навела да взема от земята храна, която ще дам на децата си. Ние не можем да се намесим в процеса, ако някой иска да отнесе на децата си месо от заклано в двора на някой фермер животно”
началникът на отдел "Контрол на храните" в Кюстендил д-р Велка Войнова

„Днес светът страда от това, че не знае кога да заплаче. Научихме ли се да плачем заради децата, които се дрогират или които са принудени да проституират? Ако не се научим да плачем, няма да бъдем добри християни”
папа Франциск


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки