НФСБ: Ще продължим да работим за интересите на България


НФСБ: Ще продължим да работим за интересите на България
Съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов (в средата) е убеден, че тепърва предстоят сериозни битки за възраждането на страната
24 Януари 2015, Събота


Доверието на хората в идеите на Националния фронт нараства след всяка инициатива на родолюбците в парламента

Автор: Десант

Доверието на обществото в идеите на „Национален фронт за спасение на България“ нараства с всяка стъпка и инициатива на патриотите в Народното събрание. Хората са доволни от последователната политика за изпълнение на предизборната програма на НФСБ.

Това бе основният извод на национална среща на областните координатори от цялата страна, състояла се на 16 януари в Стара Загора. На нея присъстваха лидерът на НФСБ и председател на парламентарната група на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Валери Симеонов, народните представители Валентин Касабов и Христиан Митев и секретарят на патриотичната партия Мария Петрова.
Областните координатори бяха единодушни, че е в процес на изпълнение най-важният приоритет на партията на СКАТ – отстраняването на антиконституционната ДПС от позициите във властта.

Причина за нарастващото доверие към Патриотичния фронт са и редицата успешни инициативи на депутатите от родолюбивата коалиция. Сред тях са решението на правителството за удължаване на оградата по българо-турската граница с цел възпиране на бежанския поток, реформите в здравната система и най-вече последната победа на патриотите – отмяната на решението за спиране на голям брой пътнически влакове.
Народните представители на родолюбивата формация са основни застъпници и за въвеждането на задължителния вот, което ще пресече масовата търговия с гласове – дело на ДПС.

„С въвеждането на задължителното гласуване ще се ограничат гласовете от Турция и изборните манипулации в разкриваните там секции. Така ще се ликвидира в голяма степен и купеният вот и най-вече този на циганите, които досега гласуват под строй срещу заплащане. Сред основните ни задачи са и спешната ревизия на финансовите злоупотреби в енергетиката, която вече започна. След като стане ясно истинското положение на НЕК и Българския енергиен холдинг, ще работим за намаляване на цената на тока, така че това да се почувства реално от всички българи“, подчерта Валери Симеонов.

Той добави, че всичко това е постигнато от парламентарната група на родолюбците за относително кратко време – за по-малко от два месеца, но тепърва предстоят сериозни битки за възраждането на страната.
„В името на спасението на родината ни от сегашната финансова и политическа криза, подкрепата за кабинета на Бойко Борисов е нужна, но в същото време трябва твърдо да се отстояват и принципите на НФСБ. Ние сме наясно, че без общи усилия няма да успеем да спасим България от ръцете на олигархията и ДПС, затова разчитаме повече родолюбци да застанат зад идеите на Националния фронт“ – заяви в края на срещата заместник-председателят на партията на СКАТ Валентин Касабов.


В категории: Политика , Горещи новини

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
БАЙ КОЛЬО НА 89 г.
05.02.2015 08:14:13
0
0
НЕ СЪМ ПАРТИЕЦ НА НИКОЯ ПАРТИЯ,НО С ЧИСТО СЪРДЦЕ МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ НАЙ БЪЛГАРКАТА ПАРТИЯ Е ПФ.ТЕЛЕВИЗИЯТА СКАТ.МНОГО МЪДЪР ЧОВЕК ,КОЙТО ГЛЕДА НАПРЕД В СЪБИТИЯИА Е Г-Н ВАЛЕРИ СИМИОНОВ.КАРАКАЧАНОВ Е СЪЩО ПАТРИОТ НО СИ СМЕНЯ ПАРНЬОРИТЕ ЧЕСТО.ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРВЕ И УСПЕХ.ДАНО ТОВА ПРАВИТЕЛСЬВО ДА ИЗКАРА МАНДАТА СИ ЗА ДА НАПРВИ НЕЩО.СМЯНАТА НЕ ДОВЕДЖА ДО НИЩО ДОБРО.КРИТИКУВАЙТЕ ГО НО ГРАДИВНО ДА РАБОТИ.
2
БАЙ КОЛЬО НА 89 г.
05.02.2015 08:14:11
0
0
НЕ СЪМ ПАРТИЕЦ НА НИКОЯ ПАРТИЯ,НО С ЧИСТО СЪРДЦЕ МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ НАЙ БЪЛГАРКАТА ПАРТИЯ Е ПФ.ТЕЛЕВИЗИЯТА СКАТ.МНОГО МЪДЪР ЧОВЕК ,КОЙТО ГЛЕДА НАПРЕД В СЪБИТИЯИА Е Г-Н ВАЛЕРИ СИМИОНОВ.КАРАКАЧАНОВ Е СЪЩО ПАТРИОТ НО СИ СМЕНЯ ПАРНЬОРИТЕ ЧЕСТО.ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРВЕ И УСПЕХ.ДАНО ТОВА ПРАВИТЕЛСЬВО ДА ИЗКАРА МАНДАТА СИ ЗА ДА НАПРВИ НЕЩО.СМЯНАТА НЕ ДОВЕДЖА ДО НИЩО ДОБРО.КРИТИКУВАЙТЕ ГО НО ГРАДИВНО ДА РАБОТИ.
1
privat opinion privat solution
27.01.2015 13:26:06
0
0
MNENIETO NA ZARJA ,GEORG GANSHEV ,MILEN VELSHEV ,SOLOMON PASI I PROZAPADNITE POLITIZI DARSHAVNIZI DEPUTATI I NA SHAST OT NARODA SA MOSHE BI INTERESITE NA BALGARIA SA S NOVITE NI SAJUSNIZI I ZATOVA BALGARSKITE PRO NATOVSKI POLKOVNIZI I GENERALI E DOBRE DA POLUSHAVAT NEOBHODIMITE ZA OTBRANATA RADARI
ANTIRADARI ZAGLUSHITELI NA NEPRIJATELSKI RADARI KAKTO BESHE PO VREME NA KOMUNISMA KOGATO RADIO SVOBODNA EVROPA THE VOICE OF AMERIKA BBC I DRUGI BJAHA SMUSHTAVANI S MOSHTNI ZAGLUSHITELI I AKO NE BESPLATNO TO NA ZENI KOITO OTBRANATA MOSHE DA SI POSVOLI .NO AZ LISHNO PLASHTAM SAMO PESHALBI I TOVA KOETO MI E POLESNO PRIJATNO NEOBHODIMO I NE SHELAJA DA SHIVEJA V EDNA VOENISIRANA POLIZEJSKA DARSHAVA A V EDNA MIRNA BLAGODENSTVENA TURISTISHESKA STRANA I ZATOVA SI MESHTAJA ZA OSTROVI KATO KANARSKITE MADEJRA MAURIZIUS I DRUGI KADETO SHIVEJAT I MNOGO BALGARI OSVEN NEBALGARI
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки