Седмичен хороскоп


24 Януари 2015, Събота


23 - 29 януари 2015 г.


Овен Планетите ви предсказват ново познанство. В приятелския кръг настъпват промени – някой се отдалечава, а друг излиза на преден план. Опитайте се да закрепите съществуващите договорености, не започвайте ново нещо. Повишава се нуждата от емоционална поддръжка. В живота ви се появяват ситуации, изискващи мобилизация на всичките ви сили. Старайте се да се захващате за неща, които сте в състояние да доведете докрай.

Телец Всичко, което се случва, ви е от полза, каквото и да изглежда на пръв поглед. Събитията позволяват да разширите перспективите от дейността си. Главното е да не объркате нищо и да го свършите навреме, без да го отлагате за след това. При такъв подход успехът ви е гарантиран. В професионалната сфера се базирайте на собственото си мнение. Не слушайте ничии съвети.

Близнаци Очакват ви сериозни промени, чийто инициатор можете да бъдете самите вие. Увереността в успеха ви прави неотразими. Успявате, макар и с голям труд, да намерите общ език с половинката или с близките си. Кариерата ви е успешна във всяка от областите, свързани с обществени, служебни и административни функции. Може да направите кариера в изкуството или в организирането на развлечения, ресторантьорството и хотелиерството.

Рак Настъпва време, богато на дейност и делово общуване, срещи с много хора, даващи ви полезна информация. Ако правилно потръгнат нещата и се държите дипломатично, е възможно повишение в работата. Това е период за делови пътувания и всевъзможни пътешествия. Не приемайте делови предложения, макар и да изглеждат привлекателни. Може да бъдете малко разсеяни. Потърсете помощта на съветник, ако искате да правите съществени промени.

Лъв Колкото и добре да се развиват събитията, кесията ви може забележимо да олекне. Може толкова да сте погълнати от работата си, че да принесете в жертва на кариерата личния си живот и семейството. Способни сте обективно да оцените ситуацията, безпристрастно да прецените всички „за“ и „против“‘, да вземете правилното решение в създадената ситуация и дори във всеки момент да смените работата. 

Дева Общителни и активни, вие съумявате при нужда да направите компромиси, да водите преговори, да узнавате нужната информация и да я използвате за свои интереси. За усъвършенстване на външния си чар ви е нужен стимул и затова сте склонни да установявате нови романтични връзки. Възможно е в семейните ви отношения да не достига стабилност и спокойствие. Някои успяват да пробият с интелигентност и обаяние, което по-късно може да им помогне да заемат важен пост.

Везни Притежавате превъзходен организаторски талант и способност да обединявате хората. Редом с вас са приятелите, които може да ви помогнат в трудна минута. Краят на месеца и началото на следващия са благоприятни за дейности в сферата на висшето образование, туризма, юриспруденцията и богословието. По всяка вероятност имате непродължително пътуване, също и по работа.

Скорпион Този период може да донесе на държавните служители неочаквана работа и всевъзможни служебни промени. Ако работите в туристическо бюро или в чуждестранна фирма, през този период може да донесете на фирмата много полза със своя труд и идеи. Любовните отношения могат да бъдат твърде страстни и напрегнати. Невъзможно е да се живее постоянно в такова напрежение, затова трябва добре да си помислите.

Стрелец Бъдете общителни и не лишавайте от вниманието си най-близките си хора. Деловите хора, родени под този знак, могат успешно да проведат редица организационни и реорганизационни мероприятия, да разрешат насъщните въпроси, касаещи бита, кадрите и оборудването. Реализирането на набелязаните мероприятия не трябва да бъде възпрепятствано от задръжки и препятствия. Вашата енергичност и решителност в постъпките може да учудят поклонниците ви.

Козирог Във всичко търсете хармония и съответствие с вътрешния си свят. Не правете разследвания нито на себе си, нито на другите. Възможна е смяна на работата с по-перспективна. Благодарение на находчивостта си можете да намерите нужната ви в дадения момент сума. Това е най-подходящото време за възстановяване на прекъснатите, макар и не по ваша вина любов и приятелство.

Водолей Контролирайте проявите на категоричност, дразнеща другите. Не давайте на неприятелите поводи да ви нападат. Бъдете внимателни към подводните течения, възникващи на пътя ви, и не влизайте в конфликт с представителите на закона – това може да ви донесе допълнителни проблеми. Не ви се рискува, но няма да можете да минете без риск, ако желаете да бъдете успешни.

Риби През тези дни избягвайте кардиналните промени във всички области на вашата дейност. Макар и за вас да не е свойствено да излагате на показ чувствата си, сега това е просто необходимо. Мълчанието в отговор на поставените въпроси може да бъде неправилно изтълкувано от много хора. Не огласявайте плановете си. Може в най-скоро време да успеете да решите важна задача, която до момента е изглеждала неизпълнима.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки