По следите на актуалните български проблеми


По следите на актуалните български проблеми
Кой ще ни гарантира, че сред хилядите бежанци, прииждащи у нас, не се намират и т.н. “спящи клетки“ на радикалните ислямисти?
22 Януари 2015, Четвъртък


Патриотичният фронт на България предлага важни закони, но среща яростната съпротива на ДПС


Живеем в странни, тревожни времена. Досегашните морални ценности неусетно се подменят с някакъв „нов морал“, с нови нравствени правила, които застрашават душевната чистота  на народа ни. Някои сегашни критици на държавността тръбят, че много закони и Конституцията на България са несъвършени и задължително трябва да се променят.
А нима съществуващите сега закони се прилагат стриктно и коректно в практиката на съдебната система и държавниците ни?

Конституцията на Република България повелява, че политическа партия, създадена на етническа и религиозна основа, е незаконна и не може да съществува на практика. А всъщност каква партия е т.н. Движение за права и свободи (ДПС)?
Не е ли това нарушение на сегашната Конституция? Дори и децата знаят какви хора членуват в тая партия, за какви „права и свободи“ се борят и от кои райони на страната са нейните избиратели и симпатизанти.

На последните парламентарни избори (05.10.2014 г.) се роди нов абсурд! Оказа се, че в Северозападна България (населена предимно с етнически българи) една голяма част от тях са гласували именно за ДПС. За какъв морал, за каква чест и достойнство могат да претендират тия „псевдобългари“, продали душите си за презрените 30 сребърника!
В тази антиконституционна партия дори членуват, макар и малък брой, българи. Това са бивши „политици“, членували,наказвани и изключвани от българските партии. С други думи “корабокрушенци“, намерили спасително пристанище в редиците на ДПС. За да ползват отново „благинките“ на властта и службите.

А не е ли тревожен сигналът, че в циганските квартали на България се гласува масово за ДПС? Ромите “избиратели“ са най-бедните, най-окаяните, най-подкупните и оцеляват единствено от социалните помощи и детски надбавки (за многобройните си деца). А средствата за тях се осигуряват от българската държава.
За съжаление, тоя многодетен безработен „електорат“ гласува против интересите на тая държава, която отделя от залъка си, от оскъдния си бюджет за издръжката и здравеопазването му. Но абсурдите български не свършват с това. От миналата година от Турция масово нахлуват у нас азиатски и африкански бежанци по незаконен начин.

И покрай пострадалите от войната сирийци вероятно се промъкват и съмнителни за сигурността ни елементи... Кой ще гарантира, че от хилядите пришълци не се намират и т.н. “спящи клетки“ на радикалните ислямисти? Тези, които тия дни поразиха дори  и красивия Париж!
А изнемогващата, най-бедната страна в ЕС – България трябва да издържа тия нежелани гости!

И защо тия „неканени гости“ са се юрнали именно към християнска Европа? Там, където според екстремистите живеят гяурите, т.е. неверниците и срещу  които те проповядват ДЖИХАД (свещена война)! Не е ли очевидно признание за това кой свят е за предпочитане?
А кой ще отрече горчивия факт, че терористичните атентати по цял свят се извършват предимно от радикалните ислямисти! И загиват хиляди невинни хора, между които и крехки дечица!

Затова депутатите от Патриотичния фронт на България предлагат важни закони в Народното събрание в защита на българската народност, държавност и сигурност. Но срещат отчаяната съпротива от върхушката на ДПС, която не може да се примири, че не е на власт, че е изолирана!
Но живото самосъзнание, твърдият български дух отново се възраждат и укрепват, за да бъде спасено, за да оцелее благословеното наше Отечество!

Никола Динев,
Пловдив


В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
pensioner
23.01.2015 08:09:45
0
0
Споделям тревогата на автора,но си позволявам да направя някои уточнения по отношение на Северозапада.В нашето село някога имаше 2 цигански къщи,а сега са над 100.Това е електората на ДПС,който за съжаление се увеличава.Българите не са променили самосъзнанието си,просто са прогонени от родните си места.Проиродата не търпи празно пространство!Българският етнос целенасочено се прогонва от България и се замества с турци,цигани а сега и арабски бежанци.Българските села се обезлюдяват,а турските процъфтяват.Това не става без участието на ДПС.Магистралите с които се хвали Бойко се ползват основно от турски превозвачи,строят се от турски фирми,европейските пари захранват турската икономика.ДПС е върхът на айсберга,България се управлява от национални предатели,които ще останат в историята като ЛИКВИДАТОРИ на българският народ!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки