Те го казаха


17 Януари 2015, Събота


„Среден и дори висш ешелон, най-вече на ДПС, ръководи българската администрация. Този ешелон е готов да бойкотира и компрометира


 реформаторските усилия на българското управление“
Радан Кънев от Реформаторския блок обявява сурова истина

„МВР се задъхва от собствената си административна тежест и трудно изпълнява задълженията си“
прозрение на вътрешния министър Веселин Вучков
„Няма нищо страшно, ако армията предостави помощ, логистика за МВР, за да можем заедно да предотвратим нелегалните миграционни потоци. Това би било от полза и на съседните държави, и на съседна Турция. И е толкова по-добре, ако двете държави намерят време да седнат и да го обсъдят"
вицепрезидентът Маргарита Попова за пореден път показва несъгласие с послушния Плевнелиев, държащ на линията на Бойко Борисов армията по никакъв начин да няма работа на границата

„Снощи го прибрахме, в момента се грижим за неговото здравословно състояние. Това е единственото, което искам да кажа. Ще положим усилия той да бъде добре. Има малко здравословни проблеми, но ще се справим с тях, защото цялото семейство разчитаме на него и винаги сме разчитали на него"
Емилия Сертова, съпруга на Петко Сертов, който подлуди за няколко седмици цяла България с изчезването си

„Не съм се чувал с Петко Сертов, а и не съм го търсил, това е работа на други служби. Още през декември случаят беше ясен. Лично аз изнесох фактите и се знаеше за какво става дума. Командировах в Гърция заместник главния секретар и шефове от полицията и там беше осъществена връзка с гръцката полиция. Разбра се къде е бил Сертов"
главният секретар на МВР Светлозар Лазаров не бил особено заинтересуван от изчезването на бившия шеф на ДАНС

„Ако хората, търсещи убежище, искат да се възползват от всички права, които дава българското законодателство, те трябва да изпълняват всички изисквания - да се посещава задължително училище, да приемат, когато им се предложи, работа и така нататък"
вицепремиерът Меглена Кунева говори за пръв път без да пита Европейския съюз

„Радостен съм, че Комисията отчита, че България е на фронтовата линия предвид проблемите с "Южен поток" и спрените проекти за АЕЦ "Белене" и "Бургас-Александруполис", от една страна, и от друга – ситуацията по границата с Турция и засиленият бежански натиск. С вашето отношение вие ни помагате за стабилността на страната"
министър-председателят на България е радостен. За отношението на Европейската комисия, не за реалната помощ, защото такава няма

„Ислямът е зле опакован в религиозна форма политически проект. Този проект има за стратегическа цел овладяването на политическата власт както в отделни държави, така и в целия свят, които трябва да приемат не само вярата, но и законите, произтичащи от религиозната доктрина”
директорът на Националния исторически музей професор Божидар Димитров

„Мисля, че Западът, Европа и целият свободен свят трябва да осъзнаят, че на тяхната собствена територия се води война, която ние трябва да спечелим, ако не искаме варварството да подмени цивилизацията”
писателят от Перу Марио Варгас Льоса, носител на Нобелова награда за мир през 2010 година


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки