Седмичен хороскоп


09 Януари 2015, Петък


9 - 15 януари 2015 г.


Овен Тази седмица ви носи душевно равновесие и увереност в собствените възможности. Не се занимавайте с неща, свързани с чужди амбиции. Времето поставя всичко на мястото. Тези, които се занимават с творческа дейност, проявяват завидна активност. Замисленото от тях може да се изпълни. Жизненият ви потенциал е висок, засилва се проницателността ви и вашето обаяние. Това се отразява положително на общуването ви с много хора.

Телец Постарайте се да не се претоварвате пряко силите си, иначе може да се захванете с дребни неща, които да отвлекат вниманието ви и няма да ви дадат възможност за пълноценна почивка и релаксация. За да имате успех, е необходимо да преодолеете нерешителността си и вашите съмнения, че няма да можете да се справите. Проявете благородство и подтиснете гордостта си.

Близнаци Обърнете повече внимание на отрицателните си качества, като упоритост и прекалена самоувереност. Пресметливостта, особено по отношение на близки хора, може да ви изиграе лоша шега. Наблюдавайте околните, техните постъпки ви подсказват как да действате. Възможно е без да искате да попаднете в зависимост от някого. Осланяйте се на интуицията си и отбягвайте общуването с хора, които са ви неприятни. 

Рак Може да бъдете завладени от чувство на самота и ненужност. Вината е във вас самите, вие не умеете да се привързвате достатъчно към някого или към нещо. Заслужава да си помислите по този въпрос. Внимавайте, ако ви се наложи да боравите с документи. Не се доверявайте на информация, която сте получили прекалено лесно. Възможни са нападки от страна на завистници и недоброжелатели. Търсете общуването с интересни за вас хора.

Лъв Желанието ви за промени и новости ви кара да планирате пътуване или запознанство с човек, към когото отдавна проявявате интерес. В живота ви са възможни благоприятни промени. Проявете решителност и не се отказвайте от намеренията си. В никакъв случай не отстъпвайте назад. Елемент на неуважение към властта или определени обществени норми може да станат причина за недоразумения.

Дева Звездите ви предупреждават за подли планове от страна на завистници и недоброжелатели. Възможно е клевета да вгорчи живота ви. Бъдете внимателни в общуването с околните. Избягвайте новите познанства и не се доверявайте на не до там близки познати. Проявете сдържаност в обещанията си. Вникнете в интересите на любимия човек и го подкрепете. Той ви отвръща с любов и привързаност. Започва период, който е време за проверка.

Везни Мерете си приказките и не се изразходвайте емоционално и физически. Не изпускайте инициативата от свои ръце и в никакъв случай не отстъпвайте назад. Отпускането и занимаването с безсмислени неща са само във ваш ущърб. Благоприятно е научаването на нови неща, сърфирайте в Интернет или прочетете книга. Имате шанс да укрепите финансовото си състояние.

Скорпион Седмицата изисква от вас да сте по-организирани и целеустремени. Откажете се от някои свои желания в интерес на други хора. Одухотворената ви натура очарова околните. Те се отнасят към вас с любов и уважение. Може да ви направят интересно предложение, което да ви разкрие нови възможности за личностна изява и израстване в обществото. Не се стремете на всяка цена да наложите собственото си мнение.

Стрелец Звездите дотолкова ви покровителстват, че всичко става от първия път. Възможно е да се изкачите по служебната стълбица. Не бива единствената ви цел да бъде натрупването на материални блага. Обърнете внимание на духовната страна на живота. В отношенията си с хората проявявайте внимание и отговорност. Не правете ненужно скъпи покупки и не давайте напразни обещания никому, за да не бъдете някой път неприятно изненадани. Периодът е ярък и обещава да стане незабравим.

Козирог Вашата прекалена чувствителност може да стане причина за недоразумения с някои хора. Постарайте се да не приемате прекалено навътре всичко казано по ваш адрес. Проявете сдържаност и такт с хората, с които общувате. Ако почувствате неудовлетворение от работата, не бързайте да си разваляте настроението. Проявете повече воля и настойчивост и успехът ви няма да закъснее.

Водолей Сега е моментът да блеснете в обкръжението си с благородно държане и да не мислите за отмъщение. Така може да спечелите двойно повече. В професионалната си дейност може да срещнете възможност за промяна. Вероятно имате доста ангажименти. Губите много време, за да оправите проблеми, натрупани с времето. Обърнете им внимание. Това не бива да спира грижите за самите себе си.

Риби Очакват ви добри перспективи и вие трябва да сте подготвени за това. Постоянно обогатявайте познанията си в областта, в която се занимавате. Възможно е работата, с която се занимавате в момента, да не ви носи удовлетворение. Но точно сега да намерите работа, която е доходна и лека, е доста трудно. Пътят е труден и изисква търпение. Щастието няма да ви кара да чакате дълго. Планирайте с повече отговорност нещата си.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки