Благодаря на НФСБ!


12 Декември 2014, Петък


Някога, когато Христос изцеляваше болни и прокажени, когато възкресяваше мъртви, намери се само един, който вече изцерен от болестта си, се върна от пътя си



и дойде при нозете на Исуса, да му благодари за стореното. Все пак, намери се един измежду многото изцерени, но се намери!...
Така и аз искам да благодаря от сърце и душа на тези, които чрез много усилия и труд успяха да премахнат новините на турски език от ефира на БНТ. Хвала и слава на такива родолюбци, които удържат българщината!

Апетитите към българския трон и земя още от дълбока древност са насочвали атаките на Византия и западните държави към нас. След внезапната гибел на цар Симеон големият му син, който ненавиждал Византия, бил охулен, обвинен несправедливо, за да бъде отстранен завинаги и низвергнат от царския двор.
В Преслав остават след него най-малкият Светослав, изпратен да управлява руското княжество, малко и съсредоточено около Киев. Средният син Петър сам останал в Преслав (като най-неумел и страшлив) и възкачен на трона, за да могат византийците чрез него да доведат гибелта на България.

Оженват го за византийка, която внася раздори чрез интриги и лъжи, довежда слуги – множество мъже и жени, които учели на охолство, пируване, веселие и безгрижие българския царски двор, за да унищожат българите. Много от цар-Симеоновите войводи са махани от постовете и се заменяли с алчни развратници и пияници, приближени на византийския царски двор. А Западът под претекст, че ще освобождава светите земи, нахлу в българските.

Ала дошли в богатите и подредени български земи, те забравиха за къде и защо са тръгнали, забравиха за мохамеданите, владеещи светите земи, за християните и започнаха да се отдават на грабеж и опустошения и се настаняваха като владетели над земите, през които минаваха.
Тогава е имало кръстоносци, а сега си имаме „бежанци“ от арабския свят, които искат да пуснат корени в нашата свята и родна земя. Те търсят работа и дом, при положение че няма работа за нашия народ. После да завръщат от планините внуците на Шишман войвода от българската царска династия, които възвръщат силата на българското царство, чрез царуването на Асеновци.

Няма нищо ново под слънцето! Сега сред голямото количество на управници над една шепа народ са поставени иноплеменни субекти, които да внасят раздор и нова мода в нравите, за да оскотят, унизят и погубят благословения от Бога български род, затова теглата му са големи!
Завистта на Византия и западните държави не спират да повдигат раздор и метежи, за да завземат българите и земите им. Така българското царство от ден на ден почна да обеднява и отпада.

И ето, настана време да се роди един нов Крум, един нов Самуил, Симеон, Асен, за да възвърне прежното величие и слава на България!
Тя, лавината, преди да се втурне и помете всичко по пътя си, отначало се бави и само изпуква от време на време, додето засъска и се устреми с грохот, невиждан устрем и метеж, предизвикана от вик или погрешна стъпка върху натрупан сняг от недоволство.
Дерзайте, лидери на НФСБ! Нека  Бог укрепи десницата Ви, просветли ума Ви, за да върнете по примера на дедите ни българското ни достойнство, благоденствие и слава! Дерзайте! Бъдете преблагословени, на Вас се оказа честта! Амин.

Христина Митева


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки