Красимир Каракачанов, председател на партия „ВМРО-БНД”: Националният фронт приложи завета на кан Кубрат


Красимир Каракачанов, председател на партия „ВМРО-БНД”: Националният фронт приложи завета на кан Кубрат
12 Декември 2014, Петък


„Националният фронт за спасение на България” е най-младата, но най-бързо организиралата се родолюбива организация в България.

Автор: Десант

Само за няколко години НФСБ успя да постигне резултати, които не само объркаха сметките на политиците от статуквото, но и успя да предизвика интереса на обществото като към един сериозен национален патриотичен фактор.
Едно от хубавите неща, които се случиха, e фактът, че за пръв път в новата история на България всички нормални патриотични формации си подадоха ръка и образуваха една обща коалиция – Патриотичния фронт.

И се оказа, че българинът, въпреки тежкото време, в което живее, въпреки мизерията, в която се намира, въпреки разочарованието, което се е натрупало у него през последните 25 години, не е забравил завета на кан Кубрат. Не е забравил истината, че когато се обединим, ставаме по-силни. Какъв беше ефектът видя се на парламентарните избори. Патриотичният фронт вече е реален фактор и в българския парламент.

В тази коалиция ние сме 13 политически формации. Изградили сме механизъм за вземане на решения по начин, по който се опитваме да покажем на общестото, че в България има политици, за които властта не е самоцел. Показахме поведение, което не бе присъщо в политиката през годините на прехода и каквото бяхме свикнали да виждаме - борба за постове, борба за власт и за облаги.

Ние поставихме и устоявахме много ясни принципи, които са и цели в общата програма на Патриотичния фронт. Успяхме в програмата за управление да вкараме неща, които никой до момента не е вярвал, че ще станат част от една управляваща програма. А именно – свалянето на новините на турски език от БНТ.
Искам да благодаря на г-н Валери Симеонов за това, че през всичките тези месеци - от 3 август до ден днешен, той намери подход към колегите в ПФ, че заедно успяхме да създадем механизми за отработване на нашите позиции. Той изнесе на гърба си не малка част от трудната работа по време на преговорите – и по отношение на програмата, и на събитията от последните дни.

Искам да му благодаря и за това, чесе държа твърдо, мъжки, и мисля, че благодарение на това ПФ показва, че в политиката, дори когато правиш компромис, пак устояваш принципите, за които си влязъл в тази политика.
Имайки предвид досагашната ни практика, начина, по който работим, мисля, че съвсем скоро ще стане ясно – парламентарната група на коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ е една от най-подготвените. Едно от нещата, което се случи именно благодарение на депутатите от ПФ е, че не мина вдигането на данъка върху спестяванията на българските граждани. Така, както бе замислено и предложено за гласуване от ГЕРБ.

Макар и по малко, опитваме се да реализираме нашата програма. Да, всички ние го знаем, няма как да стане бързо, но ще стане. Има ли постоянство, има ли ясна цел, ясна кауза, нещата се случват. А нашата кауза е една – силна и простоперищата българска държава, в която не само гражданите в страната, но и всички българи по света да имат своята опора и пристан на спасение.


В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
симпатизант
12.12.2014 16:12:44
0
0
АТАКА,КБ И ДПС СА ВИНАГИ НЕРАЗДЕЛНИ ЗАЩТО СЕМКОМАНЛВАТ ОТ ЕДНО И СЪЩОИМЯСТО.ДРУГОТОИЕ ТЕАТЪР ЗАИПРЕД ГУПАЦИТЕ .ЕЗАВИСИМО ОТ РАЗЛИЧИЯТА СИ БЪДЕТЕ ВИНАГИ С ГЕРБ И РБ,ЗАЩОТО СА ЕВРОПЕЙЦИ АМНЕ АЗИАТЦИ.АШЕТОБЪЛЕЩЕИЕИПРИ ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА .
1
симпатизант
12.12.2014 16:12:43
0
0
АТАКА,КБ И ДПС СА ВИНАГИ НЕРАЗДЕЛНИ ЗАЩТО СЕМКОМАНЛВАТ ОТ ЕДНО И СЪЩОИМЯСТО.ДРУГОТОИЕ ТЕАТЪР ЗАИПРЕД ГУПАЦИТЕ .ЕЗАВИСИМО ОТ РАЗЛИЧИЯТА СИ БЪДЕТЕ ВИНАГИ С ГЕРБ И РБ,ЗАЩОТО СА ЕВРОПЕЙЦИ АМНЕ АЗИАТЦИ.АШЕТОБЪЛЕЩЕИЕИПРИ ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки