Седмичен хороскоп


12 Декември 2014, Петък


12 - 18 декември 2014 г.


Овен Периодът е пълен с изненади. Заредете се с търпение и готовност да посрещнете смело и по подобаващ начин предизвикателствата. Сред изненадите може да има и една не толкова приятна. Работата ви е спорна, но може сами да си навлечете усложнения. В един момент може да ви се струва, че всички проблеми и отговорности са легнали върху вас. Опитайте се да бъдете по-спокойни и добронамерени.

Телец Звездите ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Вземете нещата присърце и се опитайте да решите възникналите проблеми. Не трябва да разчитате много на съдбата. Тя няма да ви направи подаръци, трябва да се потрудите сами. Стъпили сте здраво на земята, усилията ви дават резултати. Може да лансирате една идея благодарение на Лъв или Стрелец.

Близнаци Имате много идеи за конструктивно решаване на техническите въпроси, но постоянно възникват затруднения и в крайна сметка приемате това като негативно въздействие от страна на други хора. Не търсете причините около себе си, а в себе си. Когато вършите нещо, трябва да сте убедени, че това е начинът. До вас има човек от зодия Лъв, който ви е безценен помощник. Доверете му се. Разположението на планетите ви носи увеличаване на финансите.

Рак Непредвидените разходи може да ви докарат нерви, но това е нещо, с което всеки се сблъсква. Не драматизирайте, съумявате да се справите с положението, в което сте изпаднали. Бъдете готови за компромис. Близките ви хора имат проблеми, които се опитват да решат, затова настроението им не е блестящо. Не се опитвайте допълнително да ги натоварвате с изисквания. Имате много хубави мигове в компанията на обичани хора.

Лъв Обществото вижда във ваше лице мислещ човек, човек с бъдеще. Подготвяте пътуване. Организацията му не е лесна, много неща трябва да предвидите и направите. Вашата активност е похвална и околните я оценяват, но това ви оставя без сили. В главата ви има много мисли, доста хаотични и това ви натоварва повече, отколкото трябва. Успокойте се, всичко завършва добре.

Дева Периодът е емоционално силен. За необвързаните той може да стане начало на нова любов или нов етап от живота. Всичко, което поставяте като основа сега, има по-нататъшно продължение. Голяма част от вас може да променят нещо в начина си на живот. Може да става въпрос за ново жилище или дори за ново местоживеене. Правите така, че домашният комфорт да провокира активност и добри чувства в хората около вас.

Везни Хората от този знак са много жизнени. Може да отложите решаването на един въпрос заради временната емоция. Уреждате семейни въпроси. Хората се допитват до вас, мнението ви е важно. Пред вас се разкриват възможности за стабилизация в делови план. Може да пуснете тото, върви ви в хазартните игри. Личност от противоположния пол гледа към вас с влюбени очи. Не е изключено и вие да се влюбите.

Скорпион Всичко се нарежда добре, не се безпокойте за битови и финансови въпроси. Желанието ви да експериментирате е много силно. Възможно е в един момент да съжалите за някои свои решения, но смело да продължите напред. Ако някой ви провокира, може да направите нещо на инат. Многото задължения, които имате, ви натоварват. Това ви е за урок друг път да не се нагърбвате с толкова неща изведнъж.

Стрелец Получавате възможност да довършите задачите си. Чист и равен е пътят, който се открива пред вас. Трябва да се възползвате от това, да не чакате нещо или някой. Сега и тук, това трябва да е девизът ви. В службата ви е много динамично. Очакват се събития, празници, довършване на проекти. Спазвайте правилата, не бъдете припрени. Всичко приключва добре, ако мислите разумно. Приключвате период, който не е бил лек, но затова пък сте успели да постигнете целта си.

Козирог Разногласията с колегите или членовете на семейството могат да се изгладят, ако допуснете, че истината е някъде по средата. Не си мислете, че сте прави винаги и за всичко, има неща, които определено не разбирате. Леко и положително възприемате чуждите мнения, дори извличате поука от тях за собствените си действия и грешки. Може да се опитате да възстановите една загуба, или едно приятелство.

Водолей  Периодът е добър за обучение, за интелектуални занимания. Всичко, което вършите, може да обогати познанията и опита ви, а след време да се окаже полезно за постигане на една цел и повишаване на благосъстоянието ви. Не са изключени технически проблеми. Бързате, искате всичко да се изпълни на часа. Това обаче не е възможно, обстоятелствата не позволяват да разгърнете способностите си максимално.

Риби Сега може да се отпуснете и да плувате по течението, нищо лошо не ви заплашва. Най-вероятно може да ви принудят да правите неща, които не са ви по сърце. Но това е полезно и необходимо, така може да отхвърлите една грижа по-бързо и да си освободите място за новите проекти. Приключвате с един проект, идва време за почивка. Преди да се отдадете на нея, трябва да свършите куп организационни задачи. Гледайте да не пропуснете нещо.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки