Борисов ви излъга, разграничете се от него!


Борисов ви излъга, разграничете се от него!
Вълкът козината си мени, но нравът - не
11 Декември 2014, Четвъртък


От това правителство нищо добро не очакваме, само лозунги и лъжи



Още при съставянето на това правителство, което стана с родилни мъки, бе ясно, че се търсеше помощта на четвърта политическа сила, за да стане то факт. И тази сила бе Патриотичният фронт.
Бойко Борисов се съгласи с програмата на ПФ и на всеослушание каза, че ще извади от управлението назначенията на ДПС. Ха, и какво от това!
Вчера по телевизията чух г-жа Румяна Бъчварова да казва, че ПФ не е поставял никакви предварителни условия.

Как не я беше срам? Та нали тя беше в преговарящия екип и казваше, че от ГЕРБ са съгласни с програмата на ПФ! Какво прави сега управлението на ГЕРБ? Какво правят и господата от Реформаторския блок, които толкова настояваха в коалицията да влезе и Патриотичният фронт?
Бойко Борисов ви излъга, за да поеме кормилото, а после вълци ви яли. Нали знаете, че той мени мнението си по три пъти на ден. Заслужава ли си да подкрепяте такова правителство? Правителство, от което нищо добро не очакваме. Само лозунги.

Още от сега е ясно, че няма да има нито по-големи пенсии, нито ще се увеличи минималната заплата. Правят заявки за по 20 лв. на година. Срамота!
Никога гръцкото правителство не е оставяло пенсионерите си без още една пенсия пред Коледа и още по 1/2 за Великден и през м. август. Това е така, защото когато вземат заеми, първо мислят за пенсионерите. 14 пенсии получават.

И не само това. Гръцкият премиер Андони Самарас знае да поставя ултиматуми на ЕК. „Аз не искам заеми, искам помощ, за да си стъпим на краката“, заяви той на Меркел.
А какво прави Б. Борисов? Само изтъква, че говорил с г-жа Меркел. Много ми е интересно, на какъв език разговаря с него.

Кога Борисов доведе тук г-н Жозеф Дол да го подкрепи и да каже, че ЕС няма да се съгласи с влизането на националистическа партия в управлението, каква подкрепа му поиска Б. Борисов за България в замяна? Изпрати министрите си в Брюксел, но те се върнаха с празни ръце. Останахме последни не само в Европа, но и в Третия свят.
Никога държавата ни не е била в такова състояние. Мизерия, нищета. За 25 години нито здравната ни система мръдна, нито пенсионерите се зарадваха. А младите хора, мозъкът на България, избяга, за да го използват навън!

Така ли не се намери един умен човек в тази България да изкопира нещо хубаво отвън, ако не може да го измисли. Прав е проф. Юлиян Вучков, че докато в управлението не влезе научният капацитет на България, нищо няма да се промени. Помислете за това, защото прогрес се прави с наука.
А на вас, от Патриотичния фронт, ще кажа: Откажете се навреме от подкрепата си за това правителство, защото пилеете енергията си напразно. Бойко Борисов винаги ще прави това, което иска, а не това, което трябва. Защото той е самовлюбен. Разграничете се от него по-добре още сега.

Вие направихте своето -  не подкрепят ли програмата ви – здраве му кажете. Оставете ги да си счупят главите. Това правителство, което обрича възрастните на геноцид, а за младите не осигурява никакво бъдеще, не ще оцелее и година. Бъдете сигурни.
Защото вълкът козината си мени, но нравът - не.
Стефка Лилова,
София


В категории: Горещи новини , Трибуна

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
Анонимен-читател
12.12.2014 08:43:12
0
0
Уважаема г-жо,г-це,С.Лилова,умни хора има в България и те имат идеи.Мисля,че нее нужно да копират те отвън от Австрия,Франция и прочие,че да внедрат вид управление в нашата страна.До 9-септ.1944 год.сме имали царство за пример в Европа.Българските юристи,полицаи,военни,лекари са били учени и умни и са ги канили да четат лекции в Австрия,Германия,Франция.Но,на 9-ти горесп.год.на власт са дошли-нашите-активни борци-Б.К.П,които и до днес са на власт.В управл.на Б-я.са внука на тия и ония,чее от червената партия,а не,чее способен...Днешните способни хора са дребни чиновници със слаба власт т.е.е-подчинени-абсурд е те да дойдат на власт.Познавам способни човеци отидоха не шефове,а обикновенни юристи по малки градове за хляба си.На власт в нашата родина се слагат удобни и послушни хора та и да са способни.С политика не се занимавам тя от мен-сивия Аврамчо не зависи.[bluescreen]
4
Митхад Паша
12.12.2014 08:17:35
0
0
Паричният фонд знаят много добрекакво правят.Сякаш не знаят , че Бойко е мутра и мафиот- нали непрекъснато храчеха срещу него. Единствените достойни хора са Слвчо Биневи Велизар Енчев.
Само те се осмелиха да гласуват срещу правителството на Тиквата .Всички останали са пълни помияри.Нацисткият Фонд за спасение на Боко е вечевканафката на историята. Те заблудиха хората и това ще имепоследното танго.
3
ай кольо без омраза.
12.12.2014 05:24:17
0
0
НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ А СВОБОДНО МИСЛЕЩ БЪЛГ.ПАТРИОТ,ВИ КАЗВАМ 'ЧЕ НА ФОНА НА ГОЛЕМИЯ ПОЛИТЧЕСКИ БОКЛУК /И НА ЧАСТ ОТ НАРОДА И ПОЛИТЦИТЕ МУ/БОЙКО Е ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ .ПО ПРИРОДАМЕ ЧЕСТЕН И НЕ Е ЗЛОЬЕН И ТМЪСТИТЕЛЕН.НАБЛЮДАВАМ ГО ОТ ГОДИНИ ,КАКВО ГОВОРИ И ПРАВИ,
2
bez omraza
12.12.2014 05:17:22
0
0
САМО В,ЕНЧЕВ ИМА ТАКАВА ПАТОЛОГИЧНА МРАЗА В ДУШАТА СИ.ПРЕДИ А БОЙКО ,СЕГА ЗА ВАЛЕРИ.ТАЗИИОМРАЗА ЩЕ ТЕ УНИЩОЖИ ВЕЛИЗАРЕ,.ПОТИСНИ Я,,ИНАЧЕ ГОСПОД ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ.УМЕН СИ НО ЗЛОБЕН.УСМИХНИ СЕ.
1
bezbog
11.12.2014 19:57:37
0
0
Към мошмуоците наФСза защитана БГ.На 50км. от софия има авио писта!тъ,сете ко.ата в га,аж затво,ена!П,ег.едаите дневника за об.итания и ще наме,ите доб,и вести!Човека е навън той има мисия по висша от п,едате.ството.БГ ЩЕ бъде центъ, на го.еми събития,ще има много съ.зи и к,ъв най вече тези които к,адът и .ъжат .и.к. ще бъде с камъни зат,ит. [rolling]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки