Държавата ни загива


11 Декември 2014, Четвъртък


Назначението на Орхан Исмаилов за заместник-министър на отбраната е шокиращо! Има ли българин с българско самосъзнание да се съгласи с такова назначение?



Не виждат ли управляващите държавници, че в случая ислямизмът се цели в устоите на държавата България?
След като толкова настървено се разсекретяват досиетата на разузнавачите, защо не извадят документите по „възродителния процес“? Предполагам, че премиерът Борисов е запознат добре с тези документи.
Разни отрепки и блюдолизци пригласят и оправдават това назначение. Гномът Атанас Атанасов, който беше началник на разузнавателните служби, също го одобрява. Какво падение на един българин, ако е такъв!

Този човек, за когото подчинените му не казват нищо добро, ще бъде направен шеф на комисията по национална сигурност при Народното събрание. Чувал съм, че подчинените му са се гнусели да седнат на неговия стол.
Сега настоява за обединение на разузнавателните служби с цел да се добере до досиетата на военното разузнаване. Част от тези досиета не са отворени в интерес на националната ни сигурност. Той обаче иска да унищожи напълно разузнаването. Приветства назначаването на човек с турско самосъзнание за заместник-министър на отбраната.

Всезнаещият агент Коритаров с кървави сълзи плаче за ислямизираните цигани. Възмущава се от действията на ДАНС, която проверява ислямските прояви на циганите в различни райони на страната.
А тези прояви са факт и се разширяват сред циганското население. Приветства  и ислямските прояви. Къде са сега „протестарите“ да защитят България? Вероятно Сорос и другите антибългарски фондации не плащат за такава защита.

На всеки българин трябва да бъде ясно, че в случая не става въпрос за името Орхан Исмаилов. Той достатъчно кариера е направил в България. Става въпрос за дълбоко законспирирани агенти на турското разузнаване.
В такъв случай народът казва, че „вкарваме вълка в кошарата“. Голяма е мрежата на турското разузнаване у нас. Разни техни агенти дори се опитват да създават легални протурски партии в България.

Партия „Помак” на Моллов, партия „Отоман” на братя Юзеирови.  Не разчита е и партията на Имамов. На всички българи е ясно каква партия е ДПС.
Ислямизмът и пантюркизмът заплашват народите от цял свят. Бдителността е наложителна. Още по-наложителна е бдителността в настоящия момент за България. При подобна обстановка преди един век Капитан Петко войвода развя черното знаме и се провикна „България загива!”
Дано „Националният фронт за спасение на България“ успее да спре турската инвазия!

Христо Христов,
Правец


В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Пенсионер
12.12.2014 05:31:11
0
0
ДПС не е партия,а престъпна машина за власт и корупция,която разрушава България.Отговорете си на въпроса колко български села са обезлюдени и има ли обезлюдено турско село?Колко турски фирми печелят в България и колко български в Турция?Съвременна Турция не е само ислям,това е модерна държава със силна икономика,която ни поглъща.Колко от европарите отиват в Турция,чрез турски изпълители на европроекти.Късогледите български политици продават България за да си осигурят подкрепата на ДПС по време на избори.ДПС е проклятието на българският преход!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки