Те го казаха


06 Декември 2014, Събота


„Ако е сега 860 лева средната заплата, хората трябва да се пенсионират със 700 лева пенсия,


ако работи добре тази система”
социалният министър Ивайло Калфин в сферата на научната фантастика

„Трябва да допуснем законното използване на мобилните камери за електронен фиш и това може да стане с промяна на Закона за движение по пътищата”
министърът на вътрешните работи Веселин Вучков си вярва сам

„Да се изработи „пътна карта”, която да регламентира стъпките до евентуалното обединение на Реформаторския блок в единна партия. Бъдещият лидер на единния политически субект трябва да е предвидим, да притежава чувство за баланс и мярка, както и да оценява много внимателно хората по това, което правят и създават, а не по приятелска линия”
Меглена Кунева от „България на гражданите”, както обикновено „конкретна” и „ясна”

„Откъде накъде Анна Баракова, избрана с гласовете на нашата партия, която очевидно беше алтернатива на ГЕРБ и опозиция, от първия ден се присламчи към ГЕРБ и гласува с тях всяко едно решение в парламента. Това е абсурдно. За жалост лесно се продават и купуват хората и политиците в България. Има политически пазар."
Николай Бареков, който никога не е купувал избиратели или съмишленици

„България е център на сериозни събития, намира се между две големи кризисни точки, които са дългосрочни и няма да свършат скоро. Нуждаем се от много внимателна стратегия. Опитахме се да направим превенция на нещо, което се опитва да се създава и няма да е единствено. Но цялата държава трябва да направи анализ на ситуацията и стратегията на това какво правим между две кризисни точки. Защото България започва да заема едно много стратегическо място в Черноморския басейн"
на шефа на ДАНС Димитър Писанчев изведнъж му просветва

„Историята има една посока, в която се движи, и с пълно право България има право да се гордее със своя етнически модел. Ако тези новини бъдат премахнати, България ще се озове в грешната страна на историята. Ще изпадне в ситуация, в която ще изпита затруднение да го обясни това пред евроатлантическите партньори. Ние като съседна и приятелска страна на България не бихме желали това да се случва и сме загрижени за едно подобно развитие на нещата"
Сюлейман Гьокче, посланик на Турция у нас, си позволява да дава съвети за вътрешната политика на България. Без никакви последствия.

„Хората казват, че ги учи към човеколюбие. В циганската махала не се продава дрога и не се краде. Много е сложна линията между ангела и дявола. В детството си той се разболял от шизофрения, но по думите му Аллах го излекувал. Той никога не се е лекувал по общоприетия начин. Никога не е говорил за радикален ислям, не води разточителен живот. Убедеността ми, че не е опасен идва от неговата смиреност, поне когато е при мен"
Хари Харалампиев, адвокат на имама Ахмед Муса, обвинен в проповядване на радикален ислям

„Какво чакаме да направят радикалните ислямисти, за да им обърнем внимание? Ако се доверим на правозащитниците, ние казваме, че ги няма. Как сме сигурни, че ги няма? В България вече имаше атентат, има джамии, които са извън юрисдикцията на Главното мюфтийство. Радикалният ислямизъм пълзи из Европа. Цивилизована Франция, с много добре работещи институции, има 1000 заблудени души, които са отишли там. Някои от там са екзекутори, оказва се, други са тъмничари на пленени заложници. Защо мислим, че в една напълно разградена България няма да се намерят удобни хора, които да сеят такива настроения. Те не го и крият особено. Въпросният Ахмед Муса го извиняват с това, че е шизофреник. Всяка форма на фанатизъм е вид лудост. Това, че има диагноза, не го прави по-малко опасен"
журналистът Иво Христов по въпроса за имама шизофреник и радикалния ислям

„Доминирахме през целия мач, създавахме голови положения, но не успяхме да ги вкараме. Най-после съдията да направи грешка и да ни даде дузпа, защото досега винаги са били безгрешни. Изобщо всичко е перфектно в тоя мач. Гледахме мача им с Лудогорец, те бяха перфектни тогава. Ще помоля „Господари на ефира” пак да направят клипче. Превръщаме българския футбол в една селяния”
треньорът Стойчо Младенов, отчаян от съдията на мача „Марек-ЦСКА”, ощетил сериозно „армейците”


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки