Родолюбците са против участието на протурски партии в управлението


Родолюбците са против участието на протурски партии в управлението
На събранието в Русе бе отбелязано, че Патриотичният фронт е постигнал на изборите в областта втори най-добър резултат след този в Бургас
05 Декември 2014, Петък


Над три пъти е нараснала подкрепата за „Национален фронт за спасение на България“ в областите Русе и Силистра.

Автор: Десант

Това стана ясно на отчетно събрание на ръководствата на структурите на родолюбивата формация в двете дунавски области, което се проведе в родния град на нобелиста Елиас Канети на 29 ноември. Присъстващите активисти на НФСБ изразиха чрез тайно гласуване пълното си одобрение за продължаване на политиката на Патриотичния фронт в сложната обстановка след парламентарните избори. Гости на срещата бяха съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов, народният представител Христиан Митев и областните координатори на Русе и Силистра – Тодор Койнов и Йордан Ковачев.

„В Русенско НФСБ и Патриотичният фронт постигнаха втори национален резултат след Бургас. Само за една година след изборите през 2013 г. сме увеличили броя на хората, които са ни гласували доверие, с над десет хиляди. Ние ще работим още по-усилено и през следващата 2015 г., за да може тази възходяща тенденция да продължи“, заяви Валери Симеонов.
Благодарение на добрите резултати от изборите на 5 октомври партията на СКАТ вече е трета политическа сила в Силистренска област.

„Високото доверие, което ни гласуваха хората, ни задължава да продължим усилено да работим за подобряване на местната икономика и най-вече откриване на нови работни места и помощи за дребния и средния бизнес“, подчерта Йордан Ковачев. Той допълни, че патриотите от региона започват подготовка за местния вот през 2015 г., като целта е да се преборят за достойно представителство в Силистренския общински съвет.

На срещата бе засегната и темата за масовата търговия с гласове в така наречените райони със смесено население, която се извършва от емисарите на антиконституционната ДПС.
Затова ръководството на НФСБ и парламентарната група на Патриотичния фронт ще предложат промени в Изборния кодекс, с които да се пресече не само възможностите за покупка на гласове, но и да бъдат ликвидирани възможностите за изборен туризъм, заради които се манипулират изборните резултати в полза на партията на Лютви Местан.

В края на събранието активистите на Националния фронт одобриха единодушно и позицията на патриотите за скандалните назначения на Орхан Исмаилов и Веселин Пенев от ислямистката партия НПСД респективно за заместник-министър на отбраната и за областен управител на София.

„Ние категорично няма да се съгласим с участието на протурски партии в управлението на страната. Към назначението на Исмаилов се прибави и  това на бившия пиар на ДПС, което е провокация към позицията и принципите на Патриотичния фронт. Ако ГЕРБ и Реформаторският блок не преразгледат тези си решения, ние ще оттеглим подкрепата си за кабинета на Бойко Борисов“, категоричен бе Валери Симеонов на финала на срещата.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
ASPARUH
05.12.2014 20:25:51
0
0
SKAPI BALGARI,TEZI TAKA NARE4ENI PATRIOTI I RODOLUBTSI IGRAET S JIVOTA NA MILIONI BALGARI.
VSE PRAZNI PRIKAZKI PROTIV ETNOSITE JIVU6TI V BALGARIA.HAIDE DA IZGONIM VSI4KI TURTSI,ROMI,ARMENTSI,POMATSI I T.N.TOVA 6TE PROMENI LI FAKTA 4E SME NAI BEDNATA STRANA NA EVROPA.NIMA TEZI ETNI4ESKI MALTSINSTVA SA VINOVNI ZA MIZERIATA NA BALGARINA?NE NAPROTIV ,SAMO NIE SME SI VINOVNI ZA VSI4KO.OMRAZNA MI OT TEZI LAJLIVI PATRIOTI PALNE6TI DJOBOVETE SI S PARITE NA OBIKNOVENNIA BALGARIN.VAPREKI VAS KAZVAM DA JIVEE BALGARIA,NO PAK SME GLADNI,MRASNI IDIOTI.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки