Седмичен хороскоп


05 Декември 2014, Петък


5 - 11 декември 2014 г.


Овен Навлизате в успешен и продуктивен период. Необвързаните от зодията може да имат много изкушения. Те може да са свързани с много неща, но и с пари, а вие не разполагате с голяма сума в момента. И все пак заради интригуваща ви личност сте готови да направите много жертви. Имате разнообразни задачи и удоволствия. Не е изключено да ви телефонира стар приятел, който иска да възстанови връзката си с вас. Тук обаче вие имате последната дума.

Телец Вашите приоритети може да се променят. Вие искате да ръководите нещата. Не е изключено да заемете по-висок пост, защото сега мястото, към което се стремите, е свободно. Внимателно се вслушвайте в това, което ви казват хората. Ако не сте самонадеяни и не проявявате инат, може да разберете нещо важно и съществено за събитията и хората около вас. Така може да намерите точното си място.

Близнаци Всичко, което поставяте като основа сега, има по-нататъшно продължение. Имате съидейници, но в крайна сметка отговорността си е ваша. Затова мислете разумно и не изпреварвайте събитията. Голяма част от вас може да променят нещо в начина си на живот. Може да става въпрос за ново жилище или дори за ново местоживеене. Периодът е свързан с натрупване на материални и духовни ценности. Имате нужда от промяна.

Рак Предоставя ви се добра възможност да покажете качества и да получите добри предложения. Приятелите са готови да ви помогнат. Доверете се на съветите им, не се опитвайте да бъдете най-знаещи и можещи. Сега трябва да бъдете отворени за учене и за нови неща. Задачите и ситуациите, в които попадате, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много.

Лъв Противоречиво се отнасяте към собствената си личност. Между вашите желания и действия има разминаване, но не ви стига смелост да изкажете силно и открито какво искате. Близък човек може да ви помогне. Добре се движат всичките ви дела, включително и финансовите. Има човек, който ви следва и вярва безпрекословно. Може да чуете неочаквано признание. Звездите продължават да ви подкрепят.

Дева Възможни са ситуации, които изискват твърдост. Ако сега отстъпите, това може да даде на опонентите ви коз и те да постъпват винаги така. Бъдете силни, когато вземате решения. Може да се преборите с един проблем. Вашата фантазия ви помага, а лекотата в общуването спомага да прокарате идеите си. Възможни са трудности в личен план. Концентрирайте се върху своите мисли и когато разберете какво ви е нужно се заемете с текущите си дела.

Везни Само с изпитани методи може да стигнете до целта. Започват промените в живота ви, много размествания има, хората ви предлагат възможности, които са добри, но за съжаление няма да можете да използвате в максимална степен. Необходимо е да поработите върху своя имидж. Правилото „по дрехите посрещат“ важи в пълна степен. Постарайте се да изглеждате добре и да се държите уверено.

Скорпион Умението ви прагматично да съчетавате дейностите води до много добри резултати. И все пак може да остане едно неудовлетворение във вас. Имате много идеи за конструктивно решаване на техническите въпроси, но не се сърдете, ако не всички се приемат добре от околните. Като цяло периодът е ползотворен. Даже и да проявят недоволство към вас, вие продължавате по начина, който сте избрали. И той се оказва правилен.

Стрелец Трудно може да намерите средства, за да осъществите всичко, но поне може да се опитате. През следващата година може да ви се отвори възможност за повече неща, защото повечето от членовете на семейството ви работят. Заемате се със задачи, свързани с дома. Намирате начин да разширите пространството и да направите свой кът. По отношение на делови проблем може да измислите оригинално решение. Смелостта ви помага. Планът ви е изпълнен изцяло.

Козирог Навлизате в нов период за професионални изяви и трудностите са напълно естествени. Нужна ви е помощ, това, което не знаете, можете да компенсирате с много четене. За жените от знака – радост вкъщи. Мъжете може да открият нов източник на радост. Някакви щети може да бъдат компенсирани, да укрепите връзки и да осъществите идеите си. Не си играйте с емоциите на близките си хора. 

Водолей Имате труден период. Той е свързан с приключване на задачи, поети отдавна, с проверки и изпитания от всякакъв характер. Щадете нервите на хората около вас, мълчете си, ако става въпрос за дреболии. Запазете вътрешното си равновесие, каквото и да ви струва това. Вашата стабилност впечатлява околните, а умението ви да действате в сложни ситуации ви носи изгодни оферти в най-скоро време.

Риби Благоприятен период за започване на нова работа. Очакват ви стабилни приходи до края на месеца. Не е сигурно, че ще се съгласите, други мисли имате сега в главата си. Възможно е да ви обхване странното чувство, че нещо не сте направили както трябва. Един човек е вторачил погледа си във вас и гледа дали сте изрядни в изпълнението на задачите. Това ви прави нервни и сприхави.  Една безцелна разходка също може да помогне да съберете мислите си.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки