Лечение на рак с бъзак, олио и спирт


04 Декември 2014, Четвъртък


Една българска и една руска рецепта за успешното справяне с различните видове карциноми

Автор: проф. Христо Мермерски

Осем милиона по целия свят умират ежегодно от рак. Само в САЩ те са повече от половин милион. Ракът е най-разпространената причина за смърт в групата на възрастните до 85 години.

Наред с класическите методи за лечение в различни клиники и онкологични центрове се прилагат новото поколение диагностични и терапевтични средства и технологии.
В същото време има много интересни практики за лечение на рак в световен мащаб в случаите, когато класическата медицина изчерпва своите възможности за удължаване на живота или за пълно излекуване на човека.

Един от тях е методът на Николай Шевченко, публикуван в здравното приложение на московския вестник „Аргументи и факти“. По-долу даваме неговото пълно описание.
Съставът на оптималната доза на лекарството се приготвя от 30-40 мл нерафинирано слънчогледово олио и 15-20 мл спирт (етилов алкохол) 95-96 градуса, годен за пиене, неразреден. Двата компонента на лекарството обаче не трябва да се бъркат с лъжичка. Те се наливат в съд с капаче, който се разклаща интензивно в продължение на 2 минути и после сместа бързо се изпива.

Всяко друго, освен слънчогледовото олио, действа по-слабо и не гарантира излекуването. В краен случай другата съставка – спиртът, може да бъде заменена с 30-40 мл 40-градусова водка (или ракия с по-висок градус). В такъв случай обаче срокът за излекуване ще се удължи няколко пъти. Освен това при лимфосаркома действа само чистият спирт с олиото.
Лекарството се пие три пъти дневно точно половин час преди ядене. Това трябва да се изпълнява стриктно.

Предупреждения и правила
Трябва да се има предвид, че всички болни, независимо от страданията им и от локализацията на раковото заболяване в тялото им, през първите 4-7 дни от началната фаза на лечението ще имат усещането, че тялото им отича, гърлото им гори и в него сякаш е заседнала буца. Това се дължи на зарастването на микрораничките в хранопровода и тези усещания изчезват след седмия ден.

След първите две десетдневки на лечението трябва да се направи пауза от 5 дни, а след третата десетдневка - да се прекъсне за период от 14 до 21 дни.
Лекарството може да се приема, при най-строго спазване на рецептата и условията за прием, и 1 или 2 години до пълното излекуване.

Всякакви други противоракови лекарства и процедури са абсолютно несъвместими с този метод. Това е една от причините, поради която методът на лечение на Шевченко се препоръчва само на болни, на които лекарите вече не са в състояние да помогнат.
Със започването на лечението обикновено напълно спира разпространението на метастазите.

В процеса на терапията, ако е наложително, могат да се вземат обезболяващи, пикочогонни, слабителни, сънотворни и успокоителни средства, но без наркотици, като това да става само по лекарско предписание.
Не бива да се ползват никакви хормонални препарати, тъй като те водят до усложняване на заболяването.
Категорично не се препоръчва да се търси помощта на врачки, баячки, знахари и най-вече биоенерготерапевти.

По време на лечението не е необходимо да се спазва някаква особена диета. Може да се яде всичко, но умерено, без да се преяжда. И основно – храните да са здравословни – всичко да бъде в прясно състояние. Желателно е храненето да става 5-6 пъти на ден, за да не се претоварват панкреасът и въобще храносмилателната система.
Не се препоръчва да се изпълнява това лечение със зеленчукови сокове, тъй като те отслабват въздействието на лекарството.

Не бива да се слага глюкоза за подсилване на организма интравенозно; може да се пие само чай със захар или най-добре – с мед.
Абсолютно противопоказна е уринотерапията.
Наблюденията на Николай Шевченко показват, че колкото по-тежко е състоянието на болния в началото на лечението и колкото по-малко време оставащ живот му дават лекарите, толкова по-бързо и забележимо протича излекуването.

Как е изпитана досега тази рецепта
На жена на 73 години през 1991 г. й е поставена диагноза преходноклетъчен рак на пикочния мехур в III стадий. Провеждани са й два курса химиотерапия през 1991 г. По-нататък – един път на три месеца изгаряне. От декември 1993 г. до май 1994 г. тя  непрекъснато получава кръвоизливи. Уринира само с катетър и онколозите по това време й дават живот само един месец.
През май 1994 г. започва лечението със слънчогледовото олио и водка. След началните две десетдневни от лечението изчезват болките, макар че през първите 10 дни болките са се засилвали.

Кръвотечението спира, започва да уринира нормално. През ноември 1994 г. след изследвания се установява, че пикочният й мехур е чист, няма данни за наличието на никакви ракови клетки там, както и на метастази.
Втори случай. 35-годишен мъж с диагноза централен дребноклетъчен рак на левия долен лоб на бронхите с метастази в лимфните възли на корена на белия дроб, на средностението в черния дроб, 4-ти стадий. Диагнозата е установена чрез рентгенография, бронхоскопия, компютърна томография, сцинтиграфия на костите, биопсия. Поради разпространилия се вече процес е счетена за противопоказна оперативната или лъчевата намеса.

През 1992 г. болният е бил лекуван с химиотерапия. От февруари 1993 г. започва терапия по метода на Шевченко. През декември 1994 г. вече няма оплаквания, отново работи, изчезнали са кашлицата, бронхоспазмите, задухът.
Трети случай. 64-годишен мъж с диагноза рак на долната част на белия дроб, 4-ти стадий. Метастази има по лимфните възли на средностението. За половин година отслабва с 12 кг, храчи кръв, чувства се изнемощял, не може да се движи самостоятелно.

През май 1993 г. е на химиотерапия, но без резултат. От юни 1993 г. до май 1994 г. се лекува по метода на Шевченко. През октомври 1994 г. рентгенографски е установено, че ракът е изчезнал, кашлицата е престанала още на втората седмица от лечението, кръвният анализ е със стойности в рамките на нормалното. Активно работи в градината си.


В категории: Здраве , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Rosica Viktorija
28.11.2017 19:43:18
1
0
Имах и подобен проблем, страдал съм от (рак на кожата) през последните четири години и През първата година имах вяра в Бога, че някой ден ще бъда изцелен. Лекувах се от моя лекар преди няколко седмици, когато дойдох да търся в интернет, ако мога да получа информация за превенцията на тази болест, при моето търсене видях свидетелство за някой, който е бил излекуван от (Рак на кожата) от д-р TugalaI реших да изпратя по електронна поща д-р Tugala и той обещава да ми помогне никога не съм повярвал, че след всички процедури и лекарства, дадени ми от д-р Tugala няколко седмици по-късно започнах да преживеят промени навсякъде след известно време отидох в моя лекар да потвърди, ако имам да бъдеш най-накрая изцелен, ето, беше истина. Днес е най-добрият ден в живота ми. Д-р Tugala също ми каза, че има натурални билкови лекарства за следната болест по-долу ..

1. Рак на пикочния мехур

2. Рак на кожата

3. Рак на хранопровода

4. Рак на матката

5. Лимфоми

6. Рак на белия дроб

7. Астма

8. Ход.

9. Левкемия

10.Epilepsy

11.Пептична язва болест

12.HIV / AIDS болест

КОНТАКТ dr TUGGAL ЗА ВАШЕТО ЛЕЧЕНИЕ ...... E-MAIL: acubespiritualhome@live.com
Номер на повикването / WHATSAPP +917838753914
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки