И един български метод за лечение на рак


04 Декември 2014, Четвъртък


Разказва Даниел Константинов от София. „През 2002 година ми откриха тумор на мозъка, доброкачествен. Веднага бях приет във Военно-медицинска академия за операция.


Туморът беше голям 5 х 5 см, но операцията мина успешно.
След 2 години се оказа, че туморът е рецидивирал, т.е. отново е израснал и е почти със същата големина. Наложи се да ми направят нова операция. Тогава разполагаха вече с лазерна техника и тя мина успешно, но след нея се оказа, че съм получил пареза на лявата ръка и левия крак.

Изследваха тумора и той се оказа атипичен. Тогава в онкологията в Дървеница в София последва лъчетерапия, но тя не помогна. Туморът отново израсна и се наложи нова, вече трета операция.
След нея отидох на рехабилитация в Банкя и там за мой късмет срещнах човек, който промени живота ми и ме спаси. Той сподели с мен, че е бил болен от рак на бъбреците. При операцията се оказало, че има разсейки по цялото тяло. Давали му от три до четири месеца живот. Но една жена му казала за билка и начина за приготвяне на лекарството от нея.

Билката се казва бъзак. Но това не е стебленият бъз, а храст, който расте в пущинаци; около речните канали в София например го има в изобилие.
Бере се плодът, той е тъмновиолетов, който прилича на боровинки и има почти същата големина. Расте в края на август и началото на септември. Плодчетата трябва да се добре узрели, за да имат лечебни свойства. Трябва да са мекички и почти черни, зелените се махат.

След като се набере, се слага в буркани, като се редуват един ред бъзак, един ред захар и така, докато се напълни догоре. Поставя се на слънце, за да може да ферментира. След 2 седмици се затваря и се слага в хладилник. Могат да се направят и повече буркани, но поне два са необходими, за да стигнат до другата година.
Взема се по 1 ч.л. сутрин на гладно 10 минути преди хранене.

След тежката диагноза той започнал да го взема. Минали пет месеца, а още бил жив. Отишъл на преглед и след направената ехография се оказало, че няма и помен от рака.
Тогава и аз почнах да изпълнявам същата рецепта, като естествено изчаках два месеца, за да набера бъзака и да го приготвя. След като започнах да го пия, от последната операция минаха 4 години, а нямам никакъв рецидив. Вкусът му не е добър в началото, но после се свиква.

Бъзакът може да се взема заедно с лекарствата, които са ви предписани, така че го приемайте спокойно и без притеснение. Той е полезен за имунната система и всъщност, поддържайки я с него силна, организмът успешно се противопоставя на всякакви заболявания.“


В категории: Здраве , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки